Пазаруване от НМ, тема 62

• 44 342
  • 776
  •   1
Отговори
# 540
Онлайн може да се ползва ваучера.Аз попитах може ли да се ползва с код за намаление,предполагам,че това е искала да ми каже,че така не може.Когато имаш код за 20% дали може да си намалиш с още 10%.Знам,че преди в темите момичетата бяха споменали,че става,но не знам дали на намалени само или и на такива при които е приложен код.

# 541
Фани, този сутиен ми хвана окото в реала, известно време го дебнах онлайн и после съвсем забравих за него.
Много симпатичен изглежда на живо .

# 542
Онлайн може да се ползва ваучера.Аз попитах може ли да се ползва с код за намаление,предполагам,че това е искала да ми каже,че така не може.Когато имаш код за 20% дали може да си намалиш с още 10%.Знам,че преди в темите момичетата бяха споменали,че става,но не знам дали на намалени само или и на такива при които е приложен код.

Ти си пробвай, понякога има бъгове и става, но по принцип на намалени не хваща.

# 543
Фани, този сутиен ми хвана окото в реала, известно време го дебнах онлайн и после съвсем забравих за него.
Много симпатичен изглежда на живо .
Благодаря ти)) Не съм го виждала на живо и не съм купувала от НМ , освен горнище на бански. Нямам големи очаквания, просто да е удобен за лятото при нужда (аз не нося много сутиени, та..) Оказа се, че белите са ми или тясни вече или са ..ми доста носени и това ми се видя подходящо пък да видим. С намалението бива и се прежалих, а и мисля съм го уцелила, ама за дънките чак сега чета, че са умалени май , а аз взех по-малък номер, че ще слабея уж (мисия невъзможна)

# 544
  • София
Да може, или поне при мен стана, имах 10% за РД и 10% от върнати дрехи и двата ги използвах за една риза и се намали цената с 10+10%.

# 545
Ризата на редовна цена ли беше?

# 546
  • София
Да, на редовна беше, всъщност сега прочетох въпроса по внимателно, та не знам на вече намален артикул дали действат кодовете.

# 547
  • Карлово
имам нужда от помощ.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1162163002.html

Къде да намеря тази рокля xs размер.
Изчерпана е в сайта и UК сайта.
Идеи?

# 548
  • София
В немския ХМ?

# 549
  • София
Здравейте, прочетох условията за връщане, но искам все пак да попитам и тук като по-често пазаруващи онлайн от HM.
1. Има ли опция за връщане в магазина?
2. Ако заявя доставка до конкретен магазин, в който има артикулите и сега са налични, моята ли онлайн заявка
ще е с приоритет или могат да минат 4-5 дни до обработване и да свършат и да не ми я изпълнят? Става дума за нещо, което се изчерпва сравнително бързо.

# 550
  • София
Здравейте, прочетох условията за връщане, но искам все пак да попитам и тук като по-често пазаруващи онлайн от HM.
1. Има ли опция за връщане в магазина?
2. Ако заявя доставка до конкретен магазин, в който има артикулите и сега са налични, моята ли онлайн заявка
ще е с приоритет или могат да минат 4-5 дни до обработване и да свършат и да не ми я изпълнят? Става дума за нещо, което се изчерпва сравнително бързо.
1. Мисля, че не.
2. Наличността в магазина няма нищо общо с поръчката. Артикулът ще бъде взет от склада за онлайн поръчки и ще бъде доставен в магазина с Еконт. Дори ми е чудно, че куриерската услуга до магазин е безплатна, но е факт, че изпращат пратки с Еконт, а не с тяхното зареждане.

# 551
  • София
Благодаря, това ме интересуваше.
Искам да премеря 2 цвята от едно и също нещо на спокойствие вкъщи. Иначе ги има и в магазина.

# 552
Купи от магазина, премери вкъщи  и върни с касовата бележка в магазин..връщат веднага парите.
Така не става ли?

# 553
  • София
Това бе единият ми въпрос - никъде в политиката им не пише, че връщат закупена от магазин.

# 554
В магазин скоро не съм влизала, но поне две седмици има за връщане. Предии пишеше на касовата бележка.

Общи условия

Активация на акаунт