Пазаруване от НМ, тема 62

• 44 294
  • 776
  •   1
Отговори
# 630
Нали за ХМ говорим...аз поне..
Кои са тези дебелашките пък Simple Smile

# 631
  • Пловдив
Нали за ХМ говорим...аз поне..
Кои са тези дебелашките пък Simple Smile
Ми ся не мога да ги открия Thinking май ги няма вече...а и знам ли от кой профил са Grin
А, тия са ми днешните...https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0573085075.html
за тях говоря, че са по-плътни и твърди от другите тъмни дето си обичам много, ама те са стари и нямам линк.

# 632
Аз също имам зимни и летни. Точно от НМ. По-дебел и по-тънък плат. И едни бели, които са от дебел плат, но зимно време някакси не върви с бяло, та лятото си ги нося.
Тези розовите на Мистик ми изглеждат от дебел плат.

# 633
Мисте, дебели са, имам черните.
И аз имам  тънки дънки, точно летни, както и много плътни.

# 634
Мистиче, не знам интересуват ли те 3-4 дънкови, купих едни и са тип летни, по-тънички са, но са педя под коляното.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0872261013.html
Днес Еконт работи и си взех от офиса късите ленени панталонки и потника. Панталонките са добри за цената, като поличка малко ми падат, ама не са къси и са прилични (педя над коляното, та ми прикриват някои по-така проблеми все пак) , тънички са и ще държат прохладно, харесаха ми, по-свободни са ми точния номер си взех, ама не ми падат, бе за морето са супер си мисля. Късото потниче е малко над пъпа и за пола примерно, дето да ти се вижда колана и да не си загащен, както и за панталонките си ми харесва, не е плътно, моето и не прозира,  че е черно и от него също съм доволна.
Обаче тези чехли дето взех направо съм в потрес(( Сега трябва някакви други да видя, ама няма какво да избера.

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 14:30 от Анонимен

# 635
Тази опция видяхте ли я?
Най-ниска цена

# 636
В доста други сайтове съм я виждала, тук не.
Но и в hm не правят толкова често намаление, така че ми е безсмислена.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 10:40 от Г-жа Шантал

# 637
Видях я оня ден като поръчвах.

# 638
И аз онзи ден, но нищо не си харесах.

# 639
То какъв е смисъла..да чакаш пак да падне до толкова ли, цената...общо взето безсмислено ми е да виждам колко евтино е било....

# 640
Смисълът е, ако е доста висока цената в момента, да се откажеш. Grinning

# 641
Може после да няма номера ми, наличност...

# 642
Момичета, на куриер до адрес в София, мога ли да платя с карта?
Благодаря предварително Hug

# 643
  • София
Момичета, на куриер до адрес в София, мога ли да платя с карта?
Благодаря предварително Hug
Да.

# 644
  • Вестерос
И аз се възползвах от промоцията и единия ми ваучер за 5 лв. Тог голяма кирия като пратих 7,99 доставка... Доверих се на коментарите ви и взех този клин. Четох да се вземе по-малкия номер и взех М, че в момента съм за Л още. Трудно го обух в началото, но ми заспа. Никъде не стяга, страхотен е! Прибира много добре корема.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1010082001.html?utm_source … mage&utm_term=any
Някой вземал ли е и от другите цветове?

Общи условия

Активация на акаунт