Пазаруване от НМ, тема 62

• 44 296
  • 776
  •   1
Отговори
# 645
Аз имам този и ми е любим.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1010082016.html
Обмислях да си взема и черен и след коментара ти успях да докопам един брой М. Blush

# 646
Имам същите от лидл...1:1 са...

# 647
  • Вестерос
И аз имам от Лидл и определно не са 1:1. От Лидл имам към 5 сигурно. От различните им модели. Съвсем друга материя. Не прибират толкова като тези от хм и същевременно да ги чувстваш все едно нямаш клин.

# 648
Колко различни усещяния и виждания имаме...
На мен са ми много стягащи лидълските дори..и материята им е супер. Говоря за спортните им модели, с ципче отзад на кръста за пари, с джобче на крака за мобилен...абе същите като тези. За мен.

# 649
От Лидл материята е съвсем друга. То и аз оттам взимах преди, че по-евтини и добре си ми стояха и вършеха работа, но...есента имаше голямо намаление в НМ на клинове (на 12,13,15 лв) от тези , които сега купуваме и тогава си взех няколко, ами няма нищо общо и като материя, и като качество, и както стоят.
Само дебна да има пак намаление такова, ама...не ме огрява. Свикнах у нас, навън, да си разхождам кучето, да си пазарувам с такива клинове да си ходя от НМ, много са ми удобни и са здрави. За спорт също, те и затова са направени, ама си ги ползвам за всичко и не ме е грижа какво си мислят хората. Гледам и много жени, като мен вече си ходят навън.
От Лидл имам и такъв с джобче за телефон(тъмносин и някаква бледа шарка долу на единия крачол) . Моделът е почти на НМ, ама съвсем е друга материята. Имам и други, май от всички съм взимала през годините. Тете, не се заяждам, че и аз така си мислех и подминавах, ама погледни във физически магазин на НМ и пипни, пробвай да видиш кой номер си (ако не си взимала) и ще видиш разликата. Аз така без да искам пробвах от нямане какво да меря веднъж и ...много учудена останах, та после си накупих и виждам разликата. Иначе бих писала същото и щях да се чудя какво ми говорят тук за разлика. Има си я и е голяма.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 10:25 от Анонимен

# 650
На моето голямо д лидълските са плитки, освен това вече скъсах няколко. Тия на х и м явно са здрави, за мощни лели Joy

# 651
  • Вестерос
Явно, щом се наврях в М с много килограми, които още не съм свалила след раждането..

# 652
  • София
Уф, чакам Мюглер от 5 сутринта като луда!

# 653
Какво успя да вземеш? Kissing Face

Сайтът не ме обича ,едвам-едвам в 10.10 ме пусна.

# 654
  • София
Бях си харесала една две рокли, но явно няма да стане.

# 655
  • Стара Загора
И аз си бях харесала едно сако, но за по-малко от час всичко се изчерпа. Винаги ми е било странно как така всичко се изчерпва още първия ден...

# 656
Малко садо мазо ми е..хвърлих едно очо Grinning

# 657
  • Mostly in my mind
И аз си бях харесала едно сако, но за по-малко от час всичко се изчерпа. Винаги ми е било странно как така всичко се изчерпва още първия ден...
Лимитирани и ограничени бройки. Не е странно.

# 658
  • Вестерос
Прекалено скъпи

# 659
Колекциите са за ценители. Аз не бих ги дала парите за ежедневни дрехи…
Ама ако бях абитуриентка например, бих кликала като луда. Има страхотни неща.

Общи условия

Активация на акаунт