С какво ви дразнят майките?

• 42 962
  • 699
  •   1
Отговори
# 645
Бащата има имоти ,може да са наследство ,може друго,  имат развод и майката няма общо с тях. За тях  е думата. Стига свободни съчинения, да не сподели някой нещо.

# 646
Сметките бяха на пишещите тук. Авторката каза, че не държи сметка на дяловете на майка си, иска да разполага с тези от баща си.

# 647
А покупко продажбата не трябва ли да се докаже с банков превод?
Да,но може да се изповяда на дснчкма оценка,която обикновено е по-ниска от пазарната цена.

# 648
Може, може. Според мен данъчната оценка на половин апартамент в София няма да е под 10 000 лв.

# 649
  • Варна
В2022, то и аз така, ама....
В нашия случай апартамента на баба и дядо - питат ни с батко, какво да правим, то всичко е за вас. Казвам продавайте, имахме нужда и още как - е, като ме метна как искам в живота да я карам   " ядеш и с..ш" и съм като - имена на роднини - черни овци. Апартамент се продава само ако е за здраве и т.н. Ще дават под наем - при сегашните нива на наемите, ще трябват още 25 г за да изкара толкова, колкото можеше да се вземе преди 20 г.
И през цялото време иначе е: аз ако имах да дам, че ММ да не плавал с корабите, че здравословно хич не е ок. Тааа, как беше - искам, ама нямам желание. Думата ми е,  някои неща трябват сега, и трябват действия, не добри намерения.

# 650
Да,но може да се изповяда на дснчкма оценка,която обикновено е по-ниска от пазарната цена.
И може самия ти като родител да дадеш едни пари на любимия син, той да ти ги нареди по сметка и после да си му ги върнеш.
Отклонихме се, но варианти има всякакви.
Не виждам нищо грозно в това да е ясно за децата кое за кой ще е, в случай, че има повече от един имот. Един ден, със сигурност бих разделила всичко, за да не се стига до спорове за имоти, което за мен е най-грозното и разваля отношенията за цял живот.

# 651
  • София

Може да е фиктивна, не е нужно да се продаде на пазарна цена.

# 652
И може самия ти като родител да дадеш едни пари на любимия син, той да ти ги нареди по сметка и после да си му ги върнеш.
...
да де, но поне в Германия по-големи подаръци се декларират и тези 10 000 могат да те попитат от къде ти цъфнаха на сметката. да, до 10000 може кеш, но се готвят и това да ограничат по надолу.
B2022 майката не може да върти едното си дете , докато другото го оставя да се покрива ... Тя ако опира до искане на поддръжка не може да оставя детето, което действително и помага да стои нащтрек и да се чувства излъгано. Нито пък да кара едното си дете да реновира жилище в което живее другото ... което обаче е оставено да се скътава.

# 653
Не сме там и не знаем какво мисли друг човек. Може за майката повече да й помага сина, че живее с нея. Това са си някакви особени ситуации, все пак кой 40 год. син живее с майка си?

# 654
Помага й, с това, че не е самотна.
Защото ако толкова й помагаше нямаше да обяснява как и с фурна на 1 реотан може, без нова пералня може, без ремонт може, въобще без всичко може, само да не се мине да даде некой лев.

# 655
Който не може да поддържа имота си, рнао или късно ги занемарява яко или го продава. Така че за тях може да е по-добре да разделят всичко.

Аз сама съм организирала основен ремонт и какво ли не, та не знам как мъж не може, но това е отделен въпрос.

# 656
И  у нас всичко  е  било моя грижа до сега.
 Не може  не е правилно, не иска  е . Те си могат така. Какво му  е? Докато падне.

# 657
  • София
Помага й, с това, че не е самотна.
Защото ако толкова й помагаше нямаше да обяснява как и с фурна на 1 реотан може, без нова пералня може, без ремонт може, въобще без всичко може, само да не се мине да даде некой лев.

Ами то това не е малко. Не всичко се измерва в пари и колко можеш да метнеш. Това са чужди възприятия, а дали ние ги одобряваме, няма значение.

Братът се е погрижил и за всичко около смъртта на бащата, доколкото прочетох, явно се скатава за пари, не друго.

# 658
Той мъжът според мен може, но не иска, не му се занимава. Пълна апатия и невероятен мързел.

# 659
Не е ясно дали е апатия и мързел, или просто нежелание да прави това, което Шери смята за нужно. Това са две различни неща.

Общи условия

Активация на акаунт