Много ме е наранявала в последните 3 години, откакто се разведоха с баща ми аз поех всичко около нея. Тя не можеше елементарни неща да свърши сама за себе си. Брат ми не я търсеше, тя му звънеше да го чуе, той не вдигаше и по цяла седмица не връща обаждане, не пише, нищо. Беше болна от ковид, той дори не разбра, защото не си вдигна телефона. Аз съм търчала за лекарства, провизии и какво ли не докато беше в карантина.
Водила съм я по лекари, изследвания, организирах ѝ рожден ден, когато тя имаше юбилей, приготвих цялата храна сама за всички гости, поръчах торта, платих половината от сумата за рд, отделно подаръци и всичко... накрая не получих едно "благодаря". През цялото време се оплакваше, че менюто не било ок, как сме щели да ядем това... за цял ден приготовления от моя страна тя успя да изпече една баница и това беше. От пазаруване и влачене на торби, до сервиране... всичко аз. И накрая пак не било такова дето трябвало...
С времето се натрупват тези неща и вече като свърши някоя глупост направо ме взривява.
За подаръка ако е искала да го включва, то да беше преди да е купен, да се уговорим кой с какви средства участва и да идва да го избираме заедно. А не такива всичко купено, готово и ден преди празника "ама ти искаш ли да участваш" ... ами защо не го пита преди 2 седмици, като ходихме да купуваме? На всичкото отгоре му казала сума, която не е релевантна. Тоест аз давам 2 пъти повече... дори не ми е за парите, ако дойде при мен и каже, че няма пари няма и да му искам, ще подарим нещо заедно. Ама не такива истории...