Паническо разстройство - 57

• 42 010
  • 741
  •   2
Отговори
# 420
И аз съм си мислела,че умирам и че никой не може да открие здравословния ми проблем и знам за какво става въпрос.И тревожност съм имала,която е била по-силна от мен.В един момент,след като чуваш един и същ отговор следва да се замислиш.Една лампичка светва и се поглеждаш  отдалеч,анализираш.Да,изисква усилия да се отклониш от течението.Никой не казва,че е лесно.

# 421
Георги,моля за мнение.. Мъжа ми реши на своя глава да пие True calm на NOW . Имало аминокиселини и дрън,дрън....Обаче само след седмица прием започна да се чувства зле. Понякога му се ускорява пулса и вдига кръвно до 140/90. Некомфортно се чувства, стомаха му се раздразни ,както и  целия храносмилателен тракт. Той естествено ги спря, но се чудехме от какво се получи така....Макар че аз бях против да пие Габа
E GABA. Доказано е, че GABA при голям процент хора предизвиква ускорен пулс, тревожност и особено състояние на нервната система. Сама по себе си е идентична с мозъчните неврони. И инхибира един куп сложни процеси по регулация на пулс и кръвно, аминотрансфераза инхибитор е и т.н. За мен това е добавка, която както DHEA трябва да се вкара в регулация. Същото беше и с Монаколин К , хора си докараха цирози от него. Спирайте тоя True Calm, колкото и да е добър. NOW Mood Support e в това отношение най добре.

# 422
  • София
Георгий, този mood support май има жълт кантарион в него и ГАБА също, поне така бях гледала като си търсех добавка, а нали жълтия кантарион не е ок да се пие заедно с АД. За самостоятелен прием сигурно си е добре добавката.

За хипохондрията - адски е трудно и дори ей така за повечето хора нереални неща за нас са значими.
Мигла, скоро ще се успокоиш, сигурна съм, предполагам, че най-много да ти се обади стомаха еднократно.
Преди много години така с едно яйце - ще си правя омлет, пада черупка, вадя я, обаче ме подгони параноя, че може да се разболея от салмонела заради падналата черупка на яйцето,което не съм измила...звъннах на една приятелка,майка й лекар,да я питам възможно ли е - ами със сълзи се смя жената.

# 423
  • София
Благодаря, Венчо Hug Heart Ти си прекрасна!
Още ми е доста тревожно и ми тежи главата от притеснение.  Съпругът ми ме успокоява, че не е развалена краставицата. Минаха почти 24часа откакто я ядох  .....писна ми от мене си.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 18:34 от Мигла

# 424
Георгий, този mood support май има жълт кантарион в него и ГАБА също, поне така бях гледала като си търсех добавка, а нали жълтия кантарион не е ок да се пие заедно с АД. За самостоятелен прием сигурно си е добре добавката.

За хипохондрията - адски е трудно и дори ей така за повечето хора нереални неща за нас са значими.
Мигла, скоро ще се успокоиш, сигурна съм, предполагам, че най-много да ти се обади стомаха еднократно.
Преди много години така с едно яйце - ще си правя омлет, пада черупка, вадя я, обаче ме подгони параноя, че може да се разболея от салмонела заради падналата черупка на яйцето,което не съм измила...звъннах на една приятелка,майка й лекар,да я питам възможно ли е - ами със сълзи се смя жената.
NOW Mood Support е за хора без АД и подобни. Не казвам да се взима от приемащи хапчета. Днес се натъкнах на група, предлагаща Ривотрил на галеника по 12 лева у фейса и се сбърках. Тая държава не върви на добре!

# 425
Мигла, не се притеснявай. Времето е минало и няма да ти има нищо. Знам, какво е да се изпадне в подобна хопохондрия. Болестите, които изчувах си ги диагностицирах на мен си, после на децата, а то... няма нищо. Понякога и за някаква храна така си мисля. Не знам, как можеш да се самоуспокоиш, но просто трябва да си намериш твоя си начин.
       Аз сякаш съм добре. Не смея дори да се похваля. От 3 седмици някакъв вирус се настани у дома с Т, кашлица. Първо големия ми син, после малкия, а сега мъжа ми. Преживях го съвсем леко, като малкия направи и пневмония. Това, ако не бях на лечение, просто не знам, на кой свят щях да съм. Тества ми се нервната система в последно време и за момента удържа.
     Като говорите за такива добавки, може ли след спиране на АД да се пият превантивно?

# 426
  • София
Лиана, много ти благодаря за разбирането. Цял ден чета след колко часа ако ядеш гнила краставица ще се натровиш. И ни мога да намеря информация. Може би понеже миналата седмица детето повръщаше цял ден с адски коремни болки и вдигна Т, сега се наплаших така. При теб големи изпитания. Браво, че се справяш. Аз само като си помисля за евентуални натоварвания от какъвто и е да характер и получавам срив. А ми предстои много голяма промяна в живота.....и едва смогвам да съм спокойна.

# 427
Много странно заболяване наистина е тази хипохондрия. Аз съм се филмирала страшно много заради една нищо и никаква си пъпка на слепоочията. Какви ли не диагнози си поставих, а не е като да не ми излизат пъпки на лицето, особено преди цикъл. Човек, който няма проблем ще се изсмее на подобни страхове, но страха за болния е толкова реален и логичен.
Сега, да чукна на дърво съм добре от един месец. Тези дни имах неприятно главоболие между очите и пих доста обезболяващи. Реших, че е синузита, мазах се със загряващи кремчета и се оправих. Но повече се радвам, че не изпаднах отново в хипохондрична криза.

# 428
Аз сега се притеснявам за дъщеря ми, че игра с дете в събота, което после вечерта се разболя и се оказа, че има скарлатина, сега , ако не пиех абизола вече щях да съм превъртяла сигурно .

# 429
  • София
Аз сега се притеснявам за дъщеря ми, че игра с дете в събота, което после вечерта се разболя и се оказа, че има скарлатина, сега , ако не пиех абизола вече щях да съм превъртяла сигурно .
Здравей. Колко мг Абизол пиеш? Как ти действа като цяло - дава енергия, успокоява, успива, има ли странични ефекти? И освен него пиеш ли и АД?

# 430
И аз съм си мислела,че умирам и че никой не може да открие здравословния ми проблем и знам за какво става въпрос.И тревожност съм имала,която е била по-силна от мен.В един момент,след като чуваш един и същ отговор следва да се замислиш.Една лампичка светва и се поглеждаш  отдалеч,анализираш.Да,изисква усилия да се отклониш от течението.Никой не казва,че е лесно.
И то големи усилия докато се научиш как да се отклоняваш. Става бавно и трудно, права си.

Мигла, най-сериозно те призовавам да спреш да четеш, ще психясаш, да знаеш. От четене хипохондриците се докарват до такива състояния, че едвам идват на себе си. Кзвам го от опит.

# 431
  • София
Анонимен, съгласна съм с теб. Ето, мина вече доста време и нямам реакция от храната, а от тревогите. Днес едва се вдигнах. Тотално премазана се чувствам.
Лошото е, че уж да си помогна чета....може би защото бях жестока жертва на лекарска грешка и по чудо излязох от онзи свят,  може би защото съм слаба психически и нямам обективно усещане кое оплакване наистина е за преглед и кое не.

# 432
Всички хипохондрици са така. Всеки дискомфорт води до паника и тичане по лекари. Трудно се удържа положението.

# 433
На хипохондрията лечението е спорт - тежък, болезнен и изтощителен. Там изпитваш всички гами на хипохондричните мисли.  А умрели във фитнеси почти няма. Та ако тренирате примерно 90 минути, довлечете се до вас, преживеете вълните от паника поради адреналина и се изкъпете успешно, все още живи, значи нищо ви няма. И след 2 месеца в този ред на действия, съвсем ще забравите за хипохондрията.

# 434
Здравей. Колко мг Абизол пиеш? Как ти действа като цяло - дава енергия, успокоява, успива, има ли странични ефекти? И освен него пиеш ли и АД?
Не пия АД , само това ми изписва по 5 мг , успокоява ме , веднага спирам да мисля за лоши неща, дава настроение, връща ме към нормален начин на живот, без притеснения, ям малко повече от него, не ме приспива, имам склонност към пазарене от него 😀

Общи условия

Активация на акаунт