Паническо разстройство - 57

• 41 936
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
На мен бринтеликс не ми понесе изобщо, но се води ново поколение.
Как се чувствахте от него?Какви ви бяха страничните ефекти?
Не бях на себе си.

# 466
Май открих проблема и той е дереализация.

Вижте една полезна статия:

https://bg.iliveok.com/health/sindrom-na-derealizaciyata-na-chov … 129538i88335.html

# 467
Здравейте, при мен отново се появи тревожността особено рано сутрин. Пия серопрам два пъти по половинка и две трети тритико за сън. Тъкмо си мислех, че се оправям. Според вас трябва ли да вдигна дозата на серопрама. В понеделник ще звъня на психито.

# 468
  • София
Здравейте отново на всички. Мина доста време, и реших да пиша, за три неща които ме тревожат последните месеци. Първо - как успяхте да се изчистите от натрупаните мазнини по тялото, след няколко годишен прием, на @нтидепресанти, има ли нещо специфично в случая, свързано с промените върху метаболизма? Второ - миналото лято ми се случи нещо странно, нещо което никога не ми се е случвало. Почти загубих перисталтика, постоянна чревна непроходимост, и констипация, и почти постоянно подуване на корема - възможно ли да е от приема на SSRI, и ако сте имали подобен проблем, как се оправя това? Трето - Лексот@н - някой успял ли е да го спре, и как? Благодаря ви от сърце!
jomi, относно запека, пробвал ли си с магнезиев оксид? Има силно слабително действие. Потърси магнезий добавка, който да е под формата на магнезиев оксид.

# 469
Знаете ли дали може да се приема кленбутерол по време на прием на антипсихотик?

# 470
  • София
Може да попиташ във форума на фрамар под лекарството. Ще ти отговори специалист. Обикновено отговарят до ден.
https://apteka.framar.bg/30010206/%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B1 … D1%80%D0%BC%D0%B0

# 471
Ще отслабваш ли? Кленбутерол не може да се приема с антипсихотик. Това е медикамент, който доста сериозно в определени ситуации действа и като стероид с всички особености. Моята препоръка е да не го правиш. Имаш проблем с дишането ли?

# 472
Ще отслабваш ли? Кленбутерол не може да се приема с антипсихотик. Това е медикамент, който доста сериозно в определени ситуации действа и като стероид с всички особености. Моята препоръка е да не го правиш. Имаш проблем с дишането ли?
С дишането нямам проблем, с килограмите имам, понеже нали не е стероид и се чудех дали може ,  но преди като съм пила кленб за изчистване винаги сънувах някакви кошмари и някаква тревожност от него , тогава още нямах моите ПА и хипохондрия, затова и аз си предполагах ,че не може , но все пак да попитам.

# 473
Забрави за всички стимулиращи добавки и медикаменти вече. Само чист режим и тренировки. Айде, може и л-карнитин, но до там. Кленбутерол с ефедрин и кофеин много хубаво топи, ама е за професионално трениране от здрави атлети. И то преминали медицински прегледи. За хора на психо медикаменти с разклатена психика е последното, което е нужно!

# 474
Забрави за всички стимулиращи добавки и медикаменти вече. Само чист режим и тренировки. Айде, може и л-карнитин, но до там. Кленбутерол с ефедрин и кофеин много хубаво топи, ама е за професионално трениране от здрави атлети. И то преминали медицински прегледи. За хора на психо медикаменти с разклатена психика е последното, което е нужно!
Да и за Л-карнитин се чудех дали може , иначе аз от 10 години тренирам редовно по 5 пъти на седмица , но сега нещо се обърка с тези лекарства

# 475
Здравейте! Живея с паники от доста години(минала съм през лекарства и психотерапевти) и що годе се научих да живея с тях, но  инстинктивно избягвам определени стресиращи ситуации и места. Това важи и за работата.
Сега ми се отдава възможност да започна нова работа, с много предимства, на която обаче ще съм сама и ще работя с клиенти..което много ме стресира как ще се владея, ако получа паника?! В момент на паника мисълта ми е замъглена, тревожността ме кара да изглеждам неадекватно..а бе знаете как е.. Има ли такива от вас, които работят такъв вид работа и как се справят..?
По принцип, ако слугувам на паниките, бих останала на досегашната си работа, но тя пък е ниско квалифицирана. Иска ми се да спра да се съобразявам с тия паники и да се надявам, че все пак някога ще спрат...но в същото време си казвам - такава съм си с паники и трябва да се съобразявам с нервната си система...направо не знам и аз..

# 476
reni Аз работя освен с доста колеги и с доста клиенти.
Да ти кажа честно, когато бях най-зле, дори не знам, как успях да се справя. Действах машинално, но не останах в къщи умишлено. Дори сякаш повече се мобилизирах, когато съм на работа. Само да кажа, че си работя по специалността и работата ми харесва.
Ако ти ще работиш нещо, което да ти харесва е хубаво да пробваш. Това ще ти подейства добре на психиката. А защо не и да намалят ПА. Но ако ще е нещо, което да те стресира сериозно си е рисковано в подобна ситуация.

# 477
    И аз да се запиша, вече 7 години се боря с това! При мен ада е като не съм на работа! Сега съм в болничен, лепна ме вирус и екстрите се завръщат в пълен състав ведно с натрапчиви мисли, че няма да се излекувам, ще се инвалидизирам или ще полудея, няма да има кой да се грижи за детето ми, абе цирка е пълен, лекарства сега не пия никакви! Пих дълго време есципрам, сега съм на валидол и постоянна ангажираност, мисля за второ дете! Лошо е, че при тази мисъл даже ми прилошава, само някакви тъпизми ми нашепва главата! Успех на всички, които се борят по един или друг начин, пожелавам на всеки да открие своето малко чудо и да се излекува! Пишете ми, с вас съм! Мога да съм полезна със съвети, извън медикаментозното лечение

# 478
    Аз също се чувствам много по добре когато съм на работа...нямам време да обръщам внимание на паниката и да чета за симптоми в интернет,а вечерта като се прибера скапана си лягам и заспивам без проблем...седенето само в къщи и бездействието само влошават нещата...даже мисля,че моята първа ПА и от там всички екстри и ПР тръгнаха от един много дълъг период в който си седях в къщи...и така бездействието си оказа влияние...

# 479
    • София
    Всички казват, че работата помага. За себе си не мога да преценя. Няколко пъти получавах ПА в момент, в който трябва да се преборя с някакво затруднение в работата, да се концентрирам за да да се справя с поставената задача. Мислите ми дали се представям добре, дали успявам да си свърша достойно работата хич не ми помагат. Освен това имам проблем със сутрешна немощ и ако в 9 си на линия става ад.

Общи условия

Активация на акаунт