Паническо разстройство - 57

• 41 930
  • 741
  •   2
Отговори
# 480
Мили хора на вас случвало ли ви се е да ви настръхват едната ръка или крак, като мравучкане

# 481
Мили хора на вас случвало ли ви се е да ви настръхват едната ръка или крак, като мравучкане

Да, дори на главата ми се е случвало, и то неведнъж. Спрете да се вглеждате в нищо и никакви неща…

# 482
  • София
Случва ми се да, напоследък доста често - едното си е настръхване на кожата, другото е все едно ми минава като ток през главата.

# 483
  • София
На мен ми настръхват вътрешностите . В събота ще ходя при моя психиатър. Мина доста време и трябва да питам дали е нормално така да се чувствам.  Отделно се тревожа, че заради АД ми се е разболял черният дроб защото и днес ми горчи в устата призори  - та да обяд. Почнах да чета страничните реакции и съвсем ми призля....

# 484
На мен ми настръхват вътрешностите . В събота ще ходя при моя психиатър. Мина доста време и трябва да питам дали е нормално така да се чувствам.  Отделно се тревожа, че заради АД ми се е разболял черният дроб защото и днес ми горчи в устата призори  - та да обяд. Почнах да чета страничните реакции и съвсем ми призля....

Как точно ти настръхват вътрешностите?

# 485
  • София
На мен в началото с Аритави много ми горчеше и ми беше сухо в устата, после отмина, но все пак за твое спокойствие се консултирай с пси.
Аз пък усещам и едно вътрешно трептене в гърдите като се събуждам, много леко, но доста неприятно.
Сутрин ми е много много тежко, следобед ми "просветва" една идея, вечер не мога да заспивам до 2ч, а дори и да успея към 12 да заспя, сутринта пак едва ставам към 10 и то по принуда, за да стартирам работния ден.

# 486
  • София
Венчо, и аз ставам едва едва и заспивам по никое време, лошото е че често в малките часове към 4-5 се будя защото ми става зле имам пристъп....звъни ми главата и т.н екстри.
Сънфлауър, не знам как точно да го опиша- писах преди време, че е нещо като ток, който минава през мен, през слънчевия сплит и наоколо, много е неприятно усещането, призлява ми чак, притреперва ми...

# 487
Някой да е имал слабост в ръката от китката надолу? Особено като се събудя?

# 488
Някой да е имал слабост в ръката от китката надолу? Особено като се събудя?
Мда...още по весело е,като е и в двете ръце и двата крака...

# 489
Здравейте,

Преди седмица получих паник атики... беше ужасно,треперене,болка в гърди,изпотяване,чувство за задух.. посетих психиатър предписа ми хапчета,но мисля,че стана по зле от тях не можех да спя .. та започнах да си внушавам,че ми има нещо правих изследвания -перфектни,кардиолог посетих всичко е наред.. на ехограф ходих нищо няма.. и сега чувствам,че не мого да поема въздух както трябва,но ми казват,че всичко е на нервна почва и трябва да се успокоя, някой имал ли е подобен проблем?

# 490
Всички имат тези проблеми и това в общи линии е основата на темата.
Относно изтръпванията-радвайте се,че всичко е на психична основа.Аз получих синдром на карпалния тунел,когато бях на 25г и е трудно да се каже какъв ад преживях.Мислех,че ще си загубя ръцете.

# 491
  • София
Бях при пси. Каза да увелича  АД.
 Disappointed Relieved

# 492
  • София
Бях при пси. Каза да увелича  АД.
 Disappointed Relieved
Пробвай, може да имаш нужда за момента от по-висока доза. На колко ти го увеличава?

# 493
  • София
Благодаря, мила Венчо! От 50мг. на 100мг.

# 494
Здравейте.Днес получих ужасна па ,онемя ми ръката…в момента се чувствам сякаш не съм в тялото си и всичко ми е странно…сякаш съм в друг свят.Много ме е страх дали не съм полудяла? На няккой случвало ли му се е ?

Общи условия

Активация на акаунт