Паническо разстройство - 57

• 41 808
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Цюрих
Георгий, разсмя ме от сърце! Моят мъж нали все иска мъжко, та викаш, Пременс ще свърши работа. Модерни родители на 50!🤣🤣🤣
Благодаря ти за отговора, тъкмо се чудех къде да чета, че психиатър ката така и не ми отговори...
Днес съм 1 идея по-добре,поне спах нормално с това Тритико, но горещите вълни ме тресоха и през нощта.

# 631
Скрит текст:
Димана, това е чест симптом при нашите състояния.
Lileta0807, трудно, при последният ми полет (2,5ч) едвам издържах. Постоянно бях на тръни, да ме пита човек защо, ама нА, това сме ние. Аз лично бих взела нещо успокоително или бих ударила 20гр твърд алхокол, да ме отпусне малко (пиша ИЛИ, не и двете).

Благодаря за съветите...
А при теб имаше ли реални прояви или беше притеснение и мисли...
Е направо си имах ПА, ама гледах да я овладея с дишане до кацането.
vencho82, вероятно дулоксетина не е твоят АД. Голяма борба водиш. Аз имах подобрение след 2-3 седмица. Мислете с пси за смяна евентуално.
На мен това тритико не ми се отрази преди години добре и повече не съм пробвала да го приемам.

# 632
Здравейте,  някой има ли чести прескачания на сърцето?  Обикновено се случва, когато съм в покой. Ходих на кардиолог и каза да пия магнезий. Преди ми помагаше, но сега сякаш не. Чудя се дали не е свързано с паническото разтройство.

# 633
Анонимен, много е добре, че си се справила с техники за дишане и са помогнали наистина, и на мен понякога ми помагат, но преди да се панирам ги използвам. Терапевтката ми ми каза една техника - вдишване в продължение на 4 сек и издишване за 6 сек и каза издишването да е възможно най-дълго, като че ли върши работа, защото се фокусираме върху броенето и дишането. Ще е много полезно ако споделиш и твоя начин, който ти помогна по време на полета! Благодаря!

# 634
  • София
Елица и при мен е същото със сърцето.

# 635
И аз ги имам прескачанията .А аз отскоро започвам да изпитвам силна тревожност като съм например в мол ,в кино ,в някакви по -затворени пространства .Дали антидепресанта ще потуши и това .

# 636
Анонимен, много е добре, че си се справила с техники за дишане и са помогнали наистина, и на мен понякога ми помагат, но преди да се панирам ги използвам. Терапевтката ми ми каза една техника - вдишване в продължение на 4 сек и издишване за 6 сек и каза издишването да е възможно най-дълго, като че ли върши работа, защото се фокусираме върху броенето и дишането. Ще е много полезно ако споделиш и твоя начин, който ти помогна по време на полета! Благодаря!
Точно така, вдишваш 6 сек. през носа, издишваш 8 сек. през устата (т.е. интервалът е същият). Като при издишването коремът трябва да хлътва навътре (не съм много по обясненията, дано стана ясно).

# 637
Георги един въпрос малко извън темата... от 45 дни минах на 1/2 т пропицил...до преди това от години си бях на 1т тирозол и тсх около 2...но нали целя забременяване трябваше да мина на пропицил и да смъкна тсх под 1...та вчера пуснах изследвания и бам чернодробните леко завишени...ендокринолога въобще не се впечатли...каза да си продължавам да си го пия така и ако прекалено много падне тсх ще мина на 1таблетка ...та притесних се щом на половин т имам завишаване....каза да си взема есенциале форте ако искам ..ето ги резултатите....за витамин Д направо съм отчаяна пих капки...пръсках спрей и не е мръднал...та въпроса ми е ок ли е да си стоя така със леко завишени чернодробни...да кажа че не е от алкохол....не пия въобще ..

# 638
И аз ги имам прескачанията .А аз отскоро започвам да изпитвам силна тревожност като съм например в мол ,в кино ,в някакви по -затворени пространства .Дали антидепресанта ще потуши и това .

Ще отшуми да. С времето. Аз бях така, но не спирах да влизам в магазина за набързо пазарене. Всичко отшумява.

# 639
A някой от София чувал ли е за Insighting център за психотерапия някакви отзиви .

# 640
Георги един въпрос малко извън темата... от 45 дни минах на 1/2 т пропицил...до преди това от години си бях на 1т тирозол и тсх около 2...но нали целя забременяване трябваше да мина на пропицил и да смъкна тсх под 1...та вчера пуснах изследвания и бам чернодробните леко завишени...ендокринолога въобще не се впечатли...каза да си продължавам да си го пия така и ако прекалено много падне тсх ще мина на 1таблетка ...та притесних се щом на половин т имам завишаване....каза да си взема есенциале форте ако искам ..ето ги резултатите....за витамин Д направо съм отчаяна пих капки...пръсках спрей и не е мръднал...та въпроса ми е ок ли е да си стоя така със леко завишени чернодробни...да кажа че не е от алкохол....не пия въобще ..

Това не е завишение. Нищо не е. При хепатит Б примерно е към 8000. При ковид също има над 3000. Това е в норма.
Ама по фертилни не от тритико, а от Витекс може да станете...
Тоя витамин Д се нормализира за 2 месеца с 10000 единици дневно витамин Д3 , приети с Витамин К2 100 до 150 единици.

# 641
А мойто ГГТ е 380, от какво е това чудо?! Георги?
Депресията ме убива, лежа като зеленчук.

# 642
GGT сам по себе си не показва кой знае какво. Медикаменти, храни, алкохол? Спорт?

# 643
GGT сам по себе си не показва кой знае какво. Медикаменти, храни, алкохол? Спорт?
Медикаменти предимно, алкохол грам не употребявам, сладко умерено, спорт не.

# 644
Медикаменти предимно, алкохол грам не употребявам, сладко умерено, спорт не.
E от хапчетата е, получава се това. Гастро да го види и да каже.

Общи условия

Активация на акаунт