Да приготвим с Président храната, която събира семейството заедно!

• 12 622
  • 539
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Любима храна от моето детсво е баница със сирене.
А често в почивните дни правя за закуска макарони със сирене

# 466
  • София
Любими ястия у нас са мусаката и пълнените чушки.
Любимата храна от детството ми беше пълнена червена чушка със сиренце Heart

# 467
От детството-попара от хляб със сирене,която си хапвам и до днес. За закуска често приготвям традиционната баница.

# 468
  • Пловдив
Споделете кои са любимите традиционни рецепти на вашето семейство! Кои са ястията, които свързвате със спомените от детството ви? - Сиренето неизменно присъства на трапезата ми - не мога без него. Едно от най-любимите ястия на децата ми са картофени кюфтета със сирене, както и баница със сирене.

А имате ли семейни рецепти с бяло саламурено сирене? - Да, споменатите картофени кюфтета със сирене и копър.
Много често правя и содени питки със сирене, които момичетата ми обожават и комбинират с мед или боровинково сладко

# 469
Любима рецепта от детството е филия с масло, лютеница и сирене, както и баница със сирене и юфка със сирене и захар/мед.

# 470
Лютеничката на маминка и онези превъзходни пиперки с доматен сос. Обожавам ги и винаги тези ястия  ми напомнят за тях и ме връщат в най-милите ми детски спомени.

# 471
От детството - попара с хляб и сирене Simple Smile
Сега сирене Президент върху препечена филийка или баница със сирене. Най-хубавата закуска!

# 472
Обичаме много баница със сирене, а със сирене Президент става божествена. Хапваме си често и мусака, а за десерт крем карамел. Напоследък правя за сина ми и бисквитена торта, която хапваме всички заедно.

# 473
  • Монтана
От детството филия  хляб с лютеница и сирене и топли сандвичи сяйца и сирене..

# 474
Баба правеше много вкусни питки, баници и козунаци. Поднасяше и домашно кисело мляко.

# 475
  • София
При нас всичко, което е с месо е любимо. В момента баница с кайма.
От детството си помня лангиди, бухти, пити, баници, мекици и всякакви такива тестени закуски, както и филия намазана със смесени лютеница и сирене.

# 476
Питки със сирене и домашно сладко на баба ми ми е любимата закуска от детството.

Със сирене правя баница.

# 477
  • гр. Кюстендил
Любими традиционни рецепти, които са ми и любими от детството са вкусния зелник, супата от коприва, картофена яхния.
А бяло саламурено сирене се използва точно в кюстендилския зелник, а когато искам нещо по-бързо - баницата с готови кори, сирене и яйца винаги е любим и чудесен избор за закуска през уикенда.

# 478
Баница, филийка с лютеница и натрошено сирене, прясно откъсната зелена чушка, пълна със сирене и принцеса с яйце и сирене.

# 479
  • Варна
Любими от  детството -  филия с лютеница и сирене, пресен зелен пипер със сирене, палачинки...
Любими рецепти със сирене в семейството - баница, бъркани айца със сирене, гювечета...

Общи условия

Активация на акаунт