Спечелете кутия с изненади от Sephora

• 19 128
  • 945
  •   1
Отговори
# 105
Обичам и да подарявам, и да получавам козметика. Последно аз подарих миналия месец козметика за лице, но бях сигурна, че човекът ползва тази марка.

# 106
Козметиката, в частност бялата, ми е едно от най-любимите неща. Предпочитам аз сама да си я подарявам, за да е съобразена с моите нужди и изисквания. Подарявам предимно декоративна козметика, когато съм сигурна, че ще се хареса.

# 107
Много обичам и да получавам и да подарявам козметика

# 108
Козметиката е универсален подарък и един от най-любимите подаръци, които обичам да получавам и да подарявам. Особено когато става въпрос за висококачествена декоративна или бяла козметика.

# 109
# 110
  • София
Подарявам според вкуса на получателя. Подаряват ми неща, които ще влязат в употреба.

# 111
  • София
Обичам да получавам и подарявам козметика. Често го правя.

# 112
Обичам да подарявам и получавам козметика. Най-вече обичам да подарявам на себе си. 🙂

# 113
  • София
Обожавам и да получавам, и да подарявам, и да ползвам.
Особено ако става дума за качествена бяла козметика, която да е подходяща за нуждите ми или за тези на любимите ми хора.

# 114
Обичам да подарявам и да получавам козметика.

# 115
Козметиката е може би най-любимият ми подарък. Обичам както да получавам, така и да подарявам. Козметиката винаги се харесва и се използва, така че я считам за доста сполучлив подарък. Смея да твърдя, че много добре познавам вкуса на хората, на които подарявам. Те винаги са оставали доволни.

# 116
Подарявам козметика само на себе си и дъщеря ми. Това е строго индивидуален подарък.

# 117
Обичам да подарявам козметика и често избирам именно това за подарък на мои близки. А коя жена не обича да получава козметика...

# 118
Обичам да получавам козметика разбира се, но подарявам само в краен случай Joy

# 119
Обичам да получавам козметика като подарък, но само от близките ми хора. Те знаят какво ползвам и от къде пазарувам. От не толкова близките предпочитам ваучер или пари, за да си избера сама.
По същата логика работя и като подарявам аз.

Общи условия

Активация на акаунт