Спечелете кутия с изненади от Sephora

• 19 118
  • 945
  •   1
Отговори
# 90
  • Вестерос
Обичам да получавам козметика, разни кремове а лице, душ гелове също, парфюми. Позволявала съм си в годините на роднини и на близки приятелки, чийто вкус знам да им правя такива подаръци също.

# 91
Обичам да получавам и подарявам козметика, но само ако знам какво ще се хареса като ухание за парфюм и като цвят за грим.

# 92
Определено обичам. Обичам да експериментирам с различни видове козметика, така че всеки такъв подарък посрещам с радост.

# 93
Обичам подаръците козметика да са под формата на подаръчни ваучери. Така може всеки сам да избере най-подходящото за себе си.

# 94
Козметика предимно си подарявам сама, но винаги се радвам и на подарък. Аз подарявам, но предимно декоративна.

# 95
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Обичам да получавам , харесва ми да подарявам.

# 96
В интерес на истината съпругът ми често се възползваше от татък вид подарък, защото е лесно, достъпно и вижда, че използва разни помади. След 12 години брак събрах смелост и просто му казах да не ми купува никакъв вид козметика. Шкафа ми е пълен с комплекти, които не ползвам и са подарък от него! Не обичам да получавам такива подаръци. Малко беше сърдит, но му мина Joy трудно се излиза с мен на глава Joy

# 97
  • София
Обичам, стига да е подходяща и необходима за мен и за този, на когото подарявам.Heart

# 98
  • Седмото небе
Обичам да подарявам козметика, даже последно го направих преди два дни. Събрах в красива кутия любими продукти за моя приятелка. Познавам отлично вкуса и и цветовете, които и отиват, а и тя предпочита.
Но за себе си предпочитам да избирам сама. Напоследък откъм грим съм много минималистична като брой основни продукти и поддържам само фаворити вече.

# 99
Обичам да получавам и подарявам козметика. Качествената козметика радва всички.

# 100
Обичам да си купувам сама козметика, по мой вкус и предпочитания.
Подарявам, ако съм сигурна, че ще се ползва. Предпочитам да подаря ваучер, защото всеки има индивидуални нужди и изисквания.

# 101
Обичам да получавам и да подарявам козметика както на себе си .Така и на другите.

# 102
  • Бургас
Обичам и да получавам, и за подарявам козметика. Последният подарък, който подарих беше кутия с козметика.

# 103
Обичам да получавам козметика.
Аз също подарявам, но само на хора на които познавам предпочитанията.

# 104
  • Дупница
Да, много обичам да получавам и да подарявам козметика.

Общи условия

Активация на акаунт