Спечелете кутия с изненади от Sephora

• 19 899
  • 945
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Обичам да подарявам козметика главно на себе си.
Няма случай влизайки в магазин, уж просто да по разгледам новостите или да убия време, да не си купя нещо,  което ми е харесало много или дори само за тест или от любопитство

# 856
Обожавам да подарявам и получавам козметика!

# 857
  • София
Иска ли питане!? Обожавам да получавам и подарявам козметични продукти! 😊

# 858
Здравейте,
честно казано не обичам да подарявам козметика, тъй като се притеснявам, че няма на избера подходящ продукт, които ще се хареса. За сметка на това доста често подарявам ваучери за козметични магазини. На мен са ми подарявали козметика и парфюми и до сега почти не се е случвало да не ми допадне нещо.

# 859
Обичам да получавам козметика за подарък, особено когато е изненада. Аз също подарявам често козметични продукти на близки и приятели.

# 860
Много често подарявам козметика, защото всеки има нужда от такъв подарък. Аз също много обичам да получавам козметика.

# 861
Обичам да получавам, особено, ако е подходящия продукт/продукти.
Обичам и да правя, но само, ако знам какво харесва (или от какво има нужда) човекът насреща.

# 862
Обичам да получавам най-вече Simple Smile За да подаря, трябва да познавам добре предпочитанията и нуждите на другите. Все пак ако съм сигурна какво да подаря, с удоволствие бих.

# 863
  • Бургас
Обичам да подарявам ,но го правя винаги така ,че на мен да ми харесва.Разбира се ,че нямам нищо против да ми подарят качествена козметика.

# 864
Обичам да подарявам и да ми подаряват козметика. Винаги гледам да е съобразена с предпочитанията на получателя.

# 865
  • София
Коя жена не обича да получава козметика като подарък? Relaxed
Много обичам да получавам козметични подаръци, но аз си позволявам да правя такива само на много близки хора, на които знам точните предпочитания People Information Desk Person

# 866
Обичам да получавам, но рядко подарявам!

# 867
Обичам както да подарявам, така и да получавам. Няма как да сбъркаш с качествена козметика. Simple Smile

# 868
Обичам и да подарявам, и да получавам козметика като подарък. Simple Smile

# 869
Обичам!
И да получавам, и да подарявам!

Общи условия

Активация на акаунт