Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 349
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Това не е тема за догадки, а за спойлери. Simple Smile
Не помня досега да е писано, че Айлин е победителката.

# 106
Това не е тема за догадки, а за спойлери. Simple Smile
Не помня досега да е писано, че Айлин е победителката.
Вече сигурно 3 пъти се спомена, че победителка била Айлин... пък дали е вярно ?

# 107
  • София
Пропуснала съм. Сигурно шокът от спойлера, че победител е Ирина, е заличил всички предишни спомени. Simple Smile

# 108
Ох, бе! Нали е Елена? 🤦♀

# 109
  • София
Ами то се пише, че е Елена, Айлин, Ирина.. Засега само за тия трите съм чела уж сигурна информация. Simple Smile

Накрая да не се окаже, че е Габи Джуката. Simple Smile

# 110
  • София
Някоя от трите е, за други няма спойлери. Според мен най-достоверно е за Елена заради сторито на Теа, в гръб приличаше на Ирина или Елена, но Ирина беше тагната по същото време с други хора, че гледат старта.

# 111
Не мисля, че Айлин стига до финалната тройка. Започва да качва снимки доста преди финала.
По спомен като им гледах профилите Елена, Ирина и Валерия, както и Пам, се появаваха след нея.
За Меган  няма как да дам предположение, защото се появава едва тази година отново в инстаграм.
Ако съдим от сторито на Теа, трябва да се насочим коя жълтата раница. Тя ми се струва като добро начало за сърч.
Връщам се с редакция, защото съм последно мнение. Валерия не следва Евгени в инстаграм.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 15:21 от Iðunn

# 112
За Мони също не могат да се правят изводи на този етап, защото не е била изобщо активна в Инстаграм, но от изказването на Блага, че в този сезон са два лагера, съдя, че е поостанала дълго, за наше съжаление и Габриела, Злодеида и Бай Елисавет. Ако отпадне някоя на този етап, едва ли щяха да го запомнят.
Имаше верен спойлер в основната тема, че Мони се сбива със Злодеида заради кухненска везна, промото показва, че ще е така.

# 113
На Мони профила й изглежда нов. Започнала е да споделя снимки на 10-ти октомври. Някъде бях засякла снимка с няколко кандидат- булки, от края на септември, но нещо не мога да я намеря, може би са се усетили и са започнали да трият компроматите, все пак рискуват проблеми с продукцията.  Мисля, че бяха Кристина и Теодора.
Като нищо късането на коси довечера да ескалира в бай бай за някоя от участничките в кьотека. Нали спойлера беше, че се карали с Теодора за везна. Мони е танцьорка, а те по правило са доста стриктни и има резон нещата да са ескалирали.

# 114
Ирина пресподеля сторита на Бриела Алобегето, което ме навежда на мисълта, че явно в някакъв момент стават от един лагер, което всъщност не е изненада, един дол дренки ми изглеждат.

# 115
За мен спойлер някакъв е рекламния клип за Ергена. Според мен на него са заснети част от последните 10-15 момичета. И трите "грации" Теодора, Габриела и Елисавета не са там. Но и спряганата Елена не се вижда. Пам също. Не вярвам този клип да е направен с някоя от първите напуснали.

# 116
Така, от профила на Кристина. На 25ти септември тя и Теодора, са вече кацнали в София. Значи съвсем скоро ще видим гърба на Злодеида.
Ако някой знае един епизод на колко дни се равнява, моля да сподели.
ПП алобегето, много се смях

# 117
6 дни снимаха в предния сезон, като един епизод е около ден, но няма закономерност. Обаче нямам представа кога заминаха и кога приключиха снимките.
10 октомври е твърде рано, значи не е останала много Мони. Тя е твърде интровертна и мълчалива, а Генчо май си иска някоя да му прави цирк. С предния Ерген щеше да си пасне идеално, да си мълчат и да са красиви.
Изненадвам се за ранното напускане на Кристина, но според мен тя не му се кефи.

# 118
Според мен е в 10-ката.
Някой помни ли Наум и Теа кога се прибраха в България?

# 119
Тубата препоръча този безумен коментар, но са интересни спойлерите от следващите епизоди , явно от пускани реклами https://www.youtube.com/watch?v=rZDhwjFOZMM

Ергенчо се мляска с Джия, и с Елена , даже май с Валерия.

Общи условия

Активация на акаунт