Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 686
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Не е заради брат си в Пловдив явно:

"Елена-Антоанета е от Пловдив, но в момента живее близо до град Севлиево. Тя е писател, копирайтър и редактор в списание. Няколко години живее в Берлин, където граби от живота с пълни шепи. Налага ѝ се обаче да се премести от пъпа на света в затънтената провинция, тъй като брат ѝ преминава през най-голямата травма, която един родител би могъл да понесе".

# 91
Какво се е случило?

# 92
  • Вестерос
Не ме кефи и мен Елена за сега, има някаква никаква физиономия

# 93
Както казваха някои другарки в основната тема миналия сезон - измита чиния (макар все още да не разбирам същината на този израз, за мен измитата чиния е хубаво нещо 😅).

# 94
  • Вестерос
Точно измита чиния е 🤣 демек нищо няма по лицето й да те грабне

# 95
Както казваха някои другарки в основната тема миналия сезон - измита чиния (макар все още да не разбирам същината на този израз, за мен измитата чиния е хубаво нещо 😅).
Аз го ползвах този израз 🤣 в смисъл бледа, невзрачна.

# 96
Ей това е, най-накрая разбрах истинското значение, благодаря ви за разяснението! После някой да каже, че форумът не е образователен. 😏

Съгласявам се, че пълната чиния е добре дошла, но пак зависи с какво е пълна. Както видяхме, при някои дами е пълна с наденици и дини, яко фюжън между английска закуска и десерт в ученически стол.

Нацъкала съм скрийншоти от Инстаграм, след малко ще ги добавя тук. Нищо пикантно, но може да си намерите все пак нещо интересно.

Едит: Добавям ги на секции и на порции.

Скрит текст:
Питонова с първи впечатления:
Скрит текст:
Коджабаджанак:
Скрит текст:
Валерия:
Скрит текст:
Розмари:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 20:24 от IriS`

# 97
Елена си има професия, не е фръцла инфлуенсър. Доколкото разбрах е редактор и журналист в списание.
Определо трябва интелект и дар слово за професията, която упражнява. По-добре измита чиния, отколкого с нарисувани веджи и надути джуки.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 05:20 от bonbonka6

# 98
Знаем ли нещо за общата фирма на Елена с на Данчо Магесника приятелката Камелия? С какво се занимават тез умни и ЕнтелЕгентни моми ?

# 99
  • Пловдив
Когато гледах първия епизод си помислих за Елена, ето една нормална и умна, но за съжаление няма никакви шансове, ако знаеше каква конкуренция ще има, сигурно въобще не би се записала. После видях спойлера, че е победителка и всъщност се разочаровах. Не знам защо, чак се очудих от себе си. Явно като жена отдавам твърде голямо значение на външността, а може би просто още нямам достатъчно впечатления за да я захаресвам повече. По лошото е, че на база инстаграм профили по вероятно ми се струва да е спечелила Ирина. А това вече ще е истинско разочарование. С тази визитка на нимфоманка, даже ще ми е жал за Евгени. Но именно в нейния инстаграм се появяват букети, екскурзии и любовни послания. В този на Елена не лъха на жена в любовна връзка.

# 100
Не всичко е външност, не се Учудвайте толкова. Няма как за две серии човек да си направи заключения за момиче, което не са давали толкова пред камерата.

# 101
Нищо не пречи сама да си купува букети и да ги снима. Животът в Инстаграм е голяма илюзия.

# 102
  • София
Още нищо не сме видели от Елена.
А и ако приемем, че е от малцината интелигентни в този формат, нормално е да не си изплясква в инстаграм профила издайнически снимки. Най-малкото - договор е подписала.

# 103
  • Варна
Хубаво, нормално момиче е Елена. Е, не е модел. Не мисля че и на Евгени му трябва модел или момиче с вид на ескорт до себе си. 100% вярвам, че тя е победителката.
Стъпила на земята ми се вижда, засега не е проявила някакви обсесии като на Валерия с кучетата.. хахах..

П.П. На промото за следващия епизод ми хареса с червената рокля, много я отваря. Не разбирам подигравките за голямото чело. За мен това е нещо хубаво.

# 104
  • София
Няма ли шанс Айлин да е булката? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт