Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 349
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Оф, и тоя като Витко ги изпонаграбил половината.
Според мен е част от договора.

Тази жена Ирина ли е?

# 166
  • Вестерос
Сега я видях коя е

# 167
На Джия ще ѝ се спука силикона докато се млящи с Евгени!
Цитат
Има кадър, в който сграбчва Елена и я понася, около нея се виждат Крисия, Микаела, Виктория, Валерия, Боряна, Полина, Айрян, Джия, Пам, Ирина, бай Елисавет, художничката и още едно дребно тъмнокосо момиче, което не разпознавам - може би Райя. Други няма - предвид, че не се виждат Лия, Мони и Габриела, за които знаем, че отпадат по-рано, предполагам, че другите вече са изпидуркани, а не е някаква игра.
Останалите изпидуркани към този момент следва да са Мария, Милица, Меган, Евгения, Кристина и другата Габриела.
Благодаря за анализа, аз нямах нерви да седна да го правя. Sweat Smile

П.П. Боряна, Меган и Виктория са ми супер еднакви и ми се сливат като образ. Прибавям и безличната Мария към тях.

# 168
Yo_Ana19, и аз идвах да кажа същото за Джия. 🤭

# 169
Има и една целувка на плажа. Като гледам е било с една от "спасителките" и съм почти сигурна, че това е русенското Габи - принцесата.

А онази в басейна от поста на Clouded Mind ми прилича на Айлин.

# 170
И аз мисля, че е Айлин.

# 171
Абе повечето му целувки са  допир на затворени усти... тоя ще излезне от отбора на Рики Мартин.

# 172
Има и една целувка на плажа. Като гледам е било с една от "спасителките" и съм почти сигурна, че това е русенското Габи - принцесата.

А онази в басейна от поста на Clouded Mind ми прилича на Айлин.

На мен пък целувката в басейна, ми прилича като, че ли това е Меган. Някак по-ествествно го е гушнала, отколкото другите тип изкусителки де да знам.

# 173
Ако може да се приеме за спойлер, приятелка на Валерия се тагва в Бодрум на 2-ри ноември.
Дори самото й оставане до по- късен етап ми е непонятно, след всичко, което се случи на срещата им, а за финал явно ще преповтарят миналогодишния сценарий. Да видим кое ще победи този път, че дамата с кученцата ич не ми е на център.
Съжалявам, че питам отново, но миналата година след срещите със семейство и приятели, имаше ли изгонена мома или отидоха директно на финал?
Дамата в латекс е Мони. Никъв шанс да ве разпозная устните й.
Няма да се учудя, ако хора на продукцията ни пускат спойлерите с финалистките, като преди това спечелят доверието ни като ни дават на час по лъжичка.
ПП Валерия все едно я е гнус от Евгени.

# 174
Клаудед, благодаря! Сама нямаше да тръгна да гледам така подробно промото, а то разкрива много неща!

# 175
  • Вестерос
Нямаше изгонени, демек финалистки са Валерия и Елена

# 176
Мисля, че с латекса е Джия.
Александра не отказа ли розата след срещата със семейството, т.е. Топ 3 имаха среща със семействата?

# 177
  • София
Леле, какъв целувач излезе тоз Ергенчо! Но наистина изглеждат малко позьорски. С латекса на мен на Мони ми прилича, а в басейна на Айлин.

# 178
Виктор се срещна със семействата/приятелите на последните три. А неговата майка и т.н. - с последните две.

# 179
  • Вестерос
Явно грешно помня Grinning

Общи условия

Активация на акаунт