Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 339
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
И с другата Габриела има доста кадри и целувка.
Определено Евгени си има тип за жени и това са брюнетките. Русите и чернокосите тотално ги игнорира.
Също и Айлин целува.

# 121
И аз се чудя кога са започнали снимките и кога са свършили.
Например Пам си беше активна в социалните мрежи, после в началото на Септември беше пуснала някакво съобщение, че ще се оттегли известно време от публичното пространство, че просто има нужда от малко почивка и т.н. и след това първия ѝ пост е на 22 Октомври, т.е. почти месец и половина някъде.
Значи и тя е поостанала доста, но това е доста относително - може в снимачния период нищо да не е.

# 122
https://www.vbox7.com/article:0b7798eaf8
Някой не спомена ли, че Ирина е качила снимка от друго място с други хора?

# 123
Е, атмосферата не ми се вижда същата, нито облеклото...

# 124
Поразрових се в инстаграм за това кога са били снимките - Теа Минкова на 23 септември е писала, че от 10 дни е там , може и да са отишли по-рано, но е някакъв ориентир. Така че снимката на Теодора и Кристина е след завръщане в България.
Габриела (силиконовата) си е качила снимки от Бодрум на 9 септември, а на 9 октомври е отново активна пак от Бодрум, така че ще я погледаме още известно време.

# 125
Поразрових се в инстаграм за това кога са били снимките - Теа Минкова на 23 септември е писала, че от 10 дни е там , може и да са отишли по-рано, но е някакъв ориентир. Така че снимката на Теодора и Кристина е след завръщане в България.
Габриела (силиконовата) си е качила снимки от Бодрум на 9 септември, а на 9 октомври е отново активна пак от Бодрум, така че ще я погледаме още известно време.

Да,първият пост в Турция на Наум е на 14.09.

# 126
Чак сега гледах цялото стори на Тея. Елена толкова широк ханш ли има? Бях останала с впечатлението, че е по-дребничка някак си.

# 127
Постоянно се повтаря из жълтите медии, че победителката е молдовката, а не Елена, и като доказателство показват онази снимка на Евгени и жената до него в гръб. Наистина се надявам да не се окаже в крайна сметка тя обаче.

Къде изчезна потребителката, която имаше позната, участвала в предаването, да даде повече вътрешна информация?

# 128
Двете йога и инструкторки, Виктория и Рая също стигат доста напред. Първият пост на Виктория е от 3 ноември, а на Рая - от 8ми, което значи, че втората стига почти или до финал. Последният снимачен ден явно е бил на 8 или 9 ноември, защото Тушев има снимка от самолет от 9-ти с текст, приключението е приключило. Рая беше споделила в стори, че тепърва ще виждаме повече от нея.

# 129
  • Вестерос
Рая  обаче нямаше визитка

# 130
Теа не ми се струва чак толкова глупава,че да е снимала Гената с победилката, освен Наум според мен и тя има някакъв подписан договор да си мълчи..😃просто така за клюките е направила едно стори и ето го резултата от тогава не се спира да се говори коя ли е тази дама до Ергени

# 131
  • Вестерос
На мен точно на тънката коса на Елена ми мяза.

# 132
Рая  обаче нямаше визитка
И Виктория Капитонова нямаше 😃 Людмила също, а беше в топ 5-6.

# 133
Те сайтовете преписват един от друг. Не влагат кой знае каква мисъл и след като препишат оттук не проверяват дали няма развитие в друга насока, като папагали са.
Ирина изглежда е удобна за спечелила сърцето на Ергени. За доста хора би било шок той да избере естественото пред акрила, въпреки че от километри му личи, че го тегли към по-естествените моми. Нека не забравяме, че има спойлер, че Ирина стига далече и те са се хванали и за това.
ПП- Продължавам да издирвам собственичката на жълтата раница.
ПП2- Верно ли нямаха?

# 134
  • Вестерос
Рая  обаче нямаше визитка
И Виктория Капитонова нямаше 😃 Людмила също, а беше в топ 5-6.
Тъй ли, забравила съм

Общи условия

Активация на акаунт