Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 406
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
  • Вестерос
Последно? Grinning

За това още нямам спойлер аз.

# 421
Мисля да гледам на запис, за да си спестя драмите на Милиту, като разбере, че ще ни наводни през тв- то.
Тиф, нещо друго знаеш ли?

# 422
LiveLaughL. , сподели Ни коя ще изпидуркат днес от булките?!
Като изгонят момиче, къде го настаняват
Веднага ли си тръгва?!

# 423
Последно? Grinning

За това още нямам спойлер аз.
Моето инфо е, че не му се месят изобщо, източникът е много сигурен.

# 424
# 425
Значи, ако не ни хареса булката, поне ще знаем, че той си я е избрал Grinning Grinning

# 426
Защо за Миската Кристина няма никаква информация колко е висока.
Участвала е на толкова конкурси, а никъде не са й посочени мерките! Защо?!
В една статия пише само, че е миньонче!
Някой има ли инфо
В предаването видях, че е доста дребна и с маратонки на играта с балоните беше до Габка и бяха еднакво високи
А Габка е доста дребничка
Каква е тази миска ?

# 427
Моля ви, задавайте си всички такива подобни въпроси в основната тема.. Тази наистина много се разводни от мнения, които не са нито спойлер, нито догадка или като цяло нещо, което да не може да бъде публикувано в основната тема. 🙏🏻

# 428
Защо за Миската Кристина няма никаква информация колко е висока.
Участвала е на толкова конкурси, а никъде не са й посочени мерките! Защо?!
В една статия пише само, че е миньонче!
Някой има ли инфо
В предаването видях, че е доста дребна и с маратонки на играта с балоните беше до Габка и бяха еднакво високи
А Габка е доста дребничка
Каква е тази миска ?
Изгледа ли гостуването ѝ при Натали? Участва в конкурси, в които няма условия за ръст и за килограми дори. Там обясни, че в Мис Вселена вероятно и транс дженъри ще участват вече, защото собственикът на конкурса е транс. То като се пръкнаха всевъзможни конкурси вече, изискванията се снижават, за да има участници, а такива като тази, драпаща за титли госпо'ица, винаги ще има.
В основната тема трият наред, без значение дали е по темата или не е.

# 429
Може ли актуална информация коя е победителката в Ергенът? Видях, че се спрягат няколко имена. Но има ли по-сигурен спойлер от останалите?

# 430
  • Варна
Може ли актуална информация коя е победителката в Ергенът? Видях, че се спрягат няколко имена. Но има ли по-сигурен спойлер от останалите?
Елена.

# 431
  • София
На мен не ми се вярва Евгени съвсем да няма думата кой да изгони, но пък и не вярвам шоуто да не е изобщо режисирано и Евгени да си избира тази, която пожелае.
Аз днес разбрах, че тази Мария е обвързана и си е с дългогодишен приятел. Какво прави в предаването, източникът на информацията не успя да сподели - и на мен ми е много странно, нито я дават, нито я представиха.

# 432
  • Варна
На мен не ми се вярва Евгени съвсем да няма думата кой да изгони, но пък и не вярвам шоуто да не е изобщо режисирано и Евгени да си избира тази, която пожелае.
Аз днес разбрах, че тази Мария е обвързана и си е с дългогодишен приятел. Какво прави в предаването, източникът на информацията не успя да сподели - и на мен ми е много странно, нито я дават, нито я представиха.
Безплатна почивка. Може да е гадже или рода на някой от екипа.

# 433
  • Вестерос
Ужас те повечето с гаджета 🤣

Ако науча друго ще пиша

# 434
Девойката,която беше тъй любезна да ни осведомява коя напуска ,няма ли да се появи? Липсва ми с подсказките.

Общи условия

Активация на акаунт