Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 375
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
Момичето каза защо не иска да ни пуска много спойлери. Една вечер ще трябва да изкараме без такъв 😄

# 436
Мен ме интересува дали Елена и Евгени наистина имат връзка след предаването, ако тя е победителката.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 21:06 от kalina_pehlivanova

# 437
Момичета, пълните ми душата! Не искам да издавам допълнителна информация докато не се свържа с моята позната и не го обсъдя с нея. Ще ви държа в течение
Иначе за Кристина мога да ви кажа че е била страшен дразнител и изгонването й е било голяма радост за повечето участнички. Тровела нервите на всички с мрънкането си. Просто явно самочувствието й пречи да види това и си мисли че има някаква конспирация за изгонването й Grinning

# 438
LiveLaught, и ти ни пълниш душите! Начи ако има нещо за тая вечер, свиркай 😄

# 439
Като наркомани стоим и чакаме поредната доза спойлер. 😂

# 440
Здравейте.
Очевидно Валерия се отпуска и го харесва.
Не знам дали се води спойлер, но днес попаднах на един тикток на едно момиче, не помня как се казваше, но мисля, че съм виждала и друг път да казва спойлери за победители и да са верни: Тя каза, че след обстойно “ровене”, разпитване стига до информация, че е Валерия. Трябвало е да бъде Айлин, но се е случило нещо някаква драма и тя остава втора, а Валерия печели.

# 441
Блага беше казала в комеди клуб подкаста, че Евгени бил с едно от момичетата в момента, но не е победителката. Така че може би Елена печели, но в момента да е с Ирина.

# 442
А дали пък не печели Валерия?

# 443
На няколко места вече четох Валерия. Честно казано към момента ми е най-неприемлив победител от спряганите. Не я харесвам грам. Продължавам да се надявам, ще Елена е победител.
Като обобщение на спойлерите на всякъде се въртят Валерия, Ирина, Елена и Айлин. Като според мен Айлин има най-малко шанс.

# 444
Така ли е казала Блажка? Пропуснала съм. Това би обяснило поведението на няколко от момичетата. Напомням Ирина и Валерия не го следват в инстаграм.
Едит понеже съм последна. Ех, не ми излязоха сметките.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 22:47 от Iðunn

# 445
Като нищо печели Елена (защото продукцията е знаела, че Валерия няма да е харесвана), а Генчо в живота е с Валерия, ако не е с победителката.

# 446
С Валерия не виждам да имат някакви допирни точки изобщо.

Баджакът излиза от миманса другата седмица, като нищо наистина след предаването и с друга победителка, тя да е намазала от цялата работа. Изглежда и, че ще е в отбор Мони.

# 447
Като цяло симпатичните за мен са в отбор Мони, а антипатичните станаха глави на ламята. Само Джия ме разочарова.

За следващо отпадане очаквам Лия, Милица или Райя, нямаше ги на последващи кадри. Мони и Габриелите са на Спасители на плажа, другите пак ги има в някакви сценки от неизлъчвани още епизоди.
Ако не се лъжа нямаше ги и Поли и Меган, но те си имат комуникация с Генчо.

# 448
  • София
Аз го гледах подкаста с Блага, обаче не чух такова нещо, даже обратното разбрах, че е с победителката или поне е бил няколко месеца, но може и да съм изпуснала нещо.

# 449
Като гледам какви писъмца й пише на Валерия... влюбен е човека. ММ каза, че била с най-поносим външен вид.
Може ли потребителката със спойлерите поне да ни подскаже с коя е сега.

Общи условия

Активация на акаунт