Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 371
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Може ли потребителката със спойлерите поне дa отрече за Валерия? 🙏🏻😂 Много ще се разочаровам, ако Генчо е избрал нея в предаването или пък след него.

# 451
Потребителката със спойлерите отдавна каза, че Елена печели. Нямам спомен да е казвала обаче с кого е в момента той.

# 452
Няколко пъти повтори нашата информаторка, че избраницата е Елена. Дано да не е Валерия и да ни пуска по пързалката

# 453
Имам теория!
В основната тема подсетиха, че Наум е издал, че в средата на сезона Евгени ще трябва да вземе важно решение.
А монтажно ни загатват за приятелството на Айлин и Валерия - има редица синхрони и коментари на други момичета как им е странно приятелството им, винаги когато едната е на среща, камерата се доближава към лицето на другата и т.н.
Ами дали няма да се скарат или да поставят на Евгени ултиматум да избира между тях двете?

Не е спойлер и реално не е базирано на тайна информация, но само тук може да дойде потвърждение дали е вярно.

# 454
Няма да е лошо точно тези двете да се хванат за косите.

# 455
Имаш предвид Айлин и Валерия всъщност, нали?

# 456
Валериана и Айряна, да. Първата ми изглежда много невротична, промото за следващия епизод ми затвърждава това подозрение. А Айлин е въпрос на време да се вбеси, че не е фаворитка и някой друг обира лаврите.

# 457
И двете достигат почти до финал, така, че не вярвам.

# 458
Мисля, че двете (Айлин и Валерия) са в добри отношения и след предаването. Поне  един клип на Ева от сезон 1 ме кара да мисля така:

Edit: сега видях в профила на Айлин, че въпросния клип е от около НГ, което ме кара да отхвърля възможността, че Евгени е с Валерия след предаването, едва ли тя би празнувала НГ в Дубай с приятелки, вместо с него.
Та да, дано връзката им с Елена е просъществувала и след края на предаването.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 23:58 от Petkova93

# 459
Догадка
Не знам дали си струва да се ровим още за спойлери, след като е потвърдено от близък до някоя от участничките, че Елена е победител, но все паак..
Онзи ден в тик-ток видях коментар под видео с участничките, който гласеше "Да си хваща рускинята и без това брат му също е женен за рускиня.". Човека не пожела да отговори кой е брат му, та трябваше сама да се разровя. Търсенето ми удари на камък и се отплеснах в друга посока, но намерих фейсбука на майка му, която има салон за красота в Пловдив. В списъка й с приятели присъства и Николета Лозанова, преди години е била и клиент на салона. Влизайки в профила на Николета видях, че беше споделила снимката на Валерия от представянето в предаването и беше написала " Единственото стойностно момиче". Сега отново й отворих страницата, за да го снимам, но вече го е изтрила. Не я следва в  инстаграм, не знам откъде такъв порив у Николета да подкрепя Валерия.
Така и не разбрах и коя е жената до брат му, но давам информацията, която намерих, някой може да разбере повече неща. Майка му се казва Светла, салонът й за красота е 'Дива'. В приятелите й има няколко човека с фамилия Генчев, Генадий е първи братовчед на Евгени, а имам подозрения че брат му е Светослав Генчев, но профила му е заключен и неподдържан.

# 460
Не успях да редактирам последното си мнение, та пиша ново такова.
Клипът, качен от Ева е от/около НГ (Айлин има снимки от същото място, качено по това време).
Та това ме кара да изключа възможността, че Евгени се е събрал с  Валерия след предаването. Едва ли Валерия би предпочела да празнува НГ в Дубай с приятелки, вместо с любимия. Така че стискам палци връзката им с Елена да е просъществувала и след предаването.

# 461
Аз пък мислех, че Генади е брат му.
На мен вече ми е интересно само дали е с победителката и ако не е, с коя е.
Petkova93, искаш да кажеш, че не е с Валерия ли?

# 462
Бонбонова, която знае с кого е Евгени (и издаде, че го знае в Комеди Клуб Подкаст) харесва само публикации за Валерия в страницата на Ергенът. Не знам, не знам…
Плот туист: в средата на сезона Генчо решава, че друга за него освен Валя няма и напуска предаването, а сезонът се довършва от друг Ерген, който се задомява с Елена 🤩🤣🤣🤣

# 463
Ако това стане, ще го призная за по-голям залупеняк от Витя.

# 464
А как виждате Бонбонова пък да харесва публикации на Елена ..че те са от различни планети. Докато с Валерия и трио злобил са от една порода, може да се засичат и по разни събития

Общи условия

Активация на акаунт