Не знам дали си струва да се ровим още за спойлери, след като е потвърдено от близък до някоя от участничките, че Елена е победител, но все паак..
Онзи ден в тик-ток видях коментар под видео с участничките, който гласеше "Да си хваща рускинята и без това брат му също е женен за рускиня.". Човека не пожела да отговори кой е брат му, та трябваше сама да се разровя. Търсенето ми удари на камък и се отплеснах в друга посока, но намерих фейсбука на майка му, която има салон за красота в Пловдив. В списъка й с приятели присъства и Николета Лозанова, преди години е била и клиент на салона. Влизайки в профила на Николета видях, че беше споделила снимката на Валерия от представянето в предаването и беше написала " Единственото стойностно момиче". Сега отново й отворих страницата, за да го снимам, но вече го е изтрила. Не я следва в инстаграм, не знам откъде такъв порив у Николета да подкрепя Валерия.
Така и не разбрах и коя е жената до брат му, но давам информацията, която намерих, някой може да разбере повече неща. Майка му се казва Светла, салонът й за красота е 'Дива'. В приятелите й има няколко човека с фамилия Генчев, Генадий е първи братовчед на Евгени, а имам подозрения че брат му е Светослав Генчев, но профила му е заключен и неподдържан.