Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 363
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Догадка
Не знам дали си струва да се ровим още за спойлери, след като е потвърдено от близък до някоя от участничките, че Елена е победител, но все паак..
Онзи ден в тик-ток видях коментар под видео с участничките, който гласеше "Да си хваща рускинята и без това брат му също е женен за рускиня.". Човека не пожела да отговори кой е брат му, та трябваше сама да се разровя. Търсенето ми удари на камък и се отплеснах в друга посока, но намерих фейсбука на майка му, която има салон за красота в Пловдив. В списъка й с приятели присъства и Николета Лозанова, преди години е била и клиент на салона. Влизайки в профила на Николета видях, че беше споделила снимката на Валерия от представянето в предаването и беше написала " Единственото стойностно момиче". Сега отново й отворих страницата, за да го снимам, но вече го е изтрила. Не я следва в  инстаграм, не знам откъде такъв порив у Николета да подкрепя Валерия.
Така и не разбрах и коя е жената до брат му, но давам информацията, която намерих, някой може да разбере повече неща. Майка му се казва Светла, салонът й за красота е 'Дива'. В приятелите й има няколко човека с фамилия Генчев, Генадий е първи братовчед на Евгени, а имам подозрения че брат му е Светослав Генчев, но профила му е заключен и неподдържан.
Валерия е модел все пак. Не е изключено да се познават с Николета по такава линия.

# 466
Теа на Наум също следва само нея. Предполагам, че и там е по линия на професионални ангажименти.
 Един въпрос не ми дава мира: Дали след края на предаването Евгени все още ще харесва избранницата си?

# 467
  • Вестерос
Дреамър, инспектор Инчхай ряпа да яде 😁😁

# 468
Блажка в Комеди клуб подкаст си каза, че Евгени е намерил любовта и Е с избраницата си от предаването.

# 469
Ако наистина е така , 100 % Елена значи. Иначе нямаше да й се струва чак толкова съвършен, божествен , палав, сексуален абсолют Simple Smile

# 470
Надявам се в някакъв момент Евгени да погледне и види същността на Валерия и да се отрезви. Сега изглежда яко хлътнал.
Валя с изказването, че ще го дели с другите две хубавици не ми хареса, това не е изказване на влюбена жена.

# 471
Това коментирали ли сме го скоро (спомням си, че го четох в началото като разкривахме участничките, които Айлин следва, защото тя беше разпозната в рекламата). Явно Виктория ще се позадържи и ще има някаква драматична роля в предаването.
Трябва да се цъкне на изображението, за да се прочете текста, надявам се да се вижда добре. Ако не - текстът е в инстаграма на Виктория.

Скрит текст:

Ето и още два скрийншота, които преди няколко дни не качих, тъй като не разпознавах момичетата. Почти съм убедена, че тази в банския е Елена, а за момичето с конете нямам категорично предположение, но по метода на изключването мисля, че може да е Валерия.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 03:38 от Clouded Mind

# 472
Започвам да си мисля, че тази година от предаването са се постарали да пуснат различни и противоречиви информации с цел да ни объркат.
Дори за потребителката, която дава спойлерите тук, не съм сигурна дали не поства информация по поръчка.
Издава няколко не толкова съществени неща, като например първата изгонена и непременно набляга, че победителка е Елена.
В друг форум пък са сигурни за Ирина.
И така,  мисля, че благодарение на нас, продукцията си взе доста бележки от първия сезон и добре е нагласила нещата.
Вие как мислите?

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 14:29 от One rose rose

# 473
  • София
И аз си го мисля, но не исках да го напиша. Нарочно се дават и верни спойлери, за да ни заблудят за крайната победителка, та съм така..

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 10:37 от Elwing

# 474
На мен версията за Ирина все повече ми издиша. Може ли да те гласят за победителка или да си победителката и да харесваш края на стария сезон с Питона -харесала го е в Инстаграм, и много нейни постове, за мен това е автогол директен.
Дали и този сезон ще има подаръци? След като си имат вече нещо специално тяхно с Валерия (романтичното писане) може би да очакваме към Айлин или Елена..
Информаторката да каже нещо по тези въпроси.

# 475
  • Вестерос
Моят спойлер беше сигурен като за Фермата Wink

# 476

Сега майна ли е, не е ли 🤷🏻♀🤣

# 477
Бреййй, голяма тайна
Няма що
Тази и тя се префантосва🦝

Дами, сега чух по я тубата в един подкаст, че Ергени е участвал във фолк клип на Лорена

# 478
  • София
Това "Майна❤️" дали е общо с Пловдив? Според мен и тая се опитва да ни пусне по пързалката😁

# 479
За Айлин стана ясно, че си има сериозен приятел от известно време. От него ще да е букетът или каквото там показва на снимката.

Общи условия

Активация на акаунт