Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 348
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Идвам и аз да дам воля на разсъжденията си относно Наумовия спойлер за случките в средата на шоуто.
Мисля, че истинското лице на Валерия е лъснало пред Евгени в някакъв момент.
И е бил поставен пред дилемата, дали да я изгони или задържи, борейки се с разочарование и любов. И може би си тръгва в средата на шоуто, а в инстаграм ни лук яла, ни лук мирисала.

Иначе Мили- откачи ли, нямам търпение да го попита “ ти защо й каза, че е жената на живота ти” и “ ти защо я целуна”, а тя ще го попита, сигурна съм.

# 481
Нейна приятелка е била в Бодрум по време на финалните снимки...

# 482
На кого приятелка,че не разбрах?

# 483
Бреййй, голяма тайна
Няма що
Тази и тя се префантосва🦝

Дами, сега чух по я тубата в един подкаст, че Ергени е участвал във фолк клип на Лорена

В другата тема за Ергена я бяха постнали тази песен преди няколко дена,а самата песен е на 5 години.

На мен ми е интересно,защо още няма публикуван график на концерти в сайта му, а има от миналата година само дати. Май си мисли,че като Виктор ще е много зает да обикаля предавания и да прави реклами

# 484
На Валерия, така че ще си я гледаме до края.

На кого приятелка,че не разбрах?

# 485
Спойлер от Комеди клуб подкаста.
Според техен източник Милица отпада в епизода, който ще се излъчи на 8.03.

# 486
А, дано!

# 487
Между Елена и Айлин има поне 15 момичета. Дано да видим нещо прилично. Намирам Микаела за много красива, засега не се е излагала. Има още 2-3  като Лиа, Мегън, от които пък хептен нищо не сме видели.

# 488

По-добре да си ходи,че не я виждам как ще издържи целувките с другите,а те тепърва ще набират обороти..с медицински хеликоптер сигурно ще си я прибират към България. Иначе се върнах се да изгледам промото и тя много много не се мярка след следващия епизод с бялата рокля.
Навързвам схемата,че след следващия епизод  с играта ще започнат големи караници между Валерия,Ирина и Елена,на промото на един коктейл силна караница има и супер са го монтирали как се карат и Валерия не може да се успокои и пускат Габи как казва `ти не спря да гърмиш` Satisfied

Иначе Валерия много спокойна пред Евгени..даже като метна на рамо Елена като чувал с картофи пак не показва емоция
Скрит текст:

# 489
Лиа е качила снимка с Кристина на 14.10.
Мисля, че отпада рано
Скрит текст:

# 490
Хубави са двете на снимката

# 491
  • Варна
Хубави са двете на снимката
В инстаграм грозни няма.
Но Лия ми харесва , че се е усмихнала.  Кристина полуотворила устни "сластно" - това не е ли демоде?.

# 492
А на комеди подкаста кой им пуска спойлери? Аз даже си мисля, че Милица може и сама да е решила да напусне,тя инфаркт ще получи ако разбере за писмото на Евгени.

# 493
Ами надали биха си издънили източника, това и потребителите тук не правят. Просто докато си водеха подкаста днес, казаха, че имат такава информация.

Хексе, може да е демоде, ама момичето е от консервативно семейство и с “авторитетен баща”, може модата късно да я застига 🙂

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 21:34 от Mama xxl

# 494
Имах предвид дали са казвали преди-дали имат някой от продукцията,дали познават някой,който познава човек от продукцията,или някое от момичетата. То е ясно,че няма да кажат името на човека.
Иначе не е по темата,но на мен ми е чудно независимо коя е победителката как от 2 дни писане на любовни послания до Валерия още първата седмица,също така и почва да се целува с друга в басейна,срещата с Елена от спойлера,където я нарамва.. а Валерия е още там. Той и Виктор към Александра имаше афинитет още от началото,но Евгени го играе много хлътнал в момента. Чудя се просто какво е станало

Общи условия

Активация на акаунт