София, жк Младост - тема 35

• 57 773
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
При мен има топла вода - добре, че казахте, че съм с масла на косата и влизам докато има... Grin

# 571
Ако някоя мама си е загубила талона за кухня:

https://www.facebook.com/groups/1765092503809451/permalink/3566755610309789/
Скрит текст:

# 572
Къде в квартала се продават хубави мъжки кожени ръкавици?

# 573
В магазина за чанти в Хит има кожени ръкавици, поне дамски със сигурност, мъжки съм виждала като по-ограничен избор.

# 574
  • София
В РУМ - а в Младост 2 също има магазин за кожени изделия. Виждала съм, че предлагат ръкавици, но не съм влизала да разгледам.

# 575
  • на тавана в кошницата
Има и мъжки ръкавици в РУМ-а.

# 576
  • София
Като заговорихме за мъже, зима, Коледа, подаръци...някой срещал ли е в квартала хубави (или изобщо някакви) мъжки сатенени пижами?
Благодаря. 🌟

# 577
  • София
Здравейте. Търся частен учител по БЕЛ за дете в 5 клас, кв. МЛАДОСТ. Доста разпитвах, всички са заети..затова прибягвам до форума.

# 578
Моля, препоръчайте личен лекар в Младост 3,4 за възрастни.

# 579
Това с личния лекар е проблем.  И аз търся ,
защото  нашата се отказа да работи с касата. Навсякъде тези дето приемат нови пациенти са пълна скръб,а другите са препълнени и не приемат. Последно попаднах на Веролина Найденова  и Ви съветвам да стоите надалеч от нея.

# 580
Имате ли парно в Младост 3? Имаме топла вода, но радиаторите на макс и пак са студени

# 581
По темата за личните лекари: преди месец се записах при д-р Огнян Славов, който заедно с брат си д-р Слав Славов преглеждат в 25 ДКЦ. Мисля, че все още записват нови пациенти. Часове за тях се записват през Супердок.

# 582
Ние сме при д-р Гергана Станчева, може би още записва. Доволна съм, ама ако ти се наложи да ходиш - чака се. Често в понеделник и в епидемични времена има по десетина човека и повече пред кабинета. Гледам, че пред всички препоръчани е така, а пред педиатрите е ужас, с часове, без часове, веднъж висях повече от два часа.

# 583
Благодаря ви, момичета! А д-р Станчева и тя ли преглежда в 25 ДКЦ?

# 584
Да. Извинявам се, че ви обърках - не е Гергана, а Грета Станчева Simple Smile

Кабинетът й е на етажа над регистратурата, втори над партер май се води, в дъното на коридора.

Общи условия

Активация на акаунт