София, жк Младост - тема 35

• 57 782
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • sofia
Родители, къде в Младост 1, 2, 3 продават хубави детски зимни обувки? В Хиполенд не ми харесват. По малките магазинчета около нас тук-там има някакви, но или не стават, или няма номер 29-30.
На пазара на Младост1,срещу входа на ДМ

# 556
  • София
Родители, къде в Младост 1, 2, 3 продават хубави детски зимни обувки? В Хиполенд не ми харесват. По малките магазинчета около нас тук-там има някакви, но или не стават, или няма номер 29-30.
От Колев и Колев в мола.

# 557
  • София
В блока с/у Skyline в Младост -4
Скрит текст:
или Geox в the Mall, Hola Kids (Ring Mall).

# 558
Благодаря, ще се разходя до пазара за обувки. В Хита отдавна го няма магазинчето (не ми харесваха и без това). Декатлонските не мога да се пречупя да ги харесам Simple Smile имам за себе си някакви дрехи от тях, не са ми удобни, грозновати са ми и качеството им не ми допада. 

# 559
Аз мога да препоръчам обувки на Lasocki kids. Само че ги поръчвам онлайн, когато са на промо. "На живо" можете да ги разгледате в CCC дали ще ви допаднат. Като качество са много добре. Аз също нося само такива напоследък и съм супер доволна.

# 560
Благодаря, CamiLia, поръчвала съм, за цената си са ок, но ме дразни бавната доставка. И това, че бързо започват да ми изглеждат като похабени. Реално последните пъти чаках по една седмица за доставка, а при натоварен период преди точно година, доставката дойде за десет календарни дни.

# 561
  • София
Здравейте,  някой може ли да препоръча йога студио или поне йога инструктор в Младост?

# 562
в спорт депо (флайс) има йога

# 563
  • София
Йога знам за Център за щастие Бизнес парк, ама дали още функционира, не мога да кажа.

# 564
Затвориха го това студио в БПС.

# 565
  • София
Здравейте,  някой може ли да препоръча йога студио или поне йога инструктор в Младост?
https://sportclub-iliana.com/%D0%B9%D0%BE%D0%B3%D0%B0-840.html
Не съм го посещавала и не мога да дам отзиви.

# 566

За йога - в Младост 2 Ришикеш се казва мястото, ходила съм само на въздушна йога, беше доста приятно.

# 567
Йога с Вера Захариева в The hall в Метро сити.
www.thehall.bg

# 568
Имате ли топла вода в М4?

# 569
не
добре, че попита - мислех да си боядисвам косата и нямаше да ми хрумне да проверя преди това

Общи условия

Активация на акаунт