София, жк Младост - тема 35

• 57 783
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Аз да помоля за препоръка за очен лекар в Младост за деца с направление по ЗК - тийн, но дете още Simple Smile

# 586
Здравейте! СоФармаси на метростанция Балан кога ще бъде отворена, някой знае ли ?

# 587
# 588
Даже имаше флаери, че между 11 и 16ти декември ще има - 15 процента намаление на всичко, което не е в промоция.

# 589
  • София
Аз да помоля за препоръка за очен лекар в Младост за деца с направление по ЗК - тийн, но дете още Simple Smile

Аз водя моите деца при доктор Евтимия Петрова в 25 дкц. Не помня смените, но ако звъннете на регистратурата,ще ви ги кажат. Без предварително записване беше последно.

# 590

д-р софия якимова, п-ка "младост"

# 591
Здравейте! СоФармаси на метростанция Балан кога ще бъде отворена, някой знае ли ?

А защо я бяха затворили?
Аз спрях да пазарувам там, защото са ужасно кисели, особено възрастните фармацевтки.
Бях писала и оплакване до централен офис…

# 592

А защо я бяха затворили?
Аз спрях да пазарувам там, защото са ужасно кисели, особено възрастните фармацевтки.
Бях писала и оплакване до централен офис…

За ремонт.

# 593
  • София
Аптеката вече е отворена. Вчера влизах. До края на седмицата имат 15% отстъпка на всичко, без лекарства по лекарско предписание.

# 594
Дали някой може да препоръча къде в Младост мога да поръчам нов акумулатор и да ми го сменят и евентуално да погледнат има ли нещо по колата или само акумулаторът е стар?

Преди седмица минах през сервиза зад Макдоналдс, но не знам дали на човека не му се занимаваше - отвори, погледна, каза, че просто е паднал от студа, да я карам повече на дълги отсечки, според него даже бил в гаранция, което силно ме съмнява, защото е на повече от три години, сигурно много повече.

# 595
Здравейте!
Знаете ли къде в Младост-4 продават насипно кафе на зърна? Или някъде в съседните части на Младост.

# 596
Здравейте!
Знаете ли къде в Младост-4 продават насипно кафе на зърна? Или някъде в съседните части на Младост.
На пазара на Младост 1 има магазинче за насипно кафе. За качеството не мога да споделя отзиви.

# 597
Акумулатори продават на Йерусалим, бл.141 ( блокът точно да Фантастико, магазинчета е ъглово, слиза се по едни стълбички) - MAXCAR.BG.
Аз също само предполагах, че ми е паднал акумулаторът, но не бях сигурна. Затова човекът взе нов акумулатор, дойде до нас, провери стария и като стана ясно, че старият вече е заминал го смени на място с новия, взе стария, като ми приспадна някаква сума от цената. Платих на място и човекът си тръгна, аз бях много доволна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 598
Миналата седмица купихме точно от там, като ни взеха стария на някаква символична цена (15ина лв).

# 599
Благодаря!

Направо ще се разходя да питам може ли да дойдат на място, че иначе още поне два пъти трябва да викам пътна помощ да ми дадат ток и не се знае като спра на някой светофар дали няма да остане там. Старите по толкова ги вземат - 15-20 лв., зависи как се движи цената на оловото и какъв вид е.

Общи условия

Активация на акаунт