Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 19

• 77 169
  • 806
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте 🌺 някой случайно има ли инфлуенсърски код, палта или only/ urban classics? Много бързо чезнат бройките 🥶

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 19:22 от Анонимен

# 691
Много благодаря на дамата , която сподели кода IVAK15. Ползвах го .

# 692
  • София
Благодаря и аз за кода. Поръчах 2 рокли на Alife and Kickin и на Веро мода

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 22:36 от Vesika

# 693
  • Пловдив
Някой има ли забавяне в отбелязванията на връщанията? Върнала съм две поръчки миналия понеделник и вторник. Обикновено до 2 дни се появява поне номера на товарителницата. И в двете поръчки имах сгрешени артикули. До момента и при двете няма никаква индикация,че изобщо има връщане.

# 694
  • София
Някой има ли забавяне в отбелязванията на връщанията? Върнала съм две поръчки миналия понеделник и вторник. Обикновено до 2 дни се появява поне номера на товарителницата. И в двете поръчки имах сгрешени артикули. До момента и при двете няма никаква индикация,че изобщо има връщане.
5-6 дни се забавиха този път, докато се появи надписа, че продуктът е върнат.

# 695
  • Пловдив
То самото потвърждение на връщането и отбелязването на продуктите като върнати  се бави,но товарителницата и това,че има инициирано връщане винаги е било в рамките на 2 дни. А сега го няма цяла седмица.

# 696
  • София
То самото потвърждение на връщането и отбелязването на продуктите като върнати  се бави,но товарителницата и това,че има инициирано връщане винаги е било в рамките на 2 дни. А сега го няма цяла седмица.
В Еконт видях, че още на следващия ден пакетът е получен в АЮ, чак пет дни след това се появи Връщане.

# 697
Някой има ли забавяне в отбелязванията на връщанията?
Имам връщания от 1 и 3 април, и тишина, няма известие, имейл, нищо.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 09:14 от Lemy

# 698
И при мен е оттогава и няма нищо …

# 699
  • Варна
Мен започнаха да ме дразнят колко баааавно връщат парите, изобщо целия процес по връщането колко е бавен.

Ансуер, на които складът им също е в чужбина са по бързи.

# 700
Аз и преди бях изкоментирала и доставката ми е най- бавна, а сега връщането стана чутовно. Не бях поръчвала много време, пуснах една рокля, да видим.

# 701
Аз пропуснах да следя темата, но от кога доставката е безплатна за над 30 лева?

# 702
  • Бургас
От скоро е, няма и месец.

# 703
  • гр. София
За поръчка, направена на 30 март, получих известие в събота, че е дошла. Днес ще ида да я взема. Други пъти при такова забавяне са ми пращали извинителен код за отстъпка, а сега не. Нова практика ли е това?
Не че е кой знае какво, но май се разглезих. Smile

# 704
Нали имаше великденски промоции в други страни. Аз нещо не мога да реша сега...

Общи условия

Активация на акаунт