Билла,Метро,Фантастико,Хит,Т-маркет и др. - ТЕМА 15

• 70 225
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Днес бях в Метро-1 Пловдив - пренареждат цялостно магазина (не само разместват стоките, ами и регали махат) - пълен ужас е Rolling Eyes На много места регалите са празни, липсват много стоки и сигурно и половината неща, които бях планувала, не можах да купя Rolling Eyes

И едното Метро в София са го пренаредили. Започнаха политиката на Джъмбо и те.

# 151
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Днес бях в Метро-1 Пловдив - пренареждат цялостно магазина (не само разместват стоките, ами и регали махат) - пълен ужас е Rolling Eyes На много места регалите са празни, липсват много стоки и сигурно и половината неща, които бях планувала, не можах да купя Rolling Eyes

И едното Метро в София са го пренаредили. Започнаха политиката на Джъмбо и те.
Каква е политиката на Джъмбо?

# 152
  • София
Постоянно да пренареждат магазина (поне този на бул. България).

# 153
  • Пловдив
Те в Метро (поне в "нашето") редовно на 3-4 месеца сменяха естоположението на различните стоки, но като вчера не е било - махнали са доста от регалите и стоката е наредена на земята (кроасани те, бирата, газирано...) Абе пълен шит е Rolling Eyes
Поне плодовете и зеленчуците са и на мястото Joy

# 154
Класическа маркетингова стратегия Wink
(не че и мен не ме влудява, ама...дава резултат)

# 155
  • Буркина Фасо
в Билла ще спират намаленията с 25 и 50 %.  на продукти с изтичащ срок на годност.

# 156
в Билла ще спират намаленията с 25 и 50 %.  на продукти с изтичащ срок на годност.

Защо?

# 157
  • Буркина Фасо
тяхна политика.

# 158
  • София

Къде са обявили новата политика?
Какво ще правят с продуктите с изтичащ срок?
Почти нищо не купувам от Билла, рядко влизам там, но ми стана интересно.

# 159
То попринцип май управителите намаляват, а не централно.
Съмнявам се да спрат да намаляват артикули. Даже скъпия Фантастико има “клошарски ъгъл” с намалени артикули.
По-скоро за конкретен филиал ми се струва.

# 160
  • София
Новооткрит преди 10 дни фирмен магазин "КОМ" на мандра от  гр.Вършец - кв. Редута, ул."Атанас Узунов" 45, срещу спирката на рейс 72, посока хотел "Плиска".  Хареса ми - лично мнение.

# 161
# 162
Сложих си отново BILLA App специално за Кокосовото мляко, отворих ваучера, успешно сканиране, но излиза на редовна цена 3,99?!

# 163
Само картата ли сканира или отделно и ваучера за кокосово мляко. Има отделен баркод за него

# 164
  • София
И не е нужно да инсталираш приложение. Може да се влиза в сайта през браузър с имейл и парола.

Общи условия

Активация на акаунт