Билла,Метро,Фантастико,Хит,Т-маркет и др. - ТЕМА 15

• 70 241
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
Аз хранителните на ja тук ги купувах от Хит, харесвах ги,но от мин год. не съм ходила там.Тогава почти нямаше от тях. Не съм ги гледала за Ета.😕

# 406
Ja-то и на мен ми направи впечатление, че е с кофти състав. Ама тези домакинските неща ми се видяха с добро качество и малко по-различни от предлаганите при нас в Л, К, Била, Икея и прочие. Например, яйцерезачката, която взех е с двойна приставка - хем традиционната за тънки филийки, хем за четворка разрязване. Комбинирана не бях виждала досега. Някои тави ми се видяха по-скъпи от обичайното, бъркалките - бъркалки като бъркалки. Но има логика да се опитват да ги пласират на нашия пазар, ако стоката е залежала.

# 407
  • Русе
Е, какво да и е залежалото на една бъркалка или на тава?
Ja e марка като собствените на Метро, Лидл и Кауфланд. Какъвто е състава на едните, такъв и на другите.

# 408
A, тя от днес била безплатна доставката с Глово, а аз гледах преди дни!

Имат страхотни неща от нехранителните, но са скъпички.
Очите ми останаха в една пластмасова купа с капак, 8 литра, 8😊, но е огромна и за нея у дома място ня-ма😀
Бих я ползвала за втасване на козунак, за салата при многобройни сбирки и т.н.

# 409
  • софия
Ja-то и на мен ми направи впечатление, че е с кофти състав. Ама тези домакинските неща ми се видяха с добро качество и малко по-различни от предлаганите при нас в Л, К, Била, Икея и прочие. Например, яйцерезачката, която взех е с двойна приставка - хем традиционната за тънки филийки, хем за четворка разрязване. Комбинирана не бях виждала досега.
Имам Икейска.
Ja хранителни имаше в Хит, но не помня да съм била впечатлена от тях.

# 410
  • Буркина Фасо
внимавайте да не се окажете "печеливши"  от промото с кас.бележки на Билла.
телефонкаджийте започнаха да раздават награди Smiley

# 411
  • Русе
внимавайте да не се окажете "печеливши"  от промото с кас.бележки на Билла.
телефонкаджийте започнаха да раздават награди Smiley

И защо пък да внимаваме? То да не е нещо страшно?

# 412
Явно е нов номер на ало измамниците , не са актуални  болници и полиция.

# 413
Някой от вас да е обръщал внимание на цените на тиганите Тефал във Фантастико? В новата брошура има оферта за 50% тази седмица.
Интересувам се от този за палачинки. 

# 414
Е, какво да и е залежалото на една бъркалка или на тава?
Ja e марка като собствените на Метро, Лидл и Кауфланд. Какъвто е състава на едните, такъв и на другите.

Стара стока, а трябва да се направи място на новата…с нов дизайн, произведена по съвременните еко норми, стандарти, и тн. Но то и в Кауфланд се случва така на периоди. И не само там де. Трябва да се разкарват старите колекции/зареждания.

Иначе за собствените марки на Лидл, Кауфланд и прочие - да. Наистина е така, и те са с неприятен състав. Не всичко, но има голяма група продукти. Единствено в Била имаше едно италианско масло брандирано като тяхна марка. Беше аналог на едно друго италианско масло в пъти по-скъпо в Метро. После смениха сорса и маслото стана някакъв микс Joy

# 415
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Някой от вас да е обръщал внимание на цените на тиганите Тефал във Фантастико? В новата брошура има оферта за 50% тази седмица.

Ползвам тиган за палачинки от Тефал, трети. Не са хубави, криви се дъното. Последния го взех за 20 лв., на някаква "промоция".

# 416

Ползвам тиган за палачинки от Тефал, трети. Не са хубави, криви се дъното. Последния го взех за 20 лв., на някаква "промоция".

И аз не съм доволна от тиганите за палачинки на Тефал. Поне от тези промоционалните. Ако евентуално има други, с по-хубаво дъно и покритие.

Скрит текст:
Изключително доволна съм от тигана за палачинки на Икея. Ползвам го вече две години, а на Тефал преди сменях на 6 месеца.

# 417
Имала съм Тефал преди време, не от промоция, точно така се изкриви дъното. Мислех, че е от котлона, не от тигана, но явно не е така...

# 418
  • Буркина Фасо
кажете какво да го правя това олио от гроздови семки ?

ей ... не мога да се вредя от вас с тея намаления Smiley
его и моята находка за 1.68 лв.

# 419
Маслото Монарх пак е на промоция в Била

Общи условия

Активация на акаунт