Имам връзка и дете от женен мъж,жена му не знае

• 13 585
  • 230
  •   1
Отговори
# 150
Всеки го живее тоя живот както намери за добре. Щом не нарушава законите няма нищо лошо. Голяма работа, че някое младо момиче родило от женен мъж. Никой на никого не е собственост. Всеки се бори за място под слънцето.

# 151
Aida_N, имаш ли извънбрачно дете?
Разбира се, че е различно.

камъчка, не се съм се развеждала. Детето ми е първороден и роден в брак.
Защо ми се мотае нещо в главата, че ти беше изневерил?  И смятах, че имаш втори мъж?

# 152
Голяма, малка, ама сега момичето си бие главата в стената, а детето най-вероятно ще си остане без баща. Чуден живот.

# 153
Затова тя да се бори за припознаване и издръжка. А съпругата трябва също да я уведоми за деянията на мъжа й.
Как пък няма да стои в сянка и да го търпи тоя, да си го развява на два фронта.
Да му разбие семейството, това заслужава.

# 154
Никое дете не е по-нискокачествено, не бива да се третира различно, да чувства пренебрежение... да, ама с това могат да се справят възрастните. Какво обаче става в средите на децата е важно - а децата са жестоки и не обичат различните. Дано са се променили нещата от "мое време", ама надали.

Разбира се, че са се променили. Повече от половината деца у нас  са на несключили брак, и като сложим и разведените...  Кой да се подиграва, при това положение?  Рядкост е някой да дели, или коментира, може би само в някакви най дълбоки провинциални дебри, но едва ли и там. Племенниците ми са под 30, в малък провинциален град и и там вече почти не правят сватби. В нашия род сватба не е имало от 20+ години, а броят на сключилите брак от поколението след нашето е нула.

Има и статистика по въпроса.

https://www.mediapool.bg/bulgaria-e-sred-darzhavite-v-es-kadeto- … k-news309946.html

Повечето деца не са и чували думата копеле и трябва да им се обяснява, че е архаична, или се употребява от глупави хора,  дори не съм сигурна, че биха разбрали защо биха могли да имат нещо против такова дете.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 22:26 от Iris04

# 155
Имат значение присъствието на родители в живота на децата ,малки и  толеми.
  Отиваха на 30 моите синове като почина баща им,  и сега , 16 години по-късно  чувстват липсата, друго си е  едно  мъжко рамо до теб за съвет,  подкрепа, опора.
 Нищо ,че са били почти изградени личности.
 Да не се заблуждаваме ,нямат значение  бумагите, дето  са написани , но присъствието ,грижата,    винаги са имали.

# 156
Динчо, правилно ли разбрах, че според теб се излагат жените, които раждат без брак?

# 157
Динчо, правилно ли разбрах, че според теб се излагат жените, които раждат без брак?
Прочетох всички коментари, и мога да кажа ,че никой не позна.
Първо: Поне в моя случай ,детето си го поиска той, и забременях след 9 месеца опити. След години призна, че умишлено е направил дете, за да бъда само негова.
Второ: Бях ебаси яката мацка, но не се разведе. Не родих, защото исках да го разведа, а защото исках дете от него.Обичах го. Мислех,че и той. Поне така твърдеше.
Трето: Това, че съпругата не знае, е пълна глупост. Аз живея в село, и историята ни с БНД я знае цяла Община. Синът му, също знае.
Четвърто: Защо смятате, че някой мисли за наследство? За него мисли само съпругата. Тя натисна БНД да си продаде колата, да прехвърли всичко на сина им.
Освен дълговете му и пиянството му/ пази Боже/ друго детето ми не може да наследи. Имам си собствено жилище, така че никога не съм се стремяла към нещо от него.
Пето и последно: Нека го съди за издръжка. Да си поеме отговорност!Защото пак казвам, мъже, които сеят семето си навсякъде- бол.
Моето дете носи името му и получава издръжка. Наскоро ми подписа декларация за съгласие за пътуване в чужбина -безсрочна.Осъдих го и се гордея с това. Да не е обещавал, да не е правил дете.
На жена му, нищо не дължа. Той да си носи последствията.
След години, нещата се промениха, той поиска да се върне при мен, но аз не го приех. Виждаше детето рядко, и по моя молба спря. Самото дете ми каза- "Мамо, аз не искам да го виждам". Никога не съм го настройвала. Синът ми е на 10 почти, знае, че баща му има семейство и още две деца. С братовчедка си учат в един клас. Тя знае истината .
Монетата има две страни. Не съдете никой, в чиито обувки не сте били.
Аз имам друг мъж до себе си, който обича сина ми. БНД се превърна в алкохолик. Поне при мен, нещата завършиха добре.
Ако трябваше да се върна назад, пак бих родила. Детето е важно. Както казваше една мъдра жена: "Е..чи много, храначи малко." Докато търсех нов партньор, масово попадах на семейни мъже, в сайтове за запознанства. Когато ги режех, те се озлобяваха. Та.... плява много и масово. Да.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 22:41 от камъчка

# 158
Не мисля, че става изобщо дума за деца, родени без брак, а по- скоро за деца, родени в паралелна връзка в съществуващ , вече брак.

# 159
Първо и най-важно: Припознато ли е това дете ?

Ако не е припознато - евентуално дело би ви развалило добрите ви отношения с въпрсния мъж .

Без да знаем отговора на първия въпрос, няма смисъл да гадаем.

# 160
Камъчка, не искам да те съдя и да бъда груба, но на твое място щях да бъда по-ниска от тревата, нямаше да виря толкова нос. Защото първо не дължиш нищо на жена му, но имаш ли самоуважение и достойнство? Второ, яла трохите на другата и си била втора цигулка, но си забременяла? Трето, въпросния мъж най-вероятно жена му го е натирила и пак като втори вариант се е опитал да се върне при теб. Пак казвам, не е с цел заяждане, но не мога да разбера от къде идва тази самоувереност?

# 161
Как се решавате да раждате от женени мъже - ще си остане загадка за мен.

# 162
Първо и най-важно: Припознато ли е това дете ?

Ако не е припознато - евентуално дело би ви развалило добрите ви отношения с въпрсния мъж .

Без да знаем отговора на първия въпрос, няма смисъл да гадаем.
Без да гадая, ще ви кажа. Не е припознато! Затова я мотае. Белким я приспи до 3 годишна възраст на детето.
А тя да умува дали той ли й е по- важен, или детето?

# 163
Как се решавате да раждате от женени мъже - ще си остане загадка за мен.
При това дори планирано с месеци опити. Само си представи мъжа колко му е густо- прави бебе на любовницата и след това се прибира жена му да го пере.

# 164
И какво като е родено извън брак? По- малко качествено ли е детето? Излагате се.
Не е. Изобщо не става дума за детето. Ама ако единия или и двамата родители са в брак с друг и имат дете от него, те самите са некачествени и извънбрачното дете ще получи некачествен пример. Дъщеря ще научи, че е ОК като порастне да бъде забременена от женен мъж, щото нали майка й така е направила, а от децата по-хубаво няма. А син ще научи, че може да чука наляво-надясно и да прави деца на поразия без значение дали е женен и вече баща. И така нататък в красивата парабола на правата прогресия. Не че е лошо - децата са хубаво нещо, колкото повече - толкова повече. Ама не им става много гот ни на мъже, ни на жени като разберат, че са рогати. Още по-малко като разберат, че всичко, което са се трудили цял живот да оставят на детето си, ще трябва да бъде подарено и разделено с детето на безсрамницата/безсрамника, който си е направил кефа с благоверния/та им. А безсрамника не е положил и грам труд, освен да се въргаля с половинката. Т.е. накрая сме не само наранени и унизени, ами и ограбени, и се оказва, че цял живот сме бъхтали за (половин) нищо...

Общи условия

Активация на акаунт