Имам връзка и дете от женен мъж,жена му не знае

• 13 588
  • 230
  •   1
Отговори
# 135
Тръгнала на гурбет и хванала, че намерила.
Със скандал няма да стане.
И с бебе на ръце няма да стане.
Караш както до сега, търпиш, когато го няма, когато лъже, когато се прибере в България. Не вдигаш джабала, скандали, тропане с краче, чакаш бебето да порасне, като си рупаш за някаква независимост - издръжка, квартира, някой скътан лев.
Щом стъпиш на някакава почва - тогаз изискванията - ако стане стане, ако не - ще си тайната жена и детето ти ко****. Това е.
Ти сериозно ли? Детето й,  ще е дете като останалите. Не очаквах,  жена да нарече дете по този начин. Това говори за ограничено мислене и лошотия.
Масово женени мъже създават деца с други жени. Не е прецедент, а тъкмо обратното. Децата са най- хубавото нещо!   И никой няма право да ги дели на родени по време на брак, или от друга връзка. Ама пуста злоба😉

# 136
Чак пък масово...То верно много плява, ама чак пък толкова едва ли.

# 137
  • Great Britain
Тръгнала на гурбет и хванала, че намерила.
Със скандал няма да стане.
И с бебе на ръце няма да стане.
Караш както до сега, търпиш, когато го няма, когато лъже, когато се прибере в България. Не вдигаш джабала, скандали, тропане с краче, чакаш бебето да порасне, като си рупаш за някаква независимост - издръжка, квартира, някой скътан лев.
Щом стъпиш на някакава почва - тогаз изискванията - ако стане стане, ако не - ще си тайната жена и детето ти ко****. Това е.
Ти сериозно ли? Детето й,  ще е дете като останалите. Не очаквах,  жена да нарече дете по този начин. Това говори за ограничено мислене и лошотия.
Масово женени мъже създават деца с други жени. Не е прецедент, а тъкмо обратното. Децата са най- хубавото нещо!   И никой няма право да ги дели на родени по време на брак, или от друга връзка. Ама пуста злоба😉
Масово?

# 138
Децата са си деца, но едно е майка ти и баща ти да са женени, друго е да не са и да си плод на извънбрачна авантюра.

# 139
  • Далечният изток
Глупости.
За кого е друго?! За селските клюкарки ли?

# 140
Децата са си деца, но едно е майка ти и баща ти да са женени, друго е да не са и да си плод на извънбрачна авантюра.
Що? Ти като се разведе, на челото на детето ти пише ли нещо? Същото е...

# 141
Моля ви се, не изкарвайте нормално това женените мъже да ч*кат други жени и да им правят деца.

# 142
Aida_N, имаш ли извънбрачно дете?
Разбира се, че е различно.

камъчка, не се съм се развеждала. Детето ми е първороден и роден в брак.

# 143
И какво като е родено извън брак? По- малко качествено ли е детето? Излагате се.

# 144
  • Далечният изток
Аз нямам брак и имам дете.
Да, баща му няма други деца и друго семейство, ама детето ми е родено извън брак. В този смисъл да.

# 145
Излагат се тези, които раждат без брак и от женени мъже.

# 146
Да родиш дете без да имаш брак с бащата и да родиш дете на чужд и женен мъж - разлика от земята до небето.

# 147
  • Варна
Никое дете не е по-нискокачествено, не бива да се третира различно, да чувства пренебрежение... да, ама с това могат да се справят възрастните. Какво обаче става в средите на децата е важно - а децата са жестоки и не обичат различните. Дано са се променили нещата от "мое време", ама надали.

# 148
  • Далечният изток
Детето си е дете. За него няма значение майка му има ли друг мъж, баща му има ли друга жена. То си има един баща и една майка. Ама какво са за обществото, за комшиите, за форума, няма никакво значение. Детето има една майка и един баща.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 23:14 от AIDA_N

# 149
Детето не е виновно по какъв  начин и как е родено.
Но, не е същото дали е в семейство с майка си и баща си, или расте само с майка си.

Общи условия

Активация на акаунт