Имам връзка и дете от женен мъж,жена му не знае

• 13 626
  • 230
  •   1
Отговори
# 90
Мале, мале, не ми е хрумвало никога да търся някои потребители във фейса. Аз все си мисля, че ни пързаля. Това няма как да е истина.

Според авторовата версия, детето признато ли е от бащата?

# 91
Съжалявам, че изглеждам, а и съм съдник, НО. Винаги съм се чудела на такива жени, как спят спокойно, като знаят, че ще разплачат някое дете, някоя жена. Не ме разбирайте погрешно, когато един брак не върви е по-добре да бъде разтрогнат, след това партньорите да поемат по пътя си. Така и детето/децата ще са наясно, ще го очакват. Аз немога да си представя, да съм със женен мъж и отгоре на всичко, да кажа и на жена му. Не всички жени имат достойнство, аз съм от такова семейство. Никога няма да забравя, как майка ми отиваше и правеше циркове на работата на баща ми, защото беше разбрала за изневярата, водеше и нас със сестра ми. Е, такъв ужас и на най-големият си враг не пожелавам, то са скандали, то са побоища. А за нас децата- страх, сълзи.

# 92
Абе на такива не им пука за тях самите особено, кво остава за жената и децата на някого.  Щом без всякаква мисъл раждат деца от женени мъже, след няколко месеца връзка... Мчи то и животните така се размножават, като се разгонят.

# 93
Василиса, ма тя много го обича Joy
Това със случайно забременелите любовници винаги ми е било много смешно.
Иначе хубаво момиче, но явно доста глупаво.
 Очевадно е защо пише с истинското си име, и картинка от ФБ профила й.
А пък съветите, че трябвало да каже на съпругата, изобщо няма да ги коментирам. Децата трябвало да се познават… хаха.
Познавам един такъв бил в подобна конфигурация. Децата вече са големи, и изобщо не се понасят. Всякакви негови опити да ги сближи се провалиха. Между другото остана с жена си, на която любовницата беше звъняла, да моли да го пусне, за да бъдат щастливи.
Хайде някой да ми обясни как се казва на дете в 1 клас, че тати има друго дете, от друга жена.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 10:22 от Cygnus_i

# 94
Авторке, сбъркала си, сама си го знаеш, няма какво да те упреквам допълнително, сигурно сама се бичуваш достатъно.
Това, което можеш да направиш сега е да си простиш в името на бъдещето - твоето и на детето, и да си дадеш достатъчно любов сама на себе си за да приключи този ад. В противен случай рискуваш дъщеря ти да израсне със сериозни травми.
Той изобщо няма намерение да остави жена си, според мен е точно обратното, тя иска да дойдат, а той си измисля причина да я държи настрана, но на теб говори глупости. Мъж, който те обича, който обича детето ви, не би ви поставил в подобно положение.

# 95
Алпака, дълбоко се съмнявам, че авторката се смята за грешна.
Сега търси вариант да се отърве от съпругата. Надявала се е бебето да свърши тази работа, ама Цъ.

# 96
Значи, дали има или няма намерение да остави жена си, в така създалата се ситиуация ебльото, ако е почтен мъж щеше да уведоми жена си до сега и да вземе решение с коя иска да бъде. Ама явно не е. Отделно е и безотговорен егоист, щом така лесно прави деца наляво и на дясно. От ония, дето гледат само на собствения му з**ник и х** да му е готино.

# 97
Значи, дали има или няма намерение да остави жена си, в така създалата се ситиуация ебльото, ако е почтен мъж щеше да уведоми жена си до сега и да вземе решение с коя иска да бъде. Ама явно не е. Отделно е и безотговорен егоист, щом така лесно прави деца наляво и на дясно. От ония, дето гледат само на собствения му з**ник и х** да му е готино.

Ама той ако беше почтен, нямаше да е*е млади работнички отвъд Ламанша... Joy Почтеността на въпросния разгонен пръч е право пропорционална на количеството мозък на яката мацка, която смята че има някакви права в позицията си на к***а (звездичките ги слагам, защото написах крава, а имах предвид друго, ама нека не ставаме прекалено груби, всеки може да чете както избере)...

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 12:59 от Erebus

# 98
Само ще кажа, че ако този мъж е имал намерение за казва на жена си или да я остави е щял да го направи до сега ако толкова много обича и го е грижа за авторката. И също така, че като разбере че точно от нея жена му е научила, авторката да не си прави илюзии,.че той ще остане с нея. Много е вероятно (направо 99.9%) ще хукне да си оправя отношенията с жена си и новата му изгора и дете ще отидат не в 5та ми в 10та глуха. Та честито авторке. Пореден автогол си си вкарала.

# 99
  • София
Съжалявам, че изглеждам, а и съм съдник, НО. Винаги съм се чудела на такива жени, как спят спокойно, като знаят, че ще разплачат някое дете, някоя жена. Не ме разбирайте погрешно, когато един брак не върви е по-добре да бъде разтрогнат, след това партньорите да поемат по пътя си. Така и детето/децата ще са наясно, ще го очакват. Аз немога да си представя, да съм със женен мъж и отгоре на всичко, да кажа и на жена му. Не всички жени имат достойнство, аз съм от такова семейство. Никога няма да забравя, как майка ми отиваше и правеше циркове на работата на баща ми, защото беше разбрала за изневярата, водеше и нас със сестра ми. Е, такъв ужас и на най-големият си враг не пожелавам, то са скандали, то са побоища. А за нас децата- страх, сълзи.

Ужасно преживяване, със сигурност. Това са действия на един много огорчен, наранен, предаден човек. И такива, като на твоята майка, а често и такива на една любовница, тръгнала да съобщава на съпругата. Не че е оправдание - това наранява много хора, най-страшното - деца, а наранява и тях самите. Но често такива хора са като животно в паника, което се е оказало в ужасяващ капан и трескаво търси спасение. А за мен вината винаги е 100% на изневеряващия. Той е единственият, от когото зависи тази ситуация да я има или да я няма. Жени много, мъже много, варианти за любовници безкрай - ако човекът е на място, нищо от това няма значение. Любовниците си носят тяхната вина, но тя е лично за тях, пред тяхната съвест и морал. Те пред съпругата/съпруга не са се клели, не са обещавали нищо и нищо не им дължат.

А на авторката ще кажа, че този мъж никога не е имал намерение и няма желание да се събере с нея. Но и тя щом на няколко месеца афера с женен мъж допуска (или сама търси) да й направят бебе, значи няма какво да се жалва - ще си носи последствията от действията.

# 100
Абе е@ал млади работнички, ама много безотговорно бе... Поне капут да си беше турил.

# 101
Един стойностен мъж няма да ч*ка подчинени и да им прави бебета зад гърба на съпругата си. Ако малко му пукаше за теб, първо щеше да се разведе. Истината, която ти вероятно осъзнаваш е, че той няма грам намерение да се раздели с жена си. В момента, в който тя разбере за теб, ако не го изхвърли и той няма друг избор, освен да дойде при теб, ти си аут. Отделно, може да има още 10 Мартита, които оправя по офисите, пък ти си го обичай.
С две думи, прецакана си. Семейство не се гради на лъжи. Рано или късно ще те остави без да му мигне окото.

# 102
Абе е@ал млади работнички, ама много безотговорно бе... Поне капут да си беше турил.
Aaaaaa, не, не, не... На голо е по-сладко боцкането! Инак все едно мед през буркана да ближеш, както казваше мой познат едно преме... Joy

# 103
Противта история...
Обаче съпругата според мен трябва да знае за наличието на още един наследник. Аз бих искала да знам такова нещо, за да защитя интересите на сина ми. Не бих влагала нищо, само свое или наследствено в общото повече. В живота всякакви гадости се случват, само си представете какъв шок е ваденето на удотоверение за наследници за нищо не подозиращото дете.
Иначе е повече от ясно, че второто дете има пълно право на издръжка и наследсто от страна на баща си.

# 104
Авторката нито веднъж не коментира...

Общи условия

Активация на акаунт