Имам връзка и дете от женен мъж,жена му не знае

• 13 604
  • 230
  •   1
Отговори
# 105
За мен също вината е 100% на изневеряващия. Изобщо не си представям да разбера, че ММ има любовница и да тръгна да обвинявам и обиждам някаква непозната жена, защото моя мъж не си държи онази работа в гащите или защото вкъщи имаме проблеми. За да се намеси 3-ти човек, обикновено вината е и в двамата.
Но съм на мнение, че не бива детето ДС остава в тайна, ненормални ми се струва синът му да не знае, че има сестричка. Съпругата също трябва да е наясно и да си прави сметката според това.
Не мога да разбера обаче любовниците от какъв зор се тръшкат да стават официални. Хубаво, харесала го, хлътнала, прехвърчали искри, изживей си го. Ама да ходи да рови да си го прибира, той ако беше свестен и си струваше, нямаше да изневерява на жена си.

# 106
Бисквитке, нали си наясно, че второто дете, а и вероятно ако има и други, едва ли са припознати. А авторката е толкова заблудена, че не се и досеща какво означава това за детето й.

# 107
  • София
Защото жената и наличното дете са някакви нереални образи.
Съществуващи там, но авторката си живее съвсем истински с тоя мъж, върти домакинство, любов, бременее си, ражда си - нейния мъж е това.
Обаче, когато вече имаш ти дете и се чатнеш, че въображението ти те е изиграло как си трябва с твоя помощ, реалността почва да нагарча.
Еми......не се трият с гумичка, сори.

# 108
Авторката нито веднъж не коментира...
Тя чака включване от съпругата.
Може вече да фърчат перушини...
Те такива прости ебльовци много обичат някоя шафрантийка да им разваля рахата.
П. П. Със сигурност не е признал детето. Ако беше, марти - то нямаше да прави такива постановки, а щеше да прати акта за раждане на съпругата и да каже - виж, той е мой!

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 13:07 от Прекрасная Василиса

# 109
Бисквитке, нали си наясно, че второто дете, а и вероятно ако има и други, едва ли са припознати. А авторката е толкова заблудена, че не се и досеща какво означава това за детето й.
Е да, допускам че е доста вероятно да не е припознато второто дете. Особено пък ако има разни облекчения за водещи се самотни майки.
Иначе голяма любоф, голямо нещо..
Мен лично като жена много би ме наскърбило детето ми да се води с баща неизвестен...все едно не знам с кой си лягам.
Жалко, че авторката едва ли ще се появи да разясни ситуяцията.

# 110
  • София
Познавам няколко жени така родили от женен мъж и всичките се озоваха самотни майки, каквото и да са им се клели тия мъже преди това, за да се стигне до това положение.
А и с вече родено дете, какви съвети да се дадат на авторката... Че и в чужбина. Не знам в Англия как са уредени нещата, но във Франция не можеш да съдиш бащата за бащинство, ако не припознае сам детето. Смята се, че трябва и двамата да са съгласни, за да имат дете и законът е такъв. Ако по българския закон може да го привика за тест и да докаже бащинство, иначе и припознаването отива на кино, заедно с всичко останало.

# 111
...той ако беше свестен и си струваше, нямаше да изневерява на жена си.

Аз пък се учудвам на наивитета на хората. Много ясно, че когато някой от семейството е тръгнал на гурбет и липсва с месеци и години, едва ли ще седи на сухо. Половинката, останала да топли семейното огнище – също, особено ако това е мъжът. Аз лично съм чувала за поне десет реални случая – жената отишла да работи навън, праща пари на мъжа си да поддържа къщата и евентуално да гледа децата, а той ѝ харчи парите по чужди жени. Жената там какво точно прави и дали стои на сухо – пак не се знае. И обратните случаи ги има много.
Мъжът с години в чужбина, жена му тук с детето – тя да не е идиотка някаква, та да не знае, че мъжът ѝ си има кого да опрашва там? Приела го е, затваря си очите, явно ситуацията я устройва. Така че едно снасяне на благата вест от любовницата едва ли ще разруши брака им. Но нищо чудно да натирят любовницата и тя накрая да остане сама и с дете на ръце. Ако има пари да води дела и докаже бащинство, ще спечели някаква жалка издръжка, но пък ще ѝ вгорчат живота да се моли всеки път за подписа му върху важни документи. Накрая детето ѝ и наследство няма да види, защото той ще е прехвърлил всичко на жена си и нейното дете.

# 112
Абе и в Англия се доказва бащинство с днк експертиза, ама мислите ли, че таз мома англичанка първо ще посмее да заведе такова дело, щото сигурно оня ще я изрита от споделената къща веднага, и второ, надали има пари, там адвокатите  са много скъпи. Единственият й шанс да спечели таз шестица от тотото е, жена му да разбере.
И да, нормално е, след като години наред не живеят заедно, всеки да си хване нещо странично, ама чак пък деца да правят...
Представям си той се прибра в България, спестил за апартамент, и вика - жена, да знаеш, аз там такова, само за една нощ, ама белята стана, а тя - мъжо, и аз имам дете от друг, в момента е при мама... И аз така, само веднъж, без да искам 😂

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 13:23 от Прекрасная Василиса

# 113
  • София
И да разбере, да не би тя да ѝ плати теста Joy
Все онеправдана и не, истината никак няма да е на нейна страна.

# 114
И аз я намерих във Фейсбук. Тя, горката, е само на 23. Не можем да сме сигурни, че историята, която разказва тук е истина, но пък иначе доста ще се злепостави, ако си измисля за забавление... Иначе е сервитьорка, не работи в склад. Майка й знае, че има внучка. Дали е наясно със статута на бащата няма как да знаем.

# 115
Ами тогава защо изобщо си играят на семейство? Разделят се и всеки по пътя си. Каква близост и любов може да има между хора, които се виждат 2 пъти в годината, а през другото време си запълват липсите с преминаващи? Може и да съм наивна, но не го намирам за приемливо. Нито смятам, че е добър пример за децата.

# 116
Аз също никога не обвинявам жените, защото знам мъж как сваля звезди, кълне се и се прехласва, че някой път даже си и вярва, и винаги се намират големи бели птици, повярвали, че са голямата му любов. Даже си губят и години и десетилетия и остават без деца от тая любов, да чакат неадекватните срокове на мъжа кога ще напусне жена си. Авторката е много млада и тоя пръч кой знае как е залягал, за да измами момичето, че даже и дете и направил.

# 117
Значи, тя сервитьорка, а той шеф на салона, или на кухнята?
Измамил той момичето. Глупости. То като е кухоглаво да ражда от тоя, кой му е виновен. Той нали уж и бил казал, че иска жена му да дойде с детето при него, не й е казал, че мисли да се развежда. Направо си я е предупредил, че тя му е за  забавление.

# 118
Интересно като отидат жената и детето в Англия, какво се очаква? Да заживеят като голямо щастливо семейство? Или безценния половин месец да живее с едната и половин с другата? Въобще не вярвам и на една дума на този. Заедно от година и половина, с бебе на 4м...?!

# 119
Marti Ivanova със същата картинка във фейсбук е 75- ти набор. Така че версията горкото малко 23 годишно момиче отпада. Макар че и на 23 години човек не е малолетен.

Общи условия

Активация на акаунт