Имам връзка и дете от женен мъж,жена му не знае

• 13 582
  • 230
  •   1
Отговори
# 165
И заслужаваше ли си? Като беше супер мацка не можа ли да завъртиш някой супер пич, не женен пияница, дето след хиляда като единствен келепир си издействала няква си там декларация?
Съжалявам да го кажа, ама звучи жалко. Иначе ясно, че детето си е дете, но всяко едно заслужава нормално семейство с майка и баща на място, а не да расте в пълна разстурия.

# 166
Камъчка, не искам да те съдя и да бъда груба, но на твое място щях да бъда по-ниска от тревата, нямаше да виря толкова нос. Защото първо не дължиш нищо на жена му, но имаш ли самоуважение и достойнство? Второ, яла трохите на другата и си била втора цигулка, но си забременяла? Трето, въпросния мъж най-вероятно жена му го е натирила и пак като втори вариант се е опитал да се върне при теб. Пак казвам, не е с цел заяждане, но не мога да разбера от къде идва тази самоувереност?
Няма причина да съм по- ниска от тревата. Моята единствена вина е, че го обичах и му повярвах. Отговорност имам само и единствено към детето си и на него дължа обяснение, което съм направила отдавна.
Жена му никога не го е гонила. Тя е добър човек, който предпочете спокойствието на децата си. Но аз на нея нищо не дължа, защото тя не знае цялата истина.
А истината е, че БНД е изкусен манипулатор и егоист, който в крайна сметка сам падна в собствения си пъкъл.
Имам достойнство, защото никога не съм и помисляла да казвам каквото и да е на жена му. Тя също запази своето и никога не се саморазправи с мен. Ние живеехме заедно две години, преди да забременея. Така че,  и да искаш да ме съдиш , не би могла. Винаги съм била с гордо изправена глава, защото за себе си, аз съм действала ,,водена от любов. Пари никога не ми е давал, по скоро живееше за моя сметка, когато бяхме заедно. Та, за какво да се снишавам? Че съм обичала?

# 167
  • София
Камъчке, всяко едно дете има право да бъде обичано и гледано в мир и разбирателство.
За съжаление някои са мразени по рождение. И родителите им са виновни, не децата.
Родила си в чужд брак и това е твоят избор, но не карай останалите да са съгласни с него.
Пък ако мислиш хората ги спира да ползват епитети - не.

# 168
И заслужаваше ли си? Като беше супер мацка не можа ли да завъртиш някой супер пич, не женен пияница, дето след хиляда като единствен келепир си издействала няква си там декларация?
Съжалявам да го кажа, ама звучи жалко. Иначе ясно, че детето си е дете, но всяко едно заслужава нормално семейство с майка и баща на място, а не да расте в пълна разстурия.
Да, заслужаваше си. Заради куп други събития. И да добавя, че не беше пияница, а се пропи впоследствие.Дали от гузна съвест и към двете ни не знам. Жалък е той и само той. Жена, отглеждаща сама детето си, никога не може да бъде жалка. А и имах късмета, да попадна на свестен мъж след това. Каква разтурия, какви 5 лв? Животът не е само черно и бяло, има и други нюанси.

# 169
  • Далечният изток
А благоверният не е безсрамник, само тая дето се е въргаляла с него е безсрамница?! Хм, много интересно разсъждение. Той може би е изнасилен или какво?!

# 170
Да, заслужаваше си. Заради куп други събития. И да добавя, че не беше пияница, а се пропи впоследствие.Дали от гузна съвест и към двете ни не знам. Жалък е той и само той. Жена, отглеждаща сама детето си, никога не може да бъде жалка. А и имах късмета, да попадна на свестен мъж след това. Каква разтурия, какви 5 лв? Животът не е само черно и бяло, има и други нюанси.
Чудя се какви нюанси щеше да има живота за теб, ако ти и съпругата бяхте разменени...

# 171
  • София
Всички са безсрамници с гордо вдигнати глави. Аферим, машаллах.

# 172
Щом казваш, ок. Важното е ти как се чувстваш. Но наистина няма нужда да рекламираш избора си, отделно като те слушам как говориш за мъжът, май самата ти се опитваш да се убедиш себе си. Няма значение, всичко би било много по-просто ако не се хващате с женени мъже. Ама друго си е драма да има.

# 173
Да живееш с някакъв женен мъж, ама той да не се развежда, ама и дете да иска, ама и много се обичате, ама и дете да искаш от него...оф, зорлем си усложнявате живота. Все трябва да има драма, драма...

# 174
Чудя се какви нюанси щеше да има живота за теб, ако ти и съпругата бяхте разменени...
Ако бях на нейно място, отдавна да съм му била шута.

# 175
Как се решавате да раждате от женени мъже - ще си остане загадка за мен.
При това дори планирано с месеци опити. Само си представи мъжа колко му е густо- прави бебе на любовницата и след това се прибира жена му да го пере.

Лъже, че ще се разведе. И а днеска, а утре, минават години. Винаги има основателна причина - детето малко, жената луда, майка му на смъртен одър. Сигурно знаете много такива истории. И не е от някаква меркантилност, даже не става въпрос за някакви богаташи, просто се влюбват хората, въпреки, че са женени за други.  Обаче мъжът е слаб, или нерешителен, или измамник и не си държи на обещанията . После остават само с лъжите. Най-старата история на света

# 176
Ако бях на нейно място, отдавна да съм му била шута.
Мисълта ми беше как щеше да се чувстваш на нейно мястно. Ако сега се появи някоя несрамуваща се, гордо вдигнала глава млада и яка мадама с бебе на ръце и ти каже, че сладкия вързоп е сътворен от твоя мил мъж, с който си извадила късмет и си в момента? Само него ли ще упрекнеш? Тя няма да има от какво да се срамува, нали го обича, а това е достатъчно извинение за каквото и да е направила с него, знаейки, че е обвързан...

# 177
За мен не е драма  да родиш от женен мъж, а по- скоро унижение, тъпотия, недооценяване на собствената ни  личност и ниско самочувствие.
Аз дори връзка с такъв никога не съм си позволявала, камо ли дете да се излъжа да родя.

# 178
  Имаше един филм "Есенен маратон", баш за такъв дето все не можеше да избере жената или любовницата.
   Житейски пътища всякакви.

# 179
  • София
Как се дава оценка на чуждия морал, когато изначало на теб ти липсва такъв?
Чудно ми е, наистина.

Общи условия

Активация на акаунт