Перилни препарати и омекотители - 72

• 49 868
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Артемида, аз съм с осма серия и нямам такава програма. Имам еко пърфект, но от 3 ч. и 10 мин. ми увеличава времето на 4 ч. и 50 мин. и не я ползвам. Пък и мисля, че тя пести още повече ток и вода.

Тета, а от тази сол по колко се слага? Че тя като гледам е двойно, да не кажа и тройно по-евтина от ОХI добавката.

# 136
Три супени лъжици ли да пишеше отзад...довечера ще снимам дребният шрифт...

# 137
  • Русе
Три супени лъжици ли да пишеше отзад...довечера ще снимам дребният шрифт...
Сега увеличих едната от снимките ти от оня ден. На италиански се вижда 3 с.л. 50 гр.
Благодаря!

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 15:54 от viki_1974

# 138
Аз гледах лепения етикет на ДМ...но е многоооо ситен....

# 139
Момичета, хубав ли е Персил, който ще е на промоция в Била от четвъртък? Течен, 38/40 пранета за 15 лв?

# 140
Днес взех от т маркет прах персил 18 пранета за 7.99 с карта благодаря.

# 141
Момичета, хубав ли е Персил, който ще е на промоция в Била от четвъртък? Течен, 38/40 пранета за 15 лв?

Цената му е добра.

Тъй като рядко ползвам гелове, не знам как се държи при пране. Но ценово е изгоден.

# 142
  • Бургас
От набук са. Аз пера без проблем обувки от плат и  велур в пералнята, на програмата ми за ръчно пране . Ако са зацапани, на бомбетата наприме, предварително ги третирам със сапунчето за петна и позатривам с четка. После отиват в сушилнята на някоя програма с по-ниска температура. След пране на обувки завъртам пералнята на един кратък цикъл с 100-200мл белина за дезинфекция.  До сега няямаме съсипани обувки.

# 143
Доколкото знам не е добре да се използва белина.

# 144
И аз така знам..заради гумените части.

# 145
  • На изток от Ада
Видях пра Oxy  в перилен внос

# 146
  • Бургас
Доколкото знам не е добре да се използва белина.
Нищо им няма. И предишната и тази пералня са ми Горение (ако това е от значение). Предишната сдаде след 15 години ползване, тази е на 5 години и  никога не сме имали проблеми с уплътненията.
Просто ми е гнус мисълта, че след като съм прала обувки, които въпреки, че съм им избърсала супер старателно подметките преди да влязат в пералнята после в същото пространство пера долното ни бельо. Затова съм и усвоила тази система - след пране на обувки - 100-200мл белина, а при пране на долно бельо - дезинфектант - една доза в барабана и още една в отделението за омекотител.

Аз харесвам да пера с Weißer Riese прахообразен . Някой да е попадал напоследък на внос или пък друг начин да си го купя?

# 147
Е то това е рексчето...

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 11:16 от teta75

# 148
  • Бургас
Е то това е ркесчето...
Да, но с качеството, което имаше Рекс тук в България преди 20 години.

# 149
  • София
Аз, преди да изпера обувките в пералнята, ги кисна поне половин час в леген с прах за пране, старателно изчеткване на подметките и тогава в пералнята.

Общи условия

Активация на акаунт