🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 2 (23.02 - 29.02) 🌴

• 23 139
  • 465
  •   1
Отговори
# 195
Не съм и вярвала, че някой може да се подиграва за припадък, но ето...
Много ми хареса реакцията на Филип при въпроса на Ваня:
Ваня: Филип, разбрах, че си припаднал. Разкажи ни какво стана!
Филип: Ами не знам. Аз бях припаднал.

# 196
  • Sunshine state
Никак не съм впечатлена от воденето на Ваня и не мисля, че има подобрение. Вчера в епизода при казуса дали са си вдигнали ръцете или не, имаше неточност при инструкциите му и за мен това им коства една точка на воините.
Отделно как налива масло в огъня на съветите и задава супер глупави въпроси - примерът с припадналия Филип е по-горе. Дразня му се.

# 197
Ужас просто.
Нямам думи, наистина ме остави безмълвна тази статия.

# 198
  • София
Изгледах епизода.
Има подобрение, но генерално все така си куцат нещата. Нз, няма да се повтарям, знае се.

Играта бе по-интересна, но пак твърде дълга. В над 90% от случаите познавах кой ще спечели, правех си едни такива вътрешни залози, хехе. И ми бе по-интересно даже. Дали ще позная или не.
Едис бе трагичен - 5 от 5 загуби?!
Отличник бе Георги - 3 от 3 победи, но логично предвид профила на битката.
Светльо и Божана също ярко се отличаваха. След тях добри думи за Благо, Снежана, Филип, Елина и Ермина.
Освен Едис разочароваха и Павел (той като цяло е едно голямо разочарование в игрите, твърде много загуби за активен футболист, макар вратар), Булкин и т.н. Абе всички останали. Разбира се Марго, Мария и Татяна нямат място там изобщо. Мария поне има някакво социално участие, но Маргото и Татяна (особено моделката) са тотал щета.

Втората битка за личен имунитет е класическа Сървайвър игра. Браво на Ермина! 🙂

Припадането на Филип може да се случи (и се случва) на всеки. В Игри на волята редовно припадат на дивата река, но от Нова не го показват, за да не изглеждат слаби участниците. Само пълен идиот и дебил може да се подиграва на Фифо. Нека той отиде там да гладува 8 дена, да се бие по 4, 5 часа на 30 градуса и убийствена влага и ще го видим тогава...

Ето такава трябва да е продължителността на повечето игри или малко по-дълга.
Останалото - социалния живот в племената!

На племенния съвет племето победител е асбурдно да отговаря на неудобни въпроси. Победителите не ги съдят, има една такава стара поговорка.

Също така на племенния съвет като цяло нищо интересно, което е много жалко.

Дано Елина не си тръгне, защото ми е сред личните фаворити. Тя е точно за там, ако тя отпадне ще е огромна загуба, защото именно Елина може да направи играта интересна. А не патешките устни Мария.
Мисля, че я набедиха, че се е опитвала да прави коалиции още преди да започне сезона. Освен това е интелигентна и това плаши останалите. Според мен е имала коалиция, но някои от коалицията и са се отказали от страх или нещо друго и за това сега тя е вечно застрашена. Жалко.

Крум за мен няма място там, в игрите е слаб, не участвал бил в коалиции и искал чиста и честна игра. Е, къде си тръгнал тогава? Освен това много неуважително се държеше с жените, все едно са му длъжни нещо. Поне прие достойно номинацията си.
Воините ме разочароват, защото не мислят правилно. Жените са им по-силни от жените на другото племе с изключение на Божана. Трябва да се отърват от един/двама мъже + Мария и ще живнат здраво.

И за финал, една крилата фраза от Ерминка:
’Не съм много балансиран човек’’
Била изненадана от победата си в игра за баланс
😀

# 199
  • Другата България
Изобщо не я харесах Ермина още от първо виждане, дори не знам защо.
Но е мъжко момиче, физически е добре подготвена и с това печели симпатии.

# 200
  • София
Гледам със закъснение. Този път имаше разбор след съвета, обясниха си защо са се номинирали. Надявах се Едис и Елина да играят заедно, биха били интересен тандем.

При Известните Божана яко ги е овъртяла, дано и Буков се усети и да се коалират по актьорска линия с Чефо и Снежана. Никак не ме учудва, че на Чефо му е писнало от тъпите разкази на Валентинов, който не може да върже цяло изречение.

Геви бързо я вдигнаха, явно е било скорпион.

# 201
Баба ми е десет пъти по-енергична от Марго, направо е мъка да я гледа човек.

Понеже върви за фон и не гледам постоянно към екрана, изпуснах защо Чефо се счепка със Снежана и австралопитека. Някоя добра душа видя ли какво стана?

# 202
И на мен ми е мъка да я гледам Марго.
Аз разбрах, че се сдърпаха, защото се били разбрали да спазват някакъв ред, но Снежана видяла, че ще се забавят така и заела мястото на Чефо, пък той се опитвал да я избута.

# 203
Този бичето от "известните", не знам как се казва, ама голямо шоу за камерите, отврат, къде в Сървайвър някой си говори с камерите, омг. Пълна селяния.

# 204
Георги става банален вече с тези поздрави като види камерата.

А в предишната игра като се дърпаха Едис нямаше ли една победа? 🤔

# 205
  • Разпиляна във въображението
Какъв кеф, когато Божана изгуби поста си Simple Smile

# 206
Честно, подкрепям неизвестните САМО, защото искам Божана да губи хахах

# 207
Аз пък обратно - въпреки че не я понасям, не желая Полуизвестните да печелят.

# 208
Засега участието на Ана-Мария в Игри на волята е по-стойностно от това на Марго тук Laughing Силно се надявам да е първата изгонена от племето, всеки друг кандидат на нейно място би бил по-атрактивен участник. Необясним ми е този избор.
И мен тази експанзивност на Божана ме изморява малко, но предпочитам нея пред Марго. Изненадва ме това, че няма видимо впечатляващи физически данни, но се справя много добре в игрите.
Мислех, че Ермина ще е жената, на която ще стискам палци, но статията за нея ме хвърли в тъча. Чудесно е подготвено момичето физически, но едва ли ще мога да се абстрахирам.
И да отбележа, че Благо за мен е изненада, всички знаем как името му се превърна в нарицателно, но засега се представя достойно, много балансиран ми изглежда...ако не му знаех предисторията сигурно щях да му симпатизирам.

# 209
Харесва ми играта. Виждат ми се наравно двете племена, но ..как пък все известните печелят. Искам ги на съвет, да видя кой ще изгонят. Не знаех за Ермина и баща и. То родата не ми е важна в случая, ама и тя ...бе нещо..иначе без тези неща момичето е супер в игрите и се държи добре. Светльо все повече ми харесва, бях го отписала в първият епизод не само физически, но и не се адаптираше в племето, сега се раздава, добре се представя, помага, бе изобщо...супер е. Жал ми е за Крум или как беше прависта. Аз си го харесах него и не искам да ми го махат, ама...

Общи условия

Активация на акаунт