🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 2 (23.02 - 29.02) 🌴

• 23 141
  • 465
  •   1
Отговори
# 45
Гласувам:  Божана и Мария --> на "пустия плаж"

# 46
Жената на Джаферович щяла да ходи на "безплатна ваканция" до Карибите. Пълен нонсенс.
Госпожата три месеца в годината върти четката в Капките за солиден хонорар и точно по това време ще си бие камшика да ходи на безплатна ваканция до Карибите да е съпорт на мъжа си.
Да бе, да!
Калесала се е и тя да е в екипа на солиден хонорар, доста по-голям от този, който получава в Капките, иначе няма логика да хваща пътя.
Продуцентите явно разчитат, че ще им оправи бакиите и ще им вдигне рейтинга с НЕбезплатните си съвети. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Това също е нонсенс, но карай да върви. Scream
Е не може да й се отрече добра е, успява да се постави добре. Satisfied
Винаги ме е впечатлявала нахалната посредственост и способността й да просперира.
Евала, може го жената.
Вече й вярвам, че тя му е спечелила Сървайвър, както и че тя го е набуталапак там миналия сезон и този. Грижи се за кариерното му израстване жената. Той е твърде инертен, за да го е постигнал сам.
Оправна жена, браво! Не всеки го може. Талант и качества не са нужни, чрез нахалство към прогрес.

# 47
  • Буркина Фасо
Аз пак да попитам какво се случва с играчите в дните, в които няма предаване? Просто лежат по плажовете и гладуват ли?
Вероятно има много разговори, коалиции, прерипни, скандали и любов, които не могат да бъдат заснети и излъчени поради протяжните състезателни игри, които след третата двойка писват.
лекуват рани Smiley
и всичко се заснемва. после отсяват какво да ни излъчат. няма ли интриги - гледаш една игра до втръсване.

# 48
  • софия
Отново страхотно оформена тема!
Гласувах за Благо, Едис и Чефо, според първи впечатления от седмица 1.
Ермина се представя добре в игрите, но ми е някак неприятна.

# 49
  • Другата България
Така ли пък нито един не симпатизира на Маргото?

# 50
И аз да се отчета. Гледах трети епизод на запис, с превъртания, но все пак реших да дам шанс. Темпото е доста бавно, но се надявам да свикна с това. Наистина, в последните години сме свикнали нещата по телевизията да бъдат на по-висока скорост, което не знам дали е добре в крайна сметка.

Темпото е яваш, яваш;)

# 51
  • София
Така ли пък нито един не симпатизира на Маргото?

Е, вече не. Някой развали магическата нула. Така бе и с есемесите. Едно за цвят. 😀
Обаче ще е голям цирк тези дето имат по 1-3 гласа да се изправят на СМС гласуване (каквото реално няма) срещу някой доста по-харесван (не чак от калибъра на Благо, Фифо или Ермина) и да вземат да бият.  Е, това ще е скандално. 😒😁
То ако се гледа тази анкета (във Фейсбук е почти същото, няма анкети, ама се споменават предимно тези имена) ние вече сме познали финалистите... 😂

# 52
https://youtu.be/CtvOlptPpQM - Ето как развалиха Сървайвър..

# 53
  • София
Тази вечер Стефани Разсолков ще е гост на Николаос Цитиридис от 22:00 ч.

Зомбито с Мария Бакалова

# 54
Евгения ако не се нареди някъде безплатно, няма да е тя. То като инфлуенсър получава каквото рекламира и се договори, сега и Сървайвър ще оправя, че видиш ли останалите нямат този капацитет. И какво-ще отиде при участниците и като учителка ще ги назидава и нареди ти прави това, ти онова. Че не е успешно, това което дават, не е, спор няма. Но и водещия не е както трябва, но това според нея не пречи на никого(между другото преди години Лео Бианка беше водещ в МШ, обра доста негативи заради това, че не изговаря правилно много думи и ако можеха щяха да го сменят, но то беше вече записано). Едва ли биха тръгнали да сменят Ваня, това ще им донесе още негативи, защото трудно биха намерили толкова бързо друг добър водещ. Повечето актьори снимат сериали и имат постановки, а за друг типаж не виждам кой. Може и да има някой свободен, но той няма да е толкова добър. Добрите се търсят и са ангажирани за месеци напред. Или освен солиден хонорар, но едва ли предвид, че е нисък вотът от смс-и. Та сега май ще се налага да гледаме сезон дирижиран от Евгения и воден от Ваня. Чудно!
Надкаст: без коментар, защото Неделчо е по стратегиите и е фен на класическия Сървайвър,  а не на това, което дават сега.

# 55
Е всяка жена има право да посети мъжа си, докато е в дълга командировка. Не виждам нищо нередно Simple Smile
Моля се в сегашния цикъл да видим различна игра, че вече и аз ще се откажа от гледането…

# 56
  • София
Жени каза, че щяло да има изненади + други игри, но по-нататък. Този сезон ще е 90 дни.
Скоро няма да има промени в игрите. Дано поне сменят края и да не е само целене, но и някакъв пъзел да измислят. Ама това с пъзела е малко сложно, защото ще си подскажат какво да правят/редят, дори и 'слайд пъзел' да е.

# 57
  • Другата България
И това с 90те дни е измамно.
90 календарни.
От тях епизоди ще има в колко - вероятно не повече от 30, не ми се смята с точност.
И 40 да са, това си е точно един нормален “Сървайвър“, с излъчване всеки ден.
Тук повече от половината времеви период е ваканцуване на едни хора за сметка на други хора, както казах, на половината от тях дори заплатено такова. В смисъл - хем им плащат ваканцията като разноски ол инклузив, хем получават заплата за него. Найс, а? “Сървайвър“ отвсякъде, то дори само това си е изненада.

# 58
Целенето ми е по-малък проблем от есемесите. Има ли есемеси, минавам в лагера на конспираторите.

Интересен е следният въпрос. Дали "Урината" се отказа защото съобрази, че колкото повече остане, толкова по-зле за имиджа? 
Първо помислих, че е чиста глезотия, но ако е било съображение - тогава слага в малкия си джоб Евгения, която не можа да съобрази.

# 59
  • София
Засега това са спекулации, че ще си почиват. Мен не ми се вярва да ги пращат по хотели, може да нямат игри всеки ден, но пак ще си висят на плажа и ще гледаме кадри какво правят. Поне така ми се иска да вярвам, че ще е. Още не съм видяла да ни лъжат, така че не ми се иска да съм предубедена. Би трябвало въпреки новите продуценти да се следи за тази част от носителите на правата.

Общи условия

Активация на акаунт