🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 2 (23.02 - 29.02) 🌴

• 23 215
  • 465
  •   1
Отговори
# 60
  • Другата България
Първата официална версия беше глад и това, че им е обещано “повече“ като условия.
Втората - рана на крака /извинявам се, ако бъркам наранения орган/част от тялото/.
Истинската вероятно е компилация между двете ти предположения.

Не мисля, че са спекулации, както и не мисля, че ще дават по дни ежедневието им в “лагерите“.
Възможно е и да се случи, но разбор ден по ден кой какво, кога и с кой, а и къде не вярвам да излъчват.
Дано ме опровергаят.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 22:44 от Merri_An

# 61
Според мен могат да сменят целенето със слайд пъзели. Просто да сложат племената в началото на трасето. Пъзелите да са в края. Така съотборниците на състезаващия се няма да го виждат какво реди. А тя/той, докато мине през 3 калчища и 2 платформи, много ще помни инструкциите от старта.

Друг вариант за финал на трасето е да стрелят по нещо (както чупеха чинии в миналия сезон) или да наливат вода в съд, докато се вдигне флагче. Трети вариант е целите племена да се състезават заедно/отборно, а не индивидуално, един по един. Така ще може 2-3ма души да правят нещо в началото, още толкова да поемат щафетата в средата, а на финала 2ма да редят по-сложен пъзел.

Да вземат трима човека от темата в екипа (има толкова фенове на Сървайвър) - и ще им оправят шоОто по-добре от г-жа Джаферович.

# 62
Да вземат трима човека от темата в екипа (има толкова фенове на Сървайвър) - и ще им оправят шоОто по-добре от г-жа Джаферович.
Абсолютно!  Но и само да четат темата и да попиват си е чиста печалба.
Който следи фейса - там как са коментарите откъм конструктивизъм?  Разбрахме че са с по-разпуснат език, но как са в практически план?

# 63
Злати и Стефи при Цитиридис

# 64
Той ги е подкарал на конвейерн и кокошките от Ергенът били там.

# 65
Той ги е подкарал на конвейрн и кокошките от Ергенът били там.
Запълва си шоОто човекът 🤣

# 66
  • София
Е, те бяха за колко? 5 минути. На ергенките 10 минутки отдели. Ясно послание кое се гледа повече...
Нищо интересно за Стефани. Яла мравки с полепнал малко пясък. Явно наистина е било глад. Ама за 5-7 дена, пф. Чак пък толкова.
Златомира каза, че е много учудена от получения вот, защото всъщност е чела само хубави неща за себе си и много би искала да види този вот. Хехе, няма да е първата според мен... 🙂 Беше много странно облечена. Не че не ми хареса, ама екстравагантно.

Сони аз не го следя подробно фейса, защото е невъзможно, доста повече се пише от миналата година и е трудно. А и няма смисъл, защото над 90% от коментарите са малоумни и безсмислени.
Почти няма градивни неща. Масово хейт. Има де, ама са малко и се припокриват с това което пишем ние тук. То и аз пиша там ама доста рядко. За мен фейсбук не става за комуникация. Твърде много хора, има стотици, хиляди мнения, трудно е и да се следи. Като има много мнения и като получа известие понякога не ме праща директно на отговора и трябва да го търся. А не виждам всички нови мнения, абе трагедия общо взето.

# 67
Ах как липсват класическите СЪРВАЙВЪР игри като играта между Гаруда и Нага с торбите и бамбуковите пръти, в която Бърканичков издържа 208кг; играта с торбичките на кръста в океана, в която двете племена се борят да догонят другото племе и други класики. Все още е много рано да се правят изводи, но феновете се нуждаем от класически игри за СЪРВАЙВЪР, а не двучасови скучни игри.

# 68
Ха-ха, според Цитиридис Ваня Джаферович е супер, а всички, които не го харесват като водещ, са безчовечно злобни Satisfied

# 69
Ах как липсват класическите СЪРВАЙВЪР игри като играта между Гаруда и Нага с торбите и бамбуковите пръти, в която Бърканичков издържа 208кг; играта с торбичките на кръста в океана, в която двете племена се борят да догонят другото племе и други класики. Все още е много рано да се правят изводи, но феновете се нуждаем от класически игри за СЪРВАЙВЪР, а не двучасови скучни игри.
Минало незабравимо!
Пък сега боза за нас и една студена вода за продуцентите. Само кланът Джаферович не са валат

# 70
  • Другата България
Joy С глас се смея на коментарите във ФБ, ние тук сме направо песен, но ми прави впечатление, че няма цинизми и вулгарни сравнения, повечето са ирония, сравнение между този и истинския “Сървайвър“ и много, много  /заслужен/ хейт. Колажите им са ТОП. Joy
На Благо са му измислили кодово име Белия зъб. Joy

# 71
На Благо са му измислили кодово име Белия зъб. Joy
Eeee, аз се сетих "по независим път" ама не ми се случи късмет да го употребя и патентовам  LaughingLaughingLaughing

# 72
При племенни битки за имунитет съставени от индивидуални дуели между играчите неписаното правило, че племето е силно колкото е силен най-слабия му играч се губи до голяма степен.

Определено до момента липсват добрите щафетни игри, да се надяваме, че ще се появят скоро.

# 73
Определено до момента липсват добрите щафетни игри, да се надяваме, че ще се появят скоро.
Дано има!

# 74
Сега видях в инстаграм промото за утре. Няма да има целене,  но ще се дърпат, вързани през кръста,  като животни 😃

Общи условия

Активация на акаунт