🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 2 (23.02 - 29.02) 🌴

• 23 111
  • 465
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Дяволче, благодаря за темата! Съвършена е, както винаги и не знам как успяваш да надграждаш даже! И на Бенгън благодарности за статистиките! Просто няма информация, която човек да търси и да не намери в първите постове.
В Анкетата гласувах с последната опция, защото още почти нищо не са дали за хората и взаимоотношенията им. Много харесвам хъса за победа на Филип, Чефо, Божана, Ермина и Благо, ама как да кажа, че Божана ми е симпатична, като яко я хапе кучето. Георги ми е като неандерталец, обаче спортът го е научил на уважение и оценявам това, че винаги поздравява противника след битка. В Благо освен добрата игра ми харесва, че не мрънка, друга представа имах за него преди този формат. Харесва ми и Едис, че не се приема толкова на сериозно и изглежда човек с лек и приятен характер... Общо взето може би за всекиго бих могла да кажа по нещо положително засега, особено докато още не са ни се показали в пълния си блясък. Но това изобщо не означава, че всички са ми симпатични. Grinning

# 16
Привет и от мен🙂 Гласувах за Благой и Едис от мъжете, но за нито една от жените. Ермина е посредствена, не е силна за мен и това скоро ще си проличи още. Имаше трудности и с целеното и с издържливостта.  Но в царството на слепите едноокият е цар, та и с Ермина е така- поподготвила се, едричка и яка изглежда, но е далеч от тренирана, все пак показва моторна зрялост, координация, скорост има. Геновева ми е огромно разочарование- що за спортист е не знам, но кардиото ѝ е нулево, хъс и мотивация- също бързо се изпаряват. Божана е като метеорит- блясва рязко със скорост и също толкова рязко изпушва и изгаря, след нея прах и пепел буквално и нищо особено откъм спортни умения.
От мъжете т.нар. Булкин също не блести особено, Благой единствен впечатлява, а онова недоразумение Валентинов абсолютен Кечист е за мен- посредствен, измислен актьор…

# 17
Симпатизирам на Благой и Чефо, Едис ми е забавен, но още не мога да го преценя като играч.
Бо от предишния сезон е участвала в подкаста на Неделчо и Стратимир от Игри на волята, но дори и заради нея няма шанс да го пусна.

# 18
Благодаря за темата.
Гласувах за Благой, Елина, Чефо и Едис. Обаче може да добавя още двама мъже, за които се колебая.

# 19

.....
Много интересно как Благой е в челните места в анкетата - как само за 3 епизода всички си сменихме мнението за него.

Предполагам, че Благой изненада доста хора, че не мрънка и не се лигави, както сигурно са очаквали, а приема сериозно играта. Поне на мен затова ми хареса и понеже засега е приятна изненада, гласувах за него в анкетата. Всъщност гледам Сървайвър заради Чефо, аз съм му фен и ми е любопитно какво ще покаже и докъде ще стигне. Освен за него гласувах и за Едис, защото също е приятна изненада за мен. За съжаление досега никоя от жените не ме впечатлява, надявам се това да се промени с времето.

# 20
  • Варна
Въх, Благой колко фенове имал 😁😁

# 21
Гласувах за Благо, Чефо и Едис от мъжете и Ермина от жените.
Ако някой беше казал, че Благо ще е с най-голямо одобрение  и ще има такова единодушие по въпроса щях да се изсмея. Но той се държи най-адекватно, най-добре подготвен физически от мъжете, а е втория най-стар във формата. Не знам дали е заради монтажа, но е и най-деен в племето, и е много обран и умерен.

Знам, че нивото на участниците чисто физически не може да се сравнява с тия на участниците в ИВ, или поне таки ми се струва, а може и да греша, но дори и така да е сред тия участници двама изпъкват и трябва да им се отдаде заслуженото - Благо и Ермина.
 А и към двамата има предубеденост. Към Благо за това, че няма положителен образ в публичното пространство, а тя, че е дете на политик, което в Бг е минус, за което всъщност тя няма вина.
  Гласувах и за Филип и Елина, но те са ми по в периферията засега.

# 22
Аз като гледам Сървайвър много си повдигам темата дали трябва да съдим децата по постъпките на родителите им и не съм стигнала до консенсус със себе си ( Grinning ), но Ермина просто не мога да я харесам като знам кой е баща ѝ...
А Благой е нормално да е най-харесван - очакванията към него бяха за кифльоч, а той освен, че си мълчи и се справя чудесно в игрите, не показва нищо негативно.

# 23
Факт, Благо е добър в игрите и се държи много обрано от това, което виждаме и което ни показват. Не е изненада за мен вота за него в анкетата.

# 24
Аз като гледам Сървайвър много си повдигам темата дали трябва да съдим децата по постъпките на родителите им и не съм стигнала до консенсус със себе си ( Grinning ), но Ермина просто не мога да я харесам като знам кой е баща ѝ...
Човек не избира родителите си.
Обрана, умерена, ненатрапчива и добре подготвена физически, за мен това е достатъчно. Няма да я осъдя, заради това кой е баща й. Тя участва, а не той. Както не бих харесала някой, защото има успешни и готини родители. Той сам трябва да се докаже, а не да бъде проекция на родителите и да черпи дивиденти, а в случая с Ермина пасиви и негативи.
Даже точно по тази причина още повече й симпатизирам, защото знам, че ще трябва да се пребори с предрасъдаците и това ще й натежи при зрителския вот, а не е честно смятам.

# 25
И аз да се отчета. Гледах трети епизод на запис, с превъртания, но все пак реших да дам шанс. Темпото е доста бавно, но се надявам да свикна с това. Наистина, в последните години сме свикнали нещата по телевизията да бъдат на по-висока скорост, което не знам дали е добре в крайна сметка.
Започнах да разпознавам играчите и ще се опитам да коментирам по същество.
Чефо го харесвам от влоговете му. Ще му стискам палци. Иначе съм за Войните.
На мадамите с бански, наврени в задните части не симпатизирам. Радвам се и че Стефани си тръгна. Много ми беше неприятна визуално.
Геновева я харесвам. Също и Макавеева. Божана вече не ме дразни толкова.
Здравков ми е много симпатичен.
Не ми харесва, че повечето не се поздравяват след двубоите.
Могат малко да посъкратят излъчваното време на двубоите. Например приказките между рундовете.

# 26
  • Другата България
Записвам се в темата основно, за да ви чета.
Тук е далеч по-приятно, отколкото на ТВ.
За момента моите фаворити са Елина, Снежана, Цветелин и Филип.
Ермина е мъжко момиче, но аз все пак тази игра я разбирам като игра и съответно победа на ума над физиката.

# 27
Симпатизирам на Филип, Цветелин, Снежана, Едис, Геновева и на Ермина(само за физическата й подоготовка, тъй като останах с лошо впечатление за нея от подкаста 10 от 10). Подредила съм ги от най-симпатичен към най-несимпатичен.

# 28
Гласувах за Благой, Филип,Стефан, Едис, Цветелин, Ермина. Доста проценти са събрали и от другите потребители, на едно мнение сме. Страхотен увод на темата, благодаря!

# 29
Благодаря за темата и старанието, момчета!
Гласувах за Благой, Филип, Чефо и Иван. От Воините още никой не ми е достатъчно симпатичен, от жените като цяло също.

Общи условия

Активация на акаунт