🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 2 (23.02 - 29.02) 🌴

• 23 129
  • 465
  •   1
Отговори
# 30
Каквато съм добра душа, въпросът е по-скоро кого не харесвам и това са Мария, Божана и Емемееца.   

# 31
  • София
От неизвестните още ми е трудно да определя на кои симпатизирам, не сме видели много. Елина и Едис са ми най-интересни на този етап от тях. Не са типичните мускуляги, а дотук се представят много добре. Цецо ми изглежда също готин, но ми е под въпрос още. С толкова много време посветено на игрите, не можем да им видим образите.

# 32
ММА-то ми харесва как сърцато нахъсва съотборниците си по време на игра. Малко ми прилича на Генчо в това отношение.

# 33
Хайде и аз в новата тема. Благодаря на момчетата за огромния труд.

Аз още не мога да ги запомня кой кой е, но така става, когато предаването върви за фон. Липсват ми отборните игри. Да се спират вече с тези единоборства, доскучават много бързо.

# 34
  • София
За съжаление, няма изгледи да се спира с единоборствата. Коментираха го в Надкаста, Жени е гледала от няколко държави как е по новия формат и не е имало отборни, максимум по 3-4-ма.

# 35
На мен пък ми е интересно точно между отделните рундове какво си говорят участниците. Виждат се отношенията помежду им, някакви стратегии.
Едис също много ентусиазирано нахъсваше съотборниците си на последната игра, направи ми добро впечатление.

# 36
  • SF
Аз пак да попитам какво се случва с играчите в дните, в които няма предаване? Просто лежат по плажовете и гладуват ли?
Вероятно има много разговори, коалиции, прерипни, скандали и любов, които не могат да бъдат заснети и излъчени поради протяжните състезателни игри, които след третата двойка писват.
И участниците повтарят едно и също, и Ваня.
Не ги гледам. Просто стискам палци на моите хора да са спечелили нещо, и това е цялата тръпка от Сървайвър.
Миналата година ми беше много интересно. Сега за нищо не става. Да не говорим за качеството на звука. На турците сигурно не им прави впечатление, че нищо не се разбира от казаното, ама нашите къде дремят, та не се заемат....

# 37
И аз се питах какво правят цяла седмица, щом имат три дни излъчване на седмица. Когато се снима предварително е ясно, "времето" върви бързо три дни за тях са седмица за нас.
Сега обаче, когато всичко се случва почти в реално време въобще на плажа ли са или по хотели някъде в почивните от битките дни?!

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 15:43 от sineva 1

# 38
  • Другата България
За тази “незначителна“ подробност никой не е сметнал за нужно да коментира, дори гоУемите експерти ала “Сървайвър“ Дечо и Евгения. По-важно беше да коментират как Ваня е топ водещ, как зрителите не са искали Владо Карамазов, защото е скучен и води монотонно, без патос, как зрителите искали повече битки, как вече им било писнало от познатия “Сървайвър“.....все такива едни, хвалебствени слова, от името на “зрителите“.
Какво значение има кой къде спи, яде и лежи 4 дни от 7, че за това и му се плаща /известните нали са с хонорар за участието/. Че и Женя ще се разнесе на безплатна екскурзия, да дава наставления от гол линията. Че и три месеца ще продължи цялото това нищо от Алиекспрес.....

# 39
Като цяло, наистина съм привърженик на Сървайвър от предния сезон, със схеми и коалиции.
Обаче този сезон ми допада много и ще си го изгледам със сигурност. Не ме кефи кастинга, пълна трагедия!

П.с.
Има ли начин да се блокира даден потребител от тук, за да не му виждам мненията?

# 40
# 41
И аз бих прибегнала до тази опция, но за съжаление я няма.
Като цяло, наистина съм привърженик на Сървайвър от предния сезон, със схеми и коалиции.
Обаче този сезон ми допада много и ще си го изгледам със сигурност. Не ме кефи кастинга, пълна трагедия!

П.с.
Има ли начин да се блокира даден потребител от тук, за да не му виждам мненията?

# 42
Гласувах за Елина, Ермина, Снежана, Филип, Павел, Цветелин и...о, небеса - Благой. Ако някой ми беше казал, че Благо Джийзъса ще ми е приемлив участник в Сървайвър, щях да му се изсмея. Но 1) на фона на Стефи, Марго, Мария, та дори Божана и Георги, Благо е направо супер. Играе си игрите, печели, не мрънка и е научил важен урок - мълчанието често е по-ценно от хиляди думи. И 2) това не е онзи Сървайвър, така че потенциалната липса на стратегия и социална игра не са минус за него, защото настоящият формат не ги изисква.

Снежана също ме изненадва приятно. Очаквах да мрънка и да се лигави, но не. Бори се, играе, не скандира нищо за “ВИП сепарета”, “порциони”, “православни християни” и куп други такива несвързани тропи. Освен това не прилича на селска автобусна спирка налепена с некролози, което е приятно. Колко малко ми трябва да харесам някого! 🙂

Другите, за които гласувах, не са ми известни, но ми създават сходно впечатление - на упорити, относително умерени, играещи, искащи, можещи.

# 43
Благодаря за отговорите по-горе. В някои форуми я има, та затова попитах.

На мен засега ми харесват Ермина, Чефо, Геновева и слабичкия от неизвестните, мисля, че е футболист.

# 44
  • USA
Факт, Благо е добър в игрите и се държи много обрано от това, което виждаме и което ни показват. Не е изненада за мен вота за него в анкетата.

На мен още в Черешката ми направи много добро впечатление  на скромен човек,кавалер и въобще не толкова глупав,колкото го изкарват.
Като физика,въобще не е моето и се чудя как може толкова жени да припадат по него,но като човек явно е свестен.

Ще наглеждам епизодите,но няма да ги следя всичките.
Златомира си заминала,разбирам от вас. Тя и без това е безлична,няма да е загуба.
Аз бих изгонила Мария,че ми е интригантка и още от епизод 1 се разбра,че не знае как да играе играта.Но пък ще прави скандали и сеир за зрителите.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 03:47 от Adoralova

Общи условия

Активация на акаунт