🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 2 (23.02 - 29.02) 🌴

• 23 269
  • 465
  •   1
Отговори
# 300
  • София
ЖДНБ, започвам да харесвам Благо! Силен е в игрите, играе с хъс, не се е конфронтирал с никого до момента. А най-много ми хареса как сиктирдоса Ваня на съвета. Grinning
Филип много тъпо изяде салама самичък. Очевидно не разбра, че парченцето е за цялото племе, но после не видях да се чувства неудобно и не се извини на останалите /или поне не дадоха/.
Марго милата я играеше тази игра като някоя баба... Не е за там тя, много е вяла и флегматична.
Георги след всяка игра ли ще изнася благодарствена реч? Почувствах се като на Оскарите. Божана луда, луда, ама се сетила да прикотка момчетата около себе си.
Докато похапваха наградата бяха като на коктейл - всеки деликатно си сложил по 3 парченца салам... Добре че Снежана се пресрами да си вземе от декорацията.
В анкетата гласувах за Крум, но още повече ми се иска да си тръгне Мария. Не знам защо не гласуват за нея, тя ги дърпа назад много повече от Едис, най-слабото звено на сините е.
На съветите много ме дразни, че не показват кой за кого гласува. Изключително странно решение на продукцията! Как да сме наясно с динамиката на отношенията между играчите, като ни спестяват тази важна подробност?
Ваня се старае и действително бележи напредък, но има още много какво да се желае. На съвета:
Ваня: - Светльо, кажи ти как виждаш ситуацията.
Светльо: Според мен...... /споделя мнението си/
Ваня: Линиите за гласуване са затворени.
WTF?! Така ли се приключва разговор?

# 301
  • София
sineva 1, дано има обединение, в някои сезони на тези продуценти няма. Примерно в Гърция срещу Турция е имало по един победител от всяка държава. В сезон обаче с известни срещу други гледах, че е имало. Да видим какво са подготвили. Има голямо значение това за стратегията. Аз предпочитам да има обединение.

# 302
sineva 1, дано има обединение, в някои сезони на тези продуценти няма. Примерно в Гърция срещу Турция е имало по един победител от всяка държава. В сезон обаче с известни срещу други гледах, че е имало. Да видим какво са подготвили. Има голямо значение това за стратегията. Аз предпочитам да има обединение.
Предполагам, че ще им се наложи обединение, защото воините окапват, като круши. Скоро няма да има отбор срещу, който да играят Известните.

Давам си сметка, че умишлено са избрали по-слаби физически играчи при Воините, защото ако бяха пуснали надъхани и можещи, като в ИВ, известните с хонорарите бързо щяха да си заминат, но поне да имаше някой на втория етаж за баланс и най-вече шанс. Ако на всеки Съвет се прострелват така  в крака, скоро всички воини вкупом ще се приберат в Бг

# 303
Снощи не дадоха ли на всички вота?
То и аз снощи доста се разсейвах, докато гледах (нямам време да гледам отново), но ми се стори, че Елина, Ермина и Геновева гласуваха за Едис, защото му обещали. Или Ермина гласува за Светльо? 🤔

# 304
  • Другата България
Това момиче Марго с какво всъщност се занимава, че имала чак прислуга?
По Божана?

При известните наблюдавам много повече наченки на стратегическо мислене, отколкото при воините.
Което говори наистина много зле за кастинга и тези, които са го правили. Но какво ли се чудя....и тук четохме разкази от първа ръка с перфектни стратегически идеи, които не са намерили почва при турците......
Една Елина формат не прави.

Да, това с Благо и австралопитека беше мега грозно.
И аз смятам, че на Ваня му е наредено да зачекне темата.

# 305
  • София
Аз си мисля, че може и да не са осъзнавали, че известните са по-силни т.е. подкрепям, че не са си свършили работата при кастинга. Реално в Сървайвър не се търсят много тренирани хора като в ИВ. Според мен са мислили, че Благо няма да е в такава форма и Чефо, че ще е малко по-слаб, плюс слабите им жени и че сините ще са с по-силни жени и уж активни спортисти в лицето на Цецо и Павел. Геновева също е слаба за спортист. Изведнъж Божана ги размята здраво, Елина се спрява отлично, както и Ермина (но за нея сигурно са очаквали). Воините изостават за съвсем малко, Цецо и Павел, ако бяха оправда ли очакванията, щяха да са доста по-изравнени.

Булкин много се губи като личност, чудя се има ли какво въобще да покаже или е вкаран да подсили племето само.

# 306
" Елина,Елина Елина" Всички говорите за нея все едно е някакъв гениален стратег. А единственото , което постигна е да я номинират дружно седмица 2. Не знам къде го виждате този " потенциал " . Ако беше добра, нямаше да се намира на дъното 🤣

# 307
Каквото и да са смятали е ясно, че мускулите и масата на мъжете от Известните са несравними с тези на мъжете от Войните. То си е видно от пръв поглед.

# 308
  • София
Ако довечера отпадне Светльо или Елина, то сините съвсем ще го закъсат.
Иначе и без тази причина искам Крум да отпадне и така и гласувах.

# 309
Ама то всичко се свежда до решения на продукцията. Ваня,  което говори по съветите, естествено че не е импровизация.
Аналогично, Славата на Господа дето постоянно се обръща към близките - това можеше спокойно да е изрязано. Ама не е!

Да махнат есемесите и да махнат другото племе от съветите.  Това са за мен първите стъпки.

Снежана май беше, ме впечатли с едно конструктивно разсъждение - 'ами то ако ще има целене всеки път, аз да почна да хвърлям, да се тренирам в лагера'.

За салама - аз също помислих че ще има по едно парче на човек, даже се зачудих, ще ходят един по един или ще мине той с чинията да раздаде.  Едно парче за цялото племе е подигавка, да не кажа - гавра.

# 310
  • Другата България
Явно ще има остров на отшелника или нещо такова.
За Снежана да, същото ми направи впечатление, явно не им изнася това постоянно хвърляне на нещо по нещо.

# 311
  • София
Аз бих добавила и Гласът зад кадър да се завърне,та да влезнем малко в час и ние.
Също не е допустимо зрителят да не вижда пълния вот на съветите-обикновено това ни го даваха набързо след обявяване на резултата.То не че великите стратегисти не си казват -ми аз те номинирах Simple Smile
А,и като са въвели смс,и резултат в проценти от него искам.
Това към продуцентите,ако четат. Simple Smile

А кой и как се е подиграл с припадъка на Филип-това явно съм го превъртяла.

# 312
  • София
Да, Ваня загатна за евентуална трета локация... Ей така набързо го каза, но си беше явен намек. Аз се надявам да има още участници, ама най-вероятно ще се дава втори шанс на отпадналите. Това са само спекулации де, засега няма нищо официално. Но ако ще има, то тези неща се започват веднага, а не след като вече имаме изгонен (Злати).

# 313
Номинацията на Светльо стратегическа ли беше? Ако е така, браво. Да го номинират сега, че в по-късен етап ще им е значително по-трудно да го отстранят. Играта все пак е индивидуална. Ако не е стратегическа номинация обаче, си заслужават уж известните да ги бият под път и над път.

Добре, че не я знам Снежана коя е, от това, което виждам в играта, сече и пипето и ми харесва. С интерес ще наблюдавам как ще разклати клона на Божана.

# 314
Е кое му е стратегическото да изгонят сравнително силен мъж още сега? Светльо успява да спечели по някоя победа за племето,ако го изгонят все ще са на съвет и ще приключат набързо

Общи условия

Активация на акаунт