🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 2 (23.02 - 29.02) 🌴

• 23 131
  • 465
  •   1
Отговори
# 450
  • софия
Можете ли да кажете кой спечели играта за награда в последния епизод, тъй като снощи го пуснах, но заспах някъде към 10то минаване на терена Smile

# 451
Сървайвър трябва да вземат мерки за осигуряването на по-добри условия - по-добро хранене на участниците. Хубаво ограничават храната, ама не бива да застрашават здравето на участниците. ИВ поне гладуваха само на дивата река и компенсираха в резиденцията.

Откога я пея тая песен - храната трябва да се ползва за бонус, не за изтезание. Ако някой не спечели нищо 3 месеца, трябва да има храна така че никога да не припада и да загуби минимално тегло - примерно от 60кг за 3 месеца да стане 57кг.  Това в най-лошия случай.

За да не е вредно едно отслабване, не бива да превишава 0.5-1кг на седмица. И все пак в такова шоу човек не влиза ЗА ДА отслабне. Предполага се че влизат спортни натури които са си на идеалните или почти идеалните килограми и ако зависи от тях, искат така да си останат.

То пак си зависи кой колко има резерви, но тия килограми дето ги помня Ваня като ги прекарваше на кантарчето миналата година  бяха брутални. Драго май беше 12 кг надолу.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 10:20 от Soney

# 452
  • София
raheema,
Воините спечелиха с 10:9 след обрат от 6:8

😀

# 453
На фона на факта, че от оригиналния Сървайвър са оставили само името за парлама, е абсурдно да налагат глад на оцеляващите, като в оригиналния вариант.
Гладът и дестинацията са пряко свързани. При определен климат с много висока влажнаст и температура, какъвто е случая, гладът идва горница. Води до пълно изтощение и може да е опасен за здравето.

При тези екстремни температури и няколко часови битки да оставиш на слънце участниците през цялото време е безумство. Отделно могат да се избират по-разумни часове за битките, а не под жаркото обедно слънце. Като гледам живота и здравето на участниците е най-малкия приоритет на продукцията. Може да има обезопасяване на самите игри, но поставяне в такива екстремални условия на практика застрашава живота и здравето на участниците със страшна сила. Такива малки неща правят голямо впечатление на зрителя и толерансът към продукцията, който и без това не е голям по ред причини, намалява стремглаво.

# 454
Не знам дали е обсъждано, но забелязахте ли как Ваня си мърда постоянно главата? Все едно чете от аутукю-то, ама не с поглед. Много е дразнещо.

# 455
  • Буркина Фасо
Не знам дали е обсъждано, но забелязахте ли как Ваня си мърда постоянно главата? Все едно чете от аутукю-то, ама не с поглед. Много е дразнещо.
това го забелязаха и коментираха преди много време. Smiley
мен не ме дразни.

# 456
Да сме позитивни:
 тялото на Филип + приказките на Чефо
Hands Plus1

# 457
Да сме позитивни:
 тялото на Филип + приказките на Чефо
Hands Plus1
++++
Това беше добро!

# 458
Привет!
Досега само надничах,  че е доста тегав този сезон. Няма какво толкова да добавя, казали сте всичко. Само за Филип да драсна. За пръв път го виждам, оная боза не съм гледала. Изглежда пич, усмихнат и премерен,  но ако се върне след 4 припадъка, ще го призная за идиота на сезона.

# 459
  • Варна
Аз ли нещо съм изтървала? Не виждам Светослав в анкетата, изгонен ли е?

# 460
Бигбрадароиди - полуспортни ,полу серджийски предавания. Единствените БГ предавания (с изключение на тип стани богат ) които гледам. За мен лично крайно образователни - по отношение на съвременните ни популярни персони. Лично на мен този сезон ми допада в няколко аспекта. След последните Игри на волята, където участваха само нинджи , супер подготвени и прочие машини (изкефих се да ги гледам ) , ми се искаше да видя обикновени хора с обикновени възможности и раздаващи се според тях. От всички само Чефо съм мяркала , и това го включих след три предавания..колко е красивичък на клипчетат а тук един мишок....
От както нямаме футбол, и футбол не гледам, та да ме прощава Благой . Каква драма има той с главочестия боец, обща жена ли са имали , нещо загатнаха .
На този етап ме дразнят само Божана и Главоча , като за последния ,моля пускайте предупреждения,когато ще  си навре главата в камерата за да праща сърца ...стресирам се въпреки тренинга ми със зомби-апокалипсис сериала, който следя .

# 461
Не е изгонен.
И други липсват в анкетата. Така е решил авторът.

# 462
  • Варна
Не е изгонен.
И други липсват в анкетата. Така е решил авторът.

Щото съм му фен, пък не можах да гласувам за него.

# 463
  • София
Ами не съм го сложил, защото е аутсайдер, как да посоча в анкетата номиниран участник? Съвсем друго нещо питам... И то е за момента разбира се. След 10 дена могат да се обърнат нещата...

# 464
  • София
Въпросът не е кой ни е любимец, а кой е в най-силна позиция, няма как това да е Светльо, той обра вота. Другата седмица обаче, ако се съюзят с Елина и Геновева, може да е различно.

За Благой и Жоро го писахме няколко пъти. Жоро ходеше с Русата Златка Райкова, предложи ѝ брак по време на Капките, Благо беше с него в публиката да му пази страх. Бяха си близки приятели, след няма и половин година Златка обяви официално, че от известно време са с Благо. Тя има и дете от Благо, но той вече е с нова жена, така че Жоро му прости.

За Филип, струва ми се, че му се стои, а може би и хонорарът е добър. Харесвам го, дано го закрепят и да остане, но ако, пак се случи, нека да си ходи.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 15:21 от Niya-

Общи условия

Активация на акаунт