Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 11

• 64 070
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • in Wonderland
Не съм спирала трет миналото лято, само минах на водоустойчива слънцезащита и в градски условия.

Би ли ми препоръчала такава слънцезащита.

# 121
  • София
Аз съм доволна от спортния слънцезащитен флуид на Авен. Леко белее, но ако му се сложи капка ФДТ е ок. За удобство в града нося компактната слънцезащита в пудриера пак на Авен.

# 122
И аз много се чудя за лятото, дали да го спра и да остана на ретинол, или да мажа слънцезащита повече.
Момичета, имате ли мнение за тази THANK YOU FARMER SKIN TONE UP TOTAL CREAM SPF 50+ PA++++ ?
https://douglas.bg/thank-you-farmer-skin-tone-up-total-cream-spf-50-pa-61228
Дават я без подновяване, моля ако накоя от вас я е ползвала да сподели как се държи.

# 123
  • София
И аз много се чудя за лятото, дали да го спра и да остана на ретинол, или да мажа слънцезащита повече.
Момичета, имате ли мнение за тази THANK YOU FARMER SKIN TONE UP TOTAL CREAM SPF 50+ PA++++ ?
https://douglas.bg/thank-you-farmer-skin-tone-up-total-cream-spf-50-pa-61228
Дават я без подновяване, моля ако накоя от вас я е ползвала да сподели как се държи.

Добри отзиви има за нея, аз лично не съм я пробвала. Внимавайте само със срока и на годност, гледам че е старата опаковка, новата имаше нещо розово на нея.

# 124
Не съм спирала трет миналото лято, само минах на водоустойчива слънцезащита и в градски условия.

Би ли ми препоръчала такава слънцезащита.
На Миша синята ползвах. https://makeup.bg/product/392154/
Доволна съм. Аз съм със суха кожа, не изсушаваше, също така не белееше. С нея бях и на плажа и нямах поражения.

# 125
  • Бургас/Пз
Благодаря, Принцеса. Ще го погледна. От Дермалифт на Колагена съм много доволна. В момента довършвам един Герлен и после ще продължа с Хидралифта, а след него дневния на Калиначи. Изобщо до септември съм ги наредила какво ще ползвам Simple Smile

Някой ползвал ли е крем с Бакучиол да да даде мнение. Свършвам ретинАла на Терамид и се чудя дали да не тествам един корейски. Ето към този съм се насочила. С трета не можах да се спогодя, на ретинАлът ми се отразява прекрасно. https://kocos.bg/BY-WISHTREND-Vitamin-A-mazing-Bakuchiol-Night-Cream-1-2348

# 126
  • При децата ми
Момичета, каква е разликата между ретинол и ретинАл, ретин? Тепърва прохождам в тази тема...

# 127
Спирам КР лятото, само като сме по морето.
Идвам да похваля центелата, бях скептична, но много добре хидратира.

# 128
  • Варна
Ани аз направих реакция към серум с бакучиойл и съм го отписала като съставка. Имай предвид,че дневния ма Калиначи е доста различен като усещане от хидралифта. Аз лятото твърдо ще съм на хидралифт с корава слънцезащита.

# 129
  • Бургас/Пз
Ани аз направих реакция към серум с бакучиойл и съм го отписала като съставка. Имай предвид,че дневния ма Калиначи е доста различен като усещане от хидралифта. Аз лятото твърдо ще съм на хидралифт с корава слънцезащита.
И аз за лятото предвиждам да ползвам Хидралифт. Ще пробвам и вечер да съм с него и ще решавам в движение. Все пак клепам и други серуми, та се надявам да е добре на сухата ми кожа Simple Smile

Ти пробвала ли си анти ейдж дневния, можеш ли да го сравниш с обикновения дневен. Виждам малка разлика в съставките, но все ми се струва, че анти ейджа може да ми дойде тежичък.

# 130
  • Варна
Доста серуми ползвам и аз и антиейдж крема ми идва ту мач. Разликата в състава е малка,но явно е за доста по-сухи кожи от моята или по скоро за дами,които мият мажат и излизат нещо като мъжка рутина. Вода,крем и чао Grinning. Аз и с нормалния много внимавам какво слагам преди него защото не носи напластяване на продукти. Тонерите и дермалифт минимално количество иначе кожата казва стига.

# 131
@Ani_d,
аз ползвам серум с бакучиол. Български, разработка на БАН е, кафяво стъклено шише с пипетка. Тъкмо довършвам първата бутилчица, поръчах и втора. Аз ползвам серума сутрин, след него слънцезащита и пудра. Държи се добре, попива много хубаво, не мирише на нищо, общо взето съм доволна. При мен проблемът е единствено пигментация след чоплене на пори, разранявам кожата и едно, че трудно зараства, друго - че остават петна. Тях боря, другото е бонус.

# 132
Да споделя мнение за вит. С на Терамид - не съм впечатлена. Да, наистина прави кожата като стъкло, както писа Принцесата, но дотам. Не го усещам като моето нещо. Странен ми е и на мирис. Не знам в каква концентрация е, но ми се струва слаб.

# 133
  • Варна
20% е,но това не е чиста аскорбинова киселина и няма как да се усети като G&G примерно нанесена на чиста кожа. Аз нямам петна или други такива за третиране затова и ме устройва. Антиоксидантния  ефект в синергия със слънцезащитата  ми е достатъчен.

# 134
Ползвам вит.С на Терамид вече трети месец и съм доволна. Гладко лице и хубав тен са ефектите, които виждам върху себе си. Нямам петна. При нанасяне се усеща слаб, специфичен мирис. Ако се нанесе правилното количество, няма кир ефект. Предполагам, че след привършване на опаковката, ще го подновя.

Общи условия

Активация на акаунт