Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 11

• 64 099
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
Абе и аз голямо пъпчене се опъпчих напоследък. Обикновено имам една месечна около устата, ама последния месец имах по 3 наведнъж, това никога не е било. Подозирам един рибен колаген, който беше опаковка за месец и повечето мазнини, които се опитвам да ям. И по-мазни серуми забелязвам, че не понасям напоследък, а не ми е мазна кожата.

# 391
Скрит текст:
Възможно е и да греша, не съм въвежда продуктите наведнъж, а постепенно. Първо започнах с двойно почистване и хидратация, слънцезащита, а после започнах и един по един останалите. Даже някои от тях още използвам по 1 път в седмицата.

Не използвам бб, сс кремове и фон дьо тени от много време, сигурно над година.

На 31 години съм.

Скрит текст:

Възможно е почистващото олио да не ви понася. Доста време се измъчих с такива пъпки, докато разбера, че олиа и балмове не са за мен и не са панацея за всяка кожа.

# 392
Имам и още един въпрос... хидратиращия крем на CeReVe, дали ще е подходящ след трет.
https://www.notino.bg/cerave/moisturizers-khidratirassh-krem-za- … nogo-sukha-kozha/

# 393
  • Варна
За след трет не знам аз си го ползвах след ретинала есента и зимата и си ми беше супер. Сега обаче съм минала на по-лека хидратация защото кожата ми от суха сякаш стана нормална Grinning. Преди беше абсурд да я оставя по нищо след почистване за повече от 10 мин. Сега си се моткам понякога часове и си е супер.

# 394
Принцесо, какъв е хидратанта? И моята кожа е суха.

# 395
The Rose, благодаря. Точно около тежи женски периоди ми излизат по една, две пъпки. Ще си взема кремовете.

# 396
  • София
Според мен, когато пъпките са хормонални, няма сила, която да ги спре да избият. Дори и третът. От него, обаче, минават много по-бързо.

# 397
  • София
За след трет не знам аз си го ползвах след ретинала есента и зимата и си ми беше супер. Сега обаче съм минала на по-лека хидратация защото кожата ми от суха сякаш стана нормална Grinning. Преди беше абсурд да я оставя по нищо след почистване за повече от 10 мин. Сега си се моткам понякога часове и си е супер.

И аз забелязвам подобна тенденция, от месец след Ретинала на Авен не слагам нищо и кожата ми се чувства отлично.

# 398
Здравейте! Получих си Третиноина 0.025%, намазах се...реакция засега няма. Питането ми е , ако имам реакция кога би трябвало да се появи?

# 399
До 3 дни може да се очаква или след натрупване, затова не се мажете по-често от 4-5 дни в началото.

# 400
  • Варна
Elizabeth коментара ми е за Cerave https://www.notino.bg/cerave/moisturizers-khidratirassh-krem-za- … data=MXxZfDB8WXww

В момента след ретинал вечер ползвам нощния крем на Calinachi и ми е достатъчен. Ползвам и серамидния серум на Colagena заедно с нощната маска когато си чувствам кожата по-суха.

Наде не съм пробвала да не мажа нищо след AOS аз Grinning все гледам да сложа нещо,но е по-скоро по навик. Понякога се замотавам и минава повече от час преди да се усетя,че съм по ретинал Grinning. Ще взема да пробвам. Те хората си казват,че няма нужда от нищо след него ама аз съм си малко скептик Grinning.

# 401
Аз мажа крем след ретиноли,иначе ми се засушава кожата дългосрочно.

# 402
  • тук-там
И аз не мога без крем след ретинала на Авен.

# 403
  • София
Аз се ръководя от нуждите на кожата, напоследък лъсвам сериозно през деня, за това и спрях Цикапласт-а след Авен-а.
Лъсвам, като месечинка през деня.

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 21:14 от nad_tab

# 404
Изглеждаш си страхотно!

Общи условия

Активация на акаунт