Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 11

• 64 041
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Аз ползвам този вит Ц, не се държи в хладилник, с помпа е Simple Smile кожата ми се избистри, светна, доволна съм. Не прави кир, не лепне.
https://novakoja.com/products/c-tetra-e-f-%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0% … D0%BF%D0%B8%D1%8F

# 436
  • Варна
Много ми е любим и на мен два съм измазала и имам още един цял в шкафа,но не е панацея. Случайно ми попадна един кореец https://www.yesstyle.com/en/skin-lab-vitamin-c-brightening-serum … ml/pid.1095087623 цена на половина действие страхотно.

# 437
Колко време е необходимо да се види ефект от ползване на ретинол? Аз ползвам серум с ретинол 0.25 от 2-3 месеца, 2 пъти седмично и не виждам особена промяна. Чудя се дали да не започна по-честа употреба или да карам така лятото и наесен чак?

# 438
Колко време е необходимо да се види ефект от ползване на ретинол? Аз ползвам серум с ретинол 0.25 от 2-3 месеца, 2 пъти седмично и не виждам особена промяна. Чудя се дали да не започна по-честа употреба или да карам така лятото и наесен чак?
Щом кожата толерира, зачестете употребата. Не е толкова висок процентът, че да не може да се маже по-редовно. Тогава ще се види и ефект.

# 439
  • на последния етаж
Купих този продукт. Нанасяте ли нещо преди/след него вечер?

# 440
  • Mostly in my mind
Преди него лицето се почиства и се нанася на суха кожа. 20 мин след него хидратиращ крем.

Момичета, помня,че се коментираше,  но съм забравила. Колко % беше ретиналът на този Авен нощен пилинг. Мисля него да почна от есента, че с G&G нещо не се харесахме.

# 441
  • на последния етаж
Благодаря! А през предстоящите по-слънчеви месеци добре ли е да се ползва или по-добре да остане за есента?

# 442
  • Mostly in my mind
Ако за пръв път вкарваш ретиноид, изчакай есента.

# 443
  • Mostly in my mind
Момичета, за пръв път ползвам днес вит. С. на Ла рош. Беше ми подарък 10 мл към една поръчка и реших с него да стартирам. Колко минути след него слагате крема? Благодаря.

# 444
Привет на всички! Къде в София могат да се закупят продукти на Medik 8? И дали някой е ползвал крема с ретинол на Drunk Elephant? Благодаря Simple Smile

# 445
Аз имам въпрос към по-знаещите. Кожата ми е супер чувствителна към ретинолите. Наскоро започнах да ползвам ретинала на Трини Лондон. Не всеки ден, но редовно. Нямам никакви оплаквания досега. Та започнах да се замислям дали не е някакъв супер слаб. Някой случайно да знае колко силен е този продукт или да го е ползвал?
https://trinnylondon.com/ca/products/overnight-sensation

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 18:32 от Gabonka

# 446
trinny london има ли в България? Май не Simple Smile

# 447
Аз не съм в България, но купувам директно от сайта, защото близо до мен също няма магазин, който да продава продуктите. Доколкото разбирам, доставят и до България. По принцип харесвам нейния грим. За пръв път опитвам този ретинал серум, но ми е малко съмнителен, защото нямам обичайната реакция - зачервяване и дехидратиране на кожата Simple Smile

# 448
http://www.jasminetalksbeauty.com/2022/08/trinny-london-retinoids.html   ---- "There isn't a percentage concentration advertised on the packaging but my understanding is that this is a total of 0.25% when you combine both retinoids together (another creator emailed the brand and messaged me to let me know)"

# 449
Здравейте, дами! Пиша ви с молба за съвет, тъй като виждам, че сте доста активни по темата и имате много знания Simple Smile
На 32 съм и за първи път ще използвам ретинол. Взех си с 0,2% на Революшън, за да видя как ще ми се отрази. Поръчах си и вит.Ц с 3% на същата марка и се чудя дали мога да ги използвам заедно. Да ги редувам ли или да ги слагам по едно и също време, как мислите? Ежедневно или няколко пъти в седмицата? Кожата около носа ми се изсушава много, всяка сутрин съм като гущерче, което си сменя кожата..въпреки че вечер слагам крем, та се чудя дали с тези два продукта няма да изсуша още повече, ще съм благодарна на съвети! Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт