Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 11

• 63 934
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз имах притеснения да спра трета, за да не ми се появят тъпите хормонални пъпки, но трета седмица карам с ретинал и резултатите са добри - нямам опъпчасване, кожата ми е свежа и красива като при по-силния продукт.

# 541
Здравейте, в България в момента продава ли се третиноин? С рецепта ли е? Ако не се продава чистата му форма, вие какви алтернативи използвате? На мен ми е нужно нещо по- силничко, защото ми трябва за стрии.

# 542
Здравейте, в България в момента продава ли се третиноин? С рецепта ли е? Ако не се продава чистата му форма, вие какви алтернативи използвате? На мен ми е нужно нещо по- силничко, защото ми трябва за стрии.

Няма в България чист третиноин от години. Спрян е вноса.
 С рецепта от лекар може да отидете в екстемпорална аптека. Ако имат суровината, ще ви приготвят на място крем. Скъп е.
В аптеката на болница Токуда приготвяха в кутийка - 20 гр крем за около 50 лв.
Аптеката я затвориха обаче. Сега видях, че са отворили на друга верига там. Не знам дали приготвят обаче, защото персоналът е друг.

# 543
  • пустинята Гоби
Всички си купуваме третиноин от България посредством сайтове като базар.бг и олх.

# 544
Аптеката я затвориха обаче. Сега видях, че са отворили на друга верига там. Не знам дали приготвят обаче, защото персоналът е друг.
Цитат
Скоро питах в аптеката и ми отговориха, че правят много кремове, но не избелващи.

# 545
Ми той третиноина не е избелващ.
Под избелващ аз разбирам - мелабел примерно или експигмент (с хидрохинон - който вече е забранен в ЕС).

# 546
  • Amsterdam
Здравейте, дами, надявам се, че сте добре. Отдавна се каня да пиша, но нямам никакво време. Споделям, че започнах да ползвам нов продукт от facetheory - марка, за която май споменах по-напред и по-доволна няма накъде да бъда. От няколко седмици използвам два нови техни продукта в рутината си - по-късно ще сложа линкове към тях, че нямам време сега. Откакто ги използвам, кожата ми е още по-блестяща и сияйна отпреди. Дори мъжът ми, на който му е забранено да ми прави снимки, защото винаги успява да ме хване като крокодил, сам изяви желание да ме снима, защото наистина светя!!! Ще сложа долу снимка, но ще я изтрия после. И малко по-късно вечерта ще опиша за продуктите и как ги ползвам. Cheers V

ps както де вижда, имам лек грим, но без филтри и глупости и на дневна светлина

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 01:36 от don’t

# 547
Дори мъжът ми, на който му е забранено да ми прави снимки, защото винаги успява да ме хване като крокодил, сам изяви желание да ме снима, защото наистина светя!!!
Хаххаха…това е мн. смешно и е точно така!😂😂😂 И моят успешно се справя да ме изкара бабата ма крокодила.🤦🏻♀
Наистина светиш.Не съм имала тази козметика, но съм я срещала.Ще чакам линковете.

# 548
Момичета, кой е гръцкият трет и свободно ли се купува от аптеките?

# 549
Facetheory Clarifying Cleanser C2 е един от любимите ми продукти. Имам чувството, че вечер отмива и умората от лицето ми. Жалко, че не е съвместим с третиноин и го ползвам в "почивните" дни или понякога сутрин. А розовата глинена маска на марката е единствената глинена, която не ми пресушава кожата.

# 550

Аирол с рецепта, по туристическите места се взимаше и без. Вече го няма, спрян е и не се продава.

# 551
Момичета, взех си от Нова кожа ARCHITECT Регенерираща и Хидратираща Серумна Емулсия, но има ужасна миризма на химия - нормално ли е?

# 552
Аз купувам tretin %0.05 от олх.бг по евтино а качеството е едно и също

# 553
Аз купувам tretin %0.05 от олх.бг по евтино а качеството е едно и също

Да де, ама това не е трет.

# 554
Вече три пъти купувам третин 0.05 от олх и съм много доволна !!

Общи условия

Активация на акаунт