Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 11

• 63 223
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Прекрасно сте, момичета!
Какъв третиноин ползваш, Бабри?

# 601
Велма, моят е индийски гел. Същият е като в линка долу. Пробвала съм различни концентрации, крем, гел, спрях се на този, защото го намирам най-ефективен.

https://www.skincareglows.com/shop/skincare-product-online/anti- … nti-aging-skin-2/

# 602
  • София
Момичета, хелп, търся си Retirides, идеи от къде са го набавя?Нямам път към Испания скоро...
Ако не си намерила, пиши ще ти пратя моя, ползван е, но не много, срок 06.24

# 603
Бабри кожата ти изглежда невероятно! Накрая ще взема да изневеря на CR10 и ще си купя трет и аз. Никога не съм използвала досега...

# 604
Барби, страхотна кожа.Моята е съвсем друга, много по-плътна и няма против да поема многостъпкова  рутина.

# 605
  • София
Не искам по никакъв начин да засегна Барби, но снимката е с фабрични филтри на телефона, порите са блърнати и няма никаква текстура.
Но е красавица голяма Heart

Снимката на ДХЗ е съвсем натюр, показва една хубава кожа с пори ( моята е сходна) и естествен глоу.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 07:42 от Ms.Gorgeous

# 606
Ms.Gorgeous, ама наистина си горджъс.

# 607
  • София
Кат се напудря ставам, бе Joy
Тук съм съвсем натюр след некви километри баир и спускане, но иде на реч, че не всичко е поза и не всичко е съвършенство.
За бръчките всъщност излъгах, имам една назолабиална от 20 годишна, щото много се  смея, ще я пълня май.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 07:43 от Ms.Gorgeous

# 608
Пак да кажа- страхотна си!😘

# 609
  • София
Бе, не съм, бе Kissing Face

Момичета и дами, нали знаете най- важното - няма перфекционизъм, има ни нас. Каквото трябва - правим, колкото и както можем. И зад всеки гръмък ник стои човек. С всичките си кусури.
Хубавото е, че сме си обратна връзка и ето, аз след толкова години търся ретиноид или ретинол, защото с трета вече не се разбирам.
Искам хубав, чист, съвсем прост и бюджетен ретинол. Май ще взимам Geek & Gorgeous и да си гледам живота.

# 610
И аз съм зарязала трета отдавна, чат-пат минавам шия с 0.50, лице с 0.25.Също минах на ретиноли и ретиноиди.Сега мажа с масло от бачикуол, харесва ми.

# 611
  • София
И аз мисля на бачикуол и аргирилен да мина за новия сезон, да го видим тоя ботокс в бутилка Joy

# 612
Аз ползвах аргилерин- нямам спомен нешо да се случи, но може да опитам на шивта как ще е.

# 613
  • София
Две в едно, така го хвалят…
Така мисля да пробвам

# 614
Ама сте лоши.... Тъкмо избирам трет, а вие сте минали на ретиноиди....

Общи условия

Активация на акаунт