Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 60

• 25 333
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Хм, изкушаващо си е Grinning

# 61
Ето в подобен вид обаче е по-лесно😉:

Броколи (розички, стъбла, листа, лук, морков, кайма, гъби, малко доматено пюре, зехтин и подправки).🙂 Всичко запържено/задушено в уок.
Същото става супер и с карфиол, тиквички, още гъби, зеле...

# 62
Ето и моята мусака от днес - кайма, гъби, пащърнак, лук , домати и чушка, заливка.

# 63
А аз мислех съвсем малко да направя на фраер.
Със сигурност няма да ги консумирам редовно. Даже съм си купила един картоф за 3 пъти 🤣

# 64
Трябва да сложа едно правило в първия пост.
От всяка снимка да се праща на тая дето прави темата и първия пост по куриер 2 порцийки.
Само две, аз съм скромно момиче tooth

# 65
Трябва да сложа едно правило в първия пост.
От всяка снимка да се праща на тая дето прави темата и първия пост по куриер 2 порцийки.
Само две, аз съм скромно момиче tooth
Trollface Trollface Trollface Trollface Trollface

# 66
Момичета, сложих този линк в първия пост

chrome-extension://oemmndcbldboiebfnladdacbdfmadadm/https://sakrovishta-rosi.com/Content/482/yg5829-y.pdf

В точка 7
Ама не се отваря сега от първия пост.
Дайте идея как да го сложа така, че да се отваря. Или някъде другаде да се качи.

# 67
Според мен, по-добре да има обяснение как да се търси в Гугъл- с "ВМ-НВХ рецепти" мисля, че на мен ми излизаше в горната част на резултатите. Или да се добави и "съкровищата на Роси". Като pdf файл ми излиза.

# 68
# 69
Вероятно е това. Аз съм си го свалила вече на телефона и сега не го отворих. Но по същия начин пита дали да се отвори или изтегли файлът.🙂

# 70
Mama_Nana, сега слагам твоя линк да видим. Защото сложих линка като го отворих вече

РЕЦЕПТИ ВМ -НВХ

Сега уж се отваря. Макар че и като правех пост пак се отваряше.
Ще кликна след малко да видим.

# 71
Елора, отваря се при мен.🙂

# 72
Ок, значи не съм го сложила както трябва.
Другия път ще го има Grinning

# 73
Цък🙂:

Яйца, 2 стръка зелен лук, малка зелена чушка, вода, овесени трици, кокосово брашно и смляно ленено семе, сол, чубрица, пипер. На мен овесените трици не ми се отразяват зле, отдавна съм на режим и от известно време понякога си позволявам по малко овесени трици (уточнявам за по-новите).

# 74
Animal Hatched ChickAnimal Hatched ChickХелоу, пиленца! Animal Hatched Chick Animal Hatched Chick Animal Hatched Chick
Днес пак отворих очи в 6.00 Trollface, независимо, че снощи пак смукнах мелатонинче. Поне рано-рано успях да свърша бая домакинска работа, включително и да си намажа косата. Подишах Елорейки и това ще си го вкарам като ритуал сутрин като се събудя.
Днес правих любимото ми прясно зеленце с пиУе. Обаче като отворих хладилника видях, че са ми останали 3 нещастни мини бутчета и ме домързя да ходя пак до магазна, та стана почти без месо. Но сега за вечеря, половинът изпече 3 вратни пържоли и аз си накълцах една в зеленцето. Стана супер. Изядох и сума ти чесън.
Скрит текст:
Днес и повече движение имам - една обиколка на Гребната /5 км е тя/ и после още 3 обиколки с колело /един съсед услужливо ми даде неговото, че аз нямам/.

Общи условия

Активация на акаунт