Вместо Коледно звънче да зазвънка ЯНУАРСКО бебешко гласче !!!

• 12 980
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Да докладвам за Добито: чухме се, тя все още чака своята принцеса на съседния остров, където има родилно! Вече й е поомръзнало да бъде там на хотел, без мъжо си и да нищоправи в очакване. Разхождала се била здраво, беба била ниско, но за сега е 2в1.

Хайде, от нас с Шош - целувки!!!   love001 Мислим за вас и ви обичаме!

# 256
Ние снощи изкарахме до 2 часа и днес поспахме до късно.   sleepuu Бяхме на разходка в Южния парк където беше пълно с хора, най-вече с бебчовци.  1strollerСрещнахме едно момиче от курса(не е от нашата група, приятелка е на Еми момичето което ми рисува корема веднъж) с мъжа й и с бебчето та с тях доста си побъбрихме. Хайде чао за сега. Ако тръгна да раждам ще звънкам.

# 257
ЧЕСТИТА НОВА 2007 Г МОМИЧЕТА, С ПОЖЕЛАНИЕ МАЛКИТЕ БЕБЧОВЦИ ДА СЕ ПОЯВЯТ НА ТОЗИ СВЯТ  ЖИВИ, Здрави и да слушат мама и тати

# 258
Момичета утре е големия ден, стискайте ми палци Praynig. Когато дойда на себе си ще чукна на щаркелчето да ви уведоми. stork-boy

# 259
  • София
Момичета утре е големия ден, стискайте ми палци Praynig. Когато дойда на себе си ще чукна на щаркелчето да ви уведоми. stork-boy
  Praynig
 Peace
Успех и леко раждане!

# 260
Здравейте и от мен, ние сега сколасахме да се приберем, ходихме с каката да сурвака smile3521
Имаме си 4 мами с термин 1-ви Януари, но май ще се преносва....
Аз, лично, напоследък много слабо усещам бебо и едвам ще изчакам 3-ти, когато съм на преглед. Вие слабо ли си усещате бебоците?

# 261
стискам ти палци АНИКА75
 Praynig Praynig Praynig
НЕ СЕ СТРАХУВАЙ И КУРАЖ
ЧАКАМЕ ВЕСТИ.
ЩИЛИЯНА И МОЕТО БЕБЕ ГО УСЕЩАМ ПО СЛАБИЧКО ДА МЪРДА,НО КАТО МРЪДНЕ МНОГО МЕ ОПЪВА И ДОСТА МЕ БОЛИ.И ВСЕ МИ Е ТЕЖКО НА СТОМАХА,ДНЕС СЪМ СИ ХАПНАЛА САМО ВЕДНЪЖ И МИСЛЯ ТОВА ДА Е.И ДОСТА МИ ИЗТРЪПВАТ КРАКАТА  И НЕ МОГА ДА СПЯ.ПРИ ТЕБ ТАКА ЛИ Е. #Cussing out

# 262
Само една поправка, името ми е Стилияна Laughing
Иначе и на мен ми е много тежко и ако поспя 4-5 часа съм много щастлива. Понякога имам чуството, че стомахът ми се е качил в гърлото Sick

# 263
Здравейте, аз не го усещам слабо но пък го усещам по рядко.И мен също ме боли и дърпа като се мести.И даже нещо днес се притесних 4е ми те4е нещо като вода ама то беше супер малко и ми няма нищо или поне аз нищо не усещам и така си мисля.Аз ще ходя на преглед на 4ти и ще видим.Много ми се иска да из4ака до 20ти когато ще пристигне майка ми.
Хайде успех на вси4ки и дано скоро пак да имаме беб4етаааа Hug

# 264
Ей и 4естита нова година вси4ки да сте живи и здрави, много щастливи, дано ви споходи късмет безкраен и да слушкат беб4етата.
galina_dimova и аз бях днес на разходка в Южния парк.Ти къде живееш 4е се разхождаш там?Можем пък да се засе4ем някой ден:)

# 265
  • ville de Quebec
Честита Нова Година! Пожелавам на всички бъдещи и вече настоящи майчета една много щастлива и успешна 2007 година!

Честито на всички родили мами! Да са ви живи и здрави бебчовците, много да ви радват и да са много щастливи в живота!

Аз се позагубих тук покрай празниците... голямо ядене падна, направо ме е страх да се кача на кантара, че не искам да виждам какво ще покаже. Добре, че от утре пак съм на работа и ще си вляза в режима на движение и ядене, че срамота последните дни да се отпускам с килограмите Wink И както ви става ясно Laughing, все още сме 2в1 Laughing и все си мисля, че ще останем така още около 2 седмици Laughing

Аз пък си усещам бебо доста селно, даже понякога имам чувството, че ще изкочи от корема... ама аз съм с около две седмици по-назад от Стилиана.....

Аника 75, успех за утре!

# 266
Къде сте всички тази сутрин  Weary?
Санди, ти къде живееш? Аз съм в Стрелбище, така че ще си прекарвам времето в  Южния парк, ако и ти си наблизо може да си спретваме срещи ( и за всички, които са наблизо де).
Аника75, стискам палци всичко да е наред с теб и бебчо и очакваме включване. Еййй обебелите се защо не качвате повече снимки???

# 267
  • София
Добрюутро! Още спите, май!
И аз бебо го усещам по-нарядко...чак се стряскам, ама като легна по гръб веднага се радвижва.
Да ви се оплача - за един месец не качих и кило, а сега за една седмица - три Shocked. Е като цяло съм по-добре от първата бременност - тогава качих над 30кг....А сега съм само с +12  Peace.
Желая ви хубав ден   bouquet

# 268
Здравейте и от мен,  Stop
е термина ми е за днес  bowuu ...... Crossing Arms ама да видим .. кой е следващия   bouquet

# 269
  • София; Дружбето
Здравейте и от мен Hug ПОкрай ремонта, който завихрихме по празниците нямам никакво настроение за писане Sick Днес чистим с мама и се надявам да не ми се налага скоро пак.
Аз бебата си ч усещам доста често, ама док нали каза - има място - рита, ако нямаше - нямаше да рита Crazy Та така.. Чакам аз да реши мойта девойка да излиза ама нъцки, а и таткото забрани, че креватчето не е лакирано още. Като гледам на 9-ти ще си идвам на училище Laughing
Иве, давай да видим малкия Гошко, че ми се гледат бебоци Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт