Вместо Коледно звънче да зазвънка ЯНУАРСКО бебешко гласче !!!

• 12 977
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
  • София, Младост 2
Ивонска, разчисти си пощата, слънце Grinning
Пускам тук линковете, които ти обещах:
http://www.kellymom.com/bf/pumping/bottle-feeding.html
http://www.breastfeeding-basics.com/html/flat_inverted.shtml

# 271
Здравейте и от мен !!Успешна нова година и здрави и щастливи мами и бебета!!!
Ние още нямаме намерение да се появяваме,но все пак имаме почти месец до термина!!!
Така,че засега всичко е спокойно !!
Днес тук при нас е страхотен ден и смятам да изляза на една разходка!!Само дето много бързо ме заболява кръста и ще видим до къде ще стигна!!
Весел ден на всички!!!

# 272
Здравейте и от мен!

Честита нова година!!! smile3525Пожелавам ви много здраве, късмет и много щастливи семейни мигове.! Леко раждане на всички, които сме още 2в1, а на обебилите се мамчета - послушни и здрави да са бебчетата!!

Ние посрещнахме новата година при родителите на мъжа ми в Студентски град, нормално, тихо и спокойно.

Ама на 31 като ме заболя корема - около половин час постоянна болка като при цикъл,ужас.......вече почна да ме понаболява от време на време...........И за капак ми се появиха гъбички май - вече до гуша ми дойде, преди 10дни спрях глобулите, сега пак наново..............

Моят бебок много мърда - чак си притискам корема понякога, защото е болезнено като се опъне.....но като си лягам вечер и той заспива с мен.... Simple Smileдано и като се роди да е така.....

Пожелавам ви лек ден, мисля сега и ние да се поразходим........... Grinning

# 273
Добро утро от още един буден:) Кво стана с това Евро бебе?По новините показаха уж най-сериозния кандидат, някакво моми4енце, но  нищо пове4е.Сега гледам пак, но явно за сега не саа решили.
stiliana1 аз живея в Гоце Дел4ев, на пет кра4ки бул.Гоце Дел4ев там където свършва на Южния Парк.Може да се виждаме на разходка, просто трябва да се разберем.

# 274
И аз съм тук, бебо мърда цяла нощ, не можах да спя - вече му е тясно в коремчето Grinning
Ще се отдам на мързелуване Wink

Някой да има новини от ejkajujka? От няколко дни не е писала.

# 275
За много години!!!
Живи, здрави и много щастливи!!!!
На всички пожелавам много здрави бебчовци, които да им носят радост!!!!!

И на мен ми остават 20-тина дена до термина, но ми адски тежко. Имам чувството, че ако се напъна повече ще родя. Сдобих се с подути глезени и болки в кръста, като походя повече ...
Незнам за вас, но аз нямам търпение вече ...
Хайде лек ден, продължавам да мързелувам Simple Smile

# 276
  • София
Мързелувайте, мързелувайте...  Mr. Green

Искам да ви кача снимки, но нещо не мога, нали си ме знаете....  Embarassed Как да го направя тук, във темата?

# 277
  • София; Дружбето
По-добре да ги качиш при другите снимки, че тука става само с линк Mr. Green Ех ма хубаво обяснявам, а? Crazy
На мен до термин ми остават 9 дена и вече нямам сили, всичко ме боли - крака, дупе, кръст, корема се е нацепил яко, абе мога да мрънкам цял ден baby_neutral Утре пак за тонове  и кръвно, въпреки  че не виждам смисъла като не ме гледат на ехограф Tired Отивам да гледам някой филм

# 278
Anika75, стискам палци и чакаме радостната новина!  Hug
Аз съм още 2в1, но след малко отивам на запис на тонове и преглед да видим ще се ражда ли скоро или не . Ох, нямам търпене вече, а и имам леки, но редовни  контракцийки от снощи (най-накрая). Искам вече да гушкам бебче  Heart Eyes Hug

# 279
  • София
Anika75, успех!
Сложила съм снимки от Нова година, можете да ги видите. Ние се справяме, утре оставаме без баба, а Никол отива на ясли. Като се има впредвид, че Дани е много кротък и почти само спи, мисля че ще се справяме чудесно, даже без Никол ще имам бол време.  Party

# 280
  • София
Добър ден!

Аз днес съм без глас, със страшен гърлобол и хрема.  Tired Добре, че ДжиПи-то ми е свястно и реагира и по телефона, че можеше и да не го вдига! Пия антибиотик - според нея можело и да не се стига до него и все още да се опитам да се справя сама (тоест тялото ми с болестта), но аз настоях! Такъв парцал съм, толкова ми е зле, че ако сега тръгна да раждам, не знам какво ще правя.  Tired

Аре оплаках се, отивам да си легна. На всички мамчета пращам много целувки, че адски ми е домъчняло за вас! Нали обещавате на пролет с количките да се вижгдаме по парковете, че откакто не ви виждам на училище, имам чувството, че не виждам някаква част от себе си!  Embarassed

# 281
Ние днес с нашето тати пак си направихме една разходка, но този път в НСА в Студентски град. dance Аз живея на Симеоновско шосе близо да Студентски град, придвижвам се с кола и няма проблем да ходя в който парк се организираме.   car003
Да ви кажа аз бебо го усещам доста често и като започне да опъва крака и ръце целия ми корем се мести, много ме радвам и вече нямам търпение да излиза. Ще раждам нормално и ми е малко притеснено, по цяла нощ се събуждам и се проверявам дали не са ми изтекли водите. Хубавото е че поне през нощта не шава и успявам доста успешно да се наспя. smile3524 А за подутите крака и аз го имах този проблем покрай Коледа когато висях доста права пред печката, нищо че свеки беше тук, всичко правихме заедно. И си взех крема на Мустела за изморени крака и доста ми помогна, ама мойте бяха станали като балони. Но мисля че най-ефективно е да се вдигат на високо, крема струва 20 лв. и ако не си почивате пак ще е същото.
Искам да ви се оплача - корема ми се нацепи ужасно над пъпа и под него. newsm45 Не знам до края какво ще стане, сега уж не са много, но имам чувството че всеки ден се увеличават. Като родя ще пробвам с Контра тубекс, но едва ли ще има резултат. Мъжо ми е обещал ако намеря къде се махат тези гадини да ми даде пари да опитам.  newsm12
Лек ден и си почивайте, аз утре ще ходя до университета за 1 подпис и направо откачам.

# 282
 Embarassed
Здравейте.Първо да се извиня на Стилияна,че и сгреших името.Ама като бързам така се получава Whistling
Още съм си 2 в 1 и си мисля вече че няма да настъпи този дългоочакван момент на раждане.При всяка болка тук и там се чудя и се питам-това ли е? newsm78
Какви са тези гъбички за който говорите-ако имам как ще разбера?Дори  и да ви се струва тъпо-аз  найстина не знам.

# 283
Здравейте момичета,
Честита нова година.Желая ви здрави и послушни бебоци  bouquet

Днес в 6.10ч. Мими 81 роди момченце  4.300-54 см.Големият мъж се почви на бял свят чрез цезарово сечение.
Да й е жив,здрав и с многооо голям късмет малкият Тодор  bouquet  bouquet  bouquet

Леко раждане на всички Hug

# 284
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
бравооооооооооооооооооооо
имаме ново бебче
да е жив и здрав ТОШКО на МИМИ 81
 Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт