Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните съвети и препоръки, споделени в дискусията?
Какви са някои от темите, обсъждани по време на раждането на новородено бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните съвети и препоръки, споделени в дискусията?
-
Какви са някои от темите, обсъждани по време на раждането на новородено бебе?
-
Какво представлява записването на тонове по време на бременност?
-
Какъв е нормалният сърдечен ритъм на бебето по време на бременност?

дано и като се роди да е така.....

Утре пак за тонове и кръвно, въпреки че не виждам смисъла като не ме гледат на ехограф
Отивам да гледам някой филм 
Аз живея на Симеоновско шосе близо да Студентски град, придвижвам се с кола и няма проблем да ходя в който парк се организираме. 
А за подутите крака и аз го имах този проблем покрай Коледа когато висях доста права пред печката, нищо че свеки беше тук, всичко правихме заедно. И си взех крема на Мустела за изморени крака и доста ми помогна, ама мойте бяха станали като балони. Но мисля че най-ефективно е да се вдигат на високо, крема струва 20 лв. и ако не си почивате пак ще е същото.
Не знам до края какво ще стане, сега уж не са много, но имам чувството че всеки ден се увеличават. Като родя ще пробвам с Контра тубекс, но едва ли ще има резултат. Мъжо ми е обещал ако намеря къде се махат тези гадини да ми даде пари да опитам.