Дискова херния - 22

• 83 541
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
О, това е тежка прахосмукачка. Аз имах и я прибрах в мазето. Смених със Самсунг, но и тя ми е тежка. Сега съм на метла с алуминиева дръжка.

За миещата под машина, бихте ли споделили?

# 526
О, това е тежка прахосмукачка. Аз имах и я прибрах в мазето. Смених със Самсунг, но и тя ми е тежка. Сега съм на метла с алуминиева дръжка.

За миещата под машина, бихте ли споделили?

Моята миеща под машина ми я донесоха от Канада. Хубаво, че стана на въпрос! Сега видях, че я има и в България и всъщност може да се ползва като прахосмукачка. Ама съм и аз...Ето я:

https://www.emag.bg/vertikalna-prahosmukachka-tineco-functional- … 42&scenario_ID=49

# 527
От както си взех робот, не съм пипнала прахосмукачката. Има и функция за миене.

# 528
  • Варна - Черна гора
От 4 години съм с такава VAX и steam mop на Vileda и не ги заменям за други.

# 529
Аз имам стем мопа Виледа, но не мога да я ползвам. Тежи. В началото не можех да вдигам дори метла с дървена дръжка, после започнах да мета с метла с алуминиева. Мопа на Виледа и Филипс прахосмукачка никаква работа не ми вършеха. Мислех да инвестирам в робот, но за мокро почистване нищо не можах да харесам. Традиционен парцал за бърсане на пода също не мога да ползвам. Изстискването иска сила точно в кръста. Движението напред назад с натискане (за да изтъркам петна) - също. Така че ако някой е намерил леко решение, което да върши и двете работи, ще е супер.

# 530
Аз използвам акумулаторна метла и вертикална прахосмукачка без кабел Karcher. И двете са леки, но за миене на пода нямам решение.

# 531
  • София
Робот. За ежедневно чистене е супер. Има и комбинирани с моп.

# 532
За Каракостов - оперирал е двама познати от дискова херния. И на двамата операциите са успешни, чустват се добре, ходят на работа. Впечатления от първо лице нямам. Успех!

# 533
Днес направих  платен скенер,защото имам много  силна болка в кръста и в десния крак и съм почти на легло.Чак във  вторник  имам час при невролог,но ще съм благодарна, ако някой ми каже какво е положението ми

# 534
Според мен имаш ошипяване на почти всички Л- ове, протузии : по - силна на Л3-4, по слаба на Л4-5. Засегнати са коренчета( тоест са притиснати и от там болки и сковаване.
Започнали да дегенеративни артритни изменения.
Няма хернии, но протузиите са потенциални хернии ако ги напрегнеш ......Ами от тук на сетне започват грижите за гръбнака. Нищо страшно няма, поне според мен.
Хора, поправете ако греша....

# 535
Според мен имаш ошипяване на почти всички Л- ове, протузии : по - силна на Л3-4, по слаба на Л4-5. Засегнати са коренчета( тоест са притиснати и от там болки и сковаване.
Няма хернии, но протузиите са потенциални хернии ако ги напрегнеш ......Ами от тук на сетне започват грижите за гръбнака. Нищо страшно няма, поне според мен.
Благодаря  много  за мнението.Аз разбрах вече какво ми има по -много  неприятен начин.През нощта имах страшна болка в десния крак и невъзможност за ходене.Болката беше 10 от 10 .Направо полудявах и виех  от болка и отидох до спешното отделение.Лекарят там ми каза,че имам 2 херния.Едната голяма ,а другата малка.Точно малката е  засегнала нервните коренчета.Биха ми Урб@зон и ми изписа Линеф@р и Нелг@зин.Аз бях пила  НПВП.Дори 1ч.преди да отида и течен @налгин.Незнам как и дали ще се оправя.Отчаяна съм.

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 09:13 от lavaca

# 536
Това скенер или ямр е? От скенер толкова подробна информация (колкото описаната) не може да се добие. Странно.

# 537
Това скенер или ямр е? От скенер толкова подробна информация (колкото описаната) не може да се добие. Странно.

Скенер от една от най-добрите лаборатории  в Пловдив-Лаборатория Русев.Работят с много добър скенер,въпреки,че една потребителка тук беше казала, че нямало добри скенери в Пловдив.

# 538
Благодаря  много  за мнението.Аз разбрах вече какво ми има по -много  неприятен начин.През нощта имах страшна болка в десния крак и невъзможност за ходене.Болката беше 10 от 10 .Направо полудявах и виех  от болка и отидох до спешното отделение.Лекарят там ми каза,че имам 2 херния.Едната голяма ,а другата малка.Точно малката е  засегнала нервните коренчета.Биха ми Урб@зон и ми изписа Линеф@р и Нелг@зин.Аз бях пила  НПВП.Дори 1ч.преди да отида и течен @налгин.Незнам как и дали ще се оправя.Отчаяна съм.
Аз пък никъде не видях в разчета херния, все протузии, ама щом казва доктор....
Ще се оправиш, а сега ти трябва покой и на всеки час леко раздвижване , няколко крачки поне за десетина минутки. Пий си хапчетата, мажи и с гелове, не загрявай- това е важно,
много.
Стискам ти палци !

# 539
Аз пък никъде не видях в разчета херния, все протузии, ама щом казва доктор....
Ще се оправиш, а сега ти трябва покой и на всеки час леко раздвижване , няколко крачки поне за десетина минутки. Пий си хапчетата, мажи и с гелове, не загрявай- това е важно,
много.
Стискам ти палци !
Много  благодаря за  милите пожелания!

Общи условия

Активация на акаунт